bazylowa Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):mamobazyla kim jest przystojny amstaff?dałabym sobie łeb uciąć, że to moj sąsiad master jest :cool3: :evil_lol: smaczne drzewko?:evil_lol: Ten AST to Sas (Alta Carya ULISSES) który dziś skończyl rok :new-bday: :BIG: może to rodzina Twojego sąsiada ??? A to co Bazyl trzyma w paszczy to nie patol tylko sznurki/węzełki... zwał jak chciał Teklunia napisał(a):hahaha, boskie zdjęcie :lol: Ojej a ja nie mam dla Ciebie żadnych precelków :oops: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:już wiem skąd znam Sasa :multi:;) ??? z zielonego ?? Z niebieskiego ??? Quote
shangri_la Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 mamabazyla napisał(a): U nas pełno śniegu i ciągle pada. Ponieważ pogoda jest kiepska (chmury i pada) to fotki wyszły nie najlepsze. Ale kilka wkleję, żeby Wam pokazć co się tu dzieje... u nas też pada, Bira brnie w śniegu po pachy :roll:. a fotki ci wyszly ładnie ;) może ja pożniej do siebie wstawie fotki z dzisiaj a wlasciwie jedna bo i tak zadna nie wyszla, to sobie zobaczysz co to znaczy nieudane zdjecie :diabloti: a tu widze nieodłączny super-sznur :cool3: pozdrawiam Quote
bazylowa Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 shangri_la napisał(a):u nas też pada, Bira brnie w śniegu po pachy :roll:. a fotki ci wyszly ładnie ;) może ja pożniej do siebie wstawie fotki z dzisiaj a wlasciwie jedna bo i tak zadna nie wyszla, to sobie zobaczysz co to znaczy nieudane zdjecie :diabloti: a tu widze nieodłączny super-sznur :cool3: pozdrawiam Bo wiesz one podrasowane są na kompie trochę :roll: A co do sznurków.... Wiesz nie ma to jak cudza zabawka (znaczy się Sasa) bonita napisał(a):Wow jaka radocha :D Hihihihihihihihihihihihihi ano :evil_lol: Quote
shangri_la Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 hihi widać, że dzisiaj wszystki psy dostały świrka na spacerku z powodu opadu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiam Quote
BeaC Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 super fajne zdjęcia śniegowe......dobrze że bazyl lubi śnieg........ moja Lucha też szaleje Quote
Teklunia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 nie wypominają - Precla nie było już baaaaaaaaaaaaaaardzo długo :eviltong: Quote
BBeta Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mamabazyla napisał(a): Jaki kontrast :cool3: Świetne śniezne szaleństwa ;) Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ;)a byliście u Sasa na urodzinkach ....w końcu mogłby postawić jakiegoś ....grila dla kumpli:evil_lol: Quote
bazylowa Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 !! UWAGA !! UWAGA !! !! niepowtarzalna okazja zobaczenia Precla na śniegu !! Quote
bazylowa Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 BeaC napisał(a):super fajne zdjęcia śniegowe......dobrze że bazyl lubi śnieg........ moja Lucha też szaleje :evil_lol: APSA napisał(a):Hej, obejrzałam :) nasze mikrotomy wyglądają podobnie :lol: U nas też napadało. Na szczęście jest mróz, więc ładnie trzyma, nie ma pluchy, PSy szaleją :) Świetny Bazylozaurus :lol: :lol: :lol: Tak wygląda nauka w naszym kraju ... A u nas dziś znów padało :watpliwy: Teklunia napisał(a):nie wypominają - Precla nie było już baaaaaaaaaaaaaaardzo długo :eviltong: już jest :eviltong: BBeta napisał(a):Jaki kontrast :cool3: Świetne śniezne szaleństwa ;) rude na białym :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):;)a byliście u Sasa na urodzinkach ....w końcu mogłby postawić jakiegoś ....grila dla kumpli:evil_lol: A wiesz, że nie :mad: Quote
bazylowa Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Wczoraj była taka śliczna pogoda, a ja pisałam egzamin :watpliwy: I to w dodatku ostatni na tych studiach :cry: Tym czasem Bazyl się świetnie bawił, bez pańci :angryy: i hit dnia Quote
Marta i Wika Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 mamabazyla napisał(a): Hihihihi, widać jak ogonek się rusza :-) Quote
leemonca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ło matko...., co to było....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
shangri_la Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 o żesz matko.... to wyzły tak potrafią :crazyeye: toż to akrobatyka godna bordera jest normalnie :evil_lol: pozdrawiam Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowska poza Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 mamabazyla napisał(a): i hit dnia Tego dnia były dwa Hity:crazyeye: swietne:evil_lol: Quote
bazylowa Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 leemonca napisał(a):dzieńdoberek!!! :hand: Cześć Hakerki !! Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No i co to byly te wyczyny akrobatyczne? Patyczek? Śnieżek? Ptaszek w locie? pzdr. Quote
gochgoch Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 zacytowałam to zdjęcie jako setna z kolei nie tylko po to by podziwiać sprawność widocznego na nim Bazyla.... spójrzmy również na niezwykłą kolorystykę tej sceny... jak pięknie się w słońcy błyszczy ruda sierść młodzieńca na śniegu niebieskim niczym z bajki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vogue Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='mamabazyla']!! UWAGA !! UWAGA !! !! niepowtarzalna okazja zobaczenia Precla na śniegu !! No wreszcie sie nam sniegowy Precel objawil:loveu: :loveu: A omawiane zdjecie Bazyla - SWIETNE!! Quote
BeaC Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 .................witaj. supre "lotny" Bazyl śniegowy Quote
Recommended Posts