alive Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 mamabazyla napisał(a): przewrót w przód rządzi :lol: Quote
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dorwać małego;) Małego, jak małego, ale innego pod względem koloru na pewno!:lol: pzdr. Quote
bonita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Oj szalone ci łone ;) Ale dużo fotów- szok! Czekam na przebiśnieżki :D, są już u Was? Quote
bazylowa Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 BeaC napisał(a):Witaj..................byłam........oglądałam.piękny ptak....piękne zdjęcia......................ale wole ptaki na wolności.....tak już mam:razz::razz::razz: Hej !!! Ja też do Was zaglam z tajniaka ;) anetta napisał(a):Jestem pod wrazeniem fot. Super uchwycone :cool1: Dzięki :p Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dorwać małego;) Asiaczek napisał(a):Małego, jak małego, ale innego pod względem koloru na pewno!:lol: pzdr. Ale przepraszam co Wy mi tu sugerujecie ?? Węgry to pacyfiści, nie rasiści :eviltong: alive napisał(a):przewrót w przód rządzi :lol: tiaaaaaaa ten świr naprawdę robi przewroty :crazyeye: kładzie łeb na ziemi i potem przewala nad nim resztę ciała i tak w kółko :stupid: bonita napisał(a): Czekam na przebiśnieżki :D, są już u Was? To nie oto chodzi, że ich nie ma tylko, ja ich nie mogłam znaleźć :shake: Bona ogórdku nie mam, a poza tym chciałam dzikie ufocic :shake: Ale w koncu znalazłam i dziś obfociłam :p leciałam z aparatem na złamanie karku w TO miejsce (a mam kawałek) bo było ładne słoneczko. Oczywiście jak dotarłam, to niebo zaciagnęlo się ołowiem eh... no ale coś tam cyknelam i zaraz wkleję :p Quote
bazylowa Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 No to wklejam Drogie Panie śnieżyczkę przebiśnieg :p troche marne te foty ale co tam ;) Quote
BeaC Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ........gdzie Ci one marne???????? nawet jakbym cały dzień leżała plackiem na ziemi i fociła kwiatki................takie mi nie wyjdą:placz::placz::placz: Quote
bonita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 O są już :) , śliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
shangri_la Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='mamabazyla'] huraa wiosna :multi: bedzie wiecej Precelka na zdjeciach :eviltong: pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cholibka, juz wiosna. W osiedlowych ogródkach tez już pojawiły się jakieś takie fioletowe cudeńka... Tylko nie mam kiedy zrobić ich zdjęć.:oops: Pzdr. Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :multi::multi::multi:wiosna ...... u mnie tez przed blokiem rosną takie pizdryki malutkie i tulipanki wypuszczaja już liście Quote
bazylowa Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Pamiętacie te dwa małe słodziaki POWRÓCIŁY !!!! :cool3: Quote
bazylowa Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 No ale od początku. Najpierw wsadzili mnie do samochodu. Ale byłem w szoku. Za karę zaśliniłem im cały tył auta hehehe. o a to jest Atlas jechalismy tak dłuższą chwilę i pakiś strasznych wybojach. Pani ma za nic mój błędnik. W końcu wysiedliśmy nad rzeką. Było tam też starorzecze, staw i duuuuuużo fajnego błotka :cool3: Z resztą zobaczcie sami... A potem znów wsadzili nas do tego wstrętnego samochodu. Znów były wyboje i znów się śliniłem. Ale warto było !!!!!! Quote
Klaudia :-) Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 szalone węgry:-)foteczki super:-)my dzisiaj też bawiliśmy się na długim spacerku boksiowo-borderowym:-)foteczki u nas w galerii:-) Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć :multi: Co u mojego jamnikowatego ukochania? Bo kilka stron wstecz się cofnęłam i go nie znalazłam :mad: Quote
Hanna R. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Mamo Bazyla i Bazylu :loveu: Jestem Ci winna wyjaśnienie : zafascynował mnie Miejski Słownik Slangu. Studiowałam go intensywnie przez dwa dni. I PRAWIE umarłam :lol: :lol: :lol: Z niego pochodzą ostatnie wpisy na moim blogasku :lol: A to jest piękne ! Quote
bonita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wyglądają jakby szły na polowanko ;) A ten nochol ma świetny:loveu: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :multi::multi::multi:ale extra wyjazdówkę piechy miały Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Rozumiem, że psu zostało wybaczone obślinienie samochodu, co?;) Pzdr. Quote
bazylowa Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Klaudia :-)']szalone węgry:-)foteczki super:-)my dzisiaj też bawiliśmy się na długim spacerku boksiowo-borderowym:-)foteczki u nas w galerii:-) Byłam widziałam ;) [quote name='Teklunia']Cześć :multi: Co u mojego jamnikowatego ukochania? Bo kilka stron wstecz się cofnęłam i go nie znalazłam :mad: No prosze !!! Zjawia się królewna po tygodniach nieobecnosci i jeszcze stawia żądania :angryy: A takiego... :eviltong: [quote name='HankaRupczewska']Cześć Mamo Bazyla i Bazylu :loveu: Jestem Ci winna wyjaśnienie : zafascynował mnie Miejski Słownik Slangu. Studiowałam go intensywnie przez dwa dni. I PRAWIE umarłam :lol: :lol: :lol: Z niego pochodzą ostatnie wpisy na moim blogasku :lol: oooooooo Moja Droga Hanno !!!!!! W takim rzie musisz zmienic pseudo !! Proponuje wyczesaną foczkę albo wyjechsnego lachona :evil_lol: [quote name='bonita'] Wyglądają jakby szły na polowanko ;) A ten nochol ma świetny:loveu: Toż to psy mysliwskie są :roflt: A nochal do weszenia zwierza [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ale extra wyjazdówkę piechy miały oj mialy miały. A pańcia jesie miała ekstra błocko na butach i spodniach :cool3: [quote name='Asiaczek']Rozumiem, że psu zostało wybaczone obślinienie samochodu, co?;) Pzdr. No a jak ! To był psi samochód :diabloti: Quote
kesslee Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='mamabazyla'] Co za miny! :lol: Jestem tu pierwszy raz, ale jako że do rudych psiaków słabość mam - pewnie nie ostatni :roll: Quote
bazylowa Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Śnieżyczki na bis. Tym razem w ładnym słoneczku. A teraz dla paskudnej Kaśki bonus i drewniana sesja (Wiq speszjal 4u ;)) jak się tam wskrobać ?? udało się :p Precel został podsadzony, ale nie podobało mu się :shake: w bliżeniu :crazyeye: i pańcia ściągnij !!!!!! za to Bazylowi się podobało :cool3: i to baaaaaardzo... Precel tym czasem... Quote
kesslee Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='mamabazyla']Precel został podsadzony, ale nie podobało mu się :shake: No minkę ma faktycznie niepewną... :roll: Quote
bazylowa Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Asiaczek']... był czy nadal jest ...? pzdr. Był psy zżarły :eviltong: [quote name='kesslee']Co za miny! :lol: Jestem tu pierwszy raz, ale jako że do rudych psiaków słabość mam - pewnie nie ostatni :roll: W takim razie WITAM !!!! I zpraszam częściej :p [quote name='kesslee'][quote name='mamabazyla']Precel został podsadzony, ale nie podobało mu się :shake: No minkę ma faktycznie niepewną... :roll: ano było mu trochę niewygodnie :lol: Quote
Recommended Posts