Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='mamabazyla']No nie mogę !!!! Harley i Honda :roflt:u Bonity jest jeszcze bokserka Marcedes :roflt:Jak ktoś nazwie swojego boksia Audi albo BMW to ja wysiadam !! Może być jeszcze volvo, czy jak to się tam pisze. Albo [SIZE=-1] Volkswagen... Byleby nie Fiat... A jeśli chodzi o boksiowe glutki to dasz wiarę, że bokserka mojej znajomej nie śliniła się wcale !!!!! Ale naprawdę nigdy !!! Nawet jak sępiła papu :crazyeye: :pno co nieładne imionka:cool3:Ozzy miał być Hammer ale TZ stwierdził ze nazwa niejednoznaxzna i został Ozzy;) Jak boxia nie gluciła to podmieniona siakaś była ..nasze to jak widziały ciasteczka to kapały jak z kraniku :mad:/ aha żeby nie było ja miałam Harleya a u kuzynki TZta mieszkała Honda tak że kapali razem od święta:evil_lol:/ Quote
bazylowa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 No proszę Hammer :p Chciałaś się przesiąść z jednoslada na coś szerszego :cool3: Quote
alive Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pno co nieładne imionka:cool3:Ozzy miał być Hammer ale TZ stwierdził ze nazwa niejednoznaxzna i został Ozzy;) Jak boxia nie gluciła to podmieniona siakaś była ..nasze to jak widziały ciasteczka to kapały jak z kraniku :mad:/ aha żeby nie było ja miałam Harleya a u kuzynki TZta mieszkała Honda tak że kapali razem od święta:evil_lol:/ też jestem zdania, że ta bokserka to jakaś podejrzana była... w życiu nie widziałam nie śliniącego się boksera!!! :crazyeye: a co do imion to na starym mieszkaniu miałyśmy z Czuszką kolegą Hammera - bokserka :), teraz czasemi spotykamy się na wystawach :) Quote
Asiaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hihihi, a mój Sonik (domowe imię) ma w rodowodzie: HARLEY DAVIDSON... No i co? Pzdr. Quote
bazylowa Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 hihihihihihi Harley'a widziałam na Waszej stronce :cool3: A tak swoja drogą to przeglądając katalogi wystawowe można się nieźle uhahać :evil_lol: Kiedyś trafiłam na jamniki z przygomkiem "sfora spod koca", albo "z gangu długich"... A któregoś roku w Opolu rozmawiałam z kobietą, której dożka niemiecka miała na imię Antananariva !!!! (stolica Madagaskaru) Acha gdzieś trafiłam jeszcze na imię VERY SEXY BOY :cool3: Quote
bazylowa Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale u nas dziś była beznadziejna pogoda... "i zimno i pada i zimno i pada na to miejsce w środku Europy(...)" brrrrrrrrr Poszliśmy na spacer (1,5h) i dwa razy złapał nas deszcz brrrrrr...... Ptem umówilismy się z Sasem, i było jeszcze gorzej !! Wróciliśmy mokrzy jak kury :angryy::angryy: Ale odziwo Precelek poszedł z nami bez żadnych oporów :crazyeye: Tak samo za pierwszym jak i za drugim razem :crazyeye: Oto dowód: Precel jakieś 4km od domu... Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :shake:u nas też pogoda do kitu... No imiona rodowe psiaków czasem powalają :evil_lol:Ozzy w sumie ma nawet spokojne imionko bo Abhay ale jakoś tak zeszło po jego śpiewach na domowe Ozzy:evil_lol: Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Pogoda wszędzia taka sama - O K R O P N A !!! a nasze psiaki zaczynają chyba mieć to w nosie i zaczyna im to nie przeszkadzać :evil_lol: Quote
bazylowa Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 A pamiętacie co się działo w zeszłym roku ?? Zobaczie co to durne śnieżysko zrobiło z sosnami w naszym parku !! Biedne łamały się pod jego cieżarem jak zapałki !!!! Cholerna pogoda :angryy: Quote
bazylowa Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='APSA'] Za to znam fajne ulice, np. Gruszek i Jabłuszek (rodzice na niej mieszkają) W Bielsku - Białej jest osiedle Kubusia Puchatka, a na nim ulice prosiaczka, tygryska itd itd :evil_lol: Dopisuję do listy psów, których nie będę mieć, wszystkie faflaki :p Oj to mało Ci zostało do wyboru :shake: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='mamabazyla']hihihihihihi Harley'a widziałam na Waszej stronce :cool3: A tak swoja drogą to przeglądając katalogi wystawowe można się nieźle uhahać :evil_lol: Kiedyś trafiłam na jamniki z przygomkiem "sfora spod koca", albo "z gangu długich"... A któregoś roku w Opolu rozmawiałam z kobietą, której dożka niemiecka miała na imię Antananariva !!!! (stolica Madagaskaru) Acha gdzieś trafiłam jeszcze na imię VERY SEXY BOY :cool3: Do śmiesznych przydomków dodaję: SMAKOSZ KOTLETóW, MANIAK LODóWKOWY... Pzdr. [quote name='mamabazyla']Oj to mało Ci zostało do wyboru :shake: Ej, trochę zostało i wcale nie tak mało..., np. baski... Pzdr. Quote
APSA Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 W Bielsku - Białej jest osiedle Kubusia Puchatka, a na nim ulice prosiaczka, tygryska itd itd :evil_lol: W Zalesiu (obok nas) są dość *magiczne* ulice: Leśnych Boginek, Czterech Wiatrów, Jelenich Rogów, Przebudzenia Wiosny :razz:... Oj to mało Ci zostało do wyboru :shake: Pomyślmy: NIEzaprzęgowe, NIEzbyt kudłate (choć w razie czego można ostrzyc :diabloti:), NIE faflate, NIE za duże, raczej NIE miniaturki, NIEzbyt wymagające ... Zostało coś? A do tego z dobrym kontaktem i chętnie współpracujące :p I absolutnie NIE SZCZENIAK! I raczej nie samiec, tylko suczka. Jakie mam szanse na cokolwiek? :lol: Mimo wszystko zostaje mi całkiem sporo do wyboru - dorosłe, spokojne, "typowe" kundelki :loveu:. Pełno ich na PWP... Quote
bazylowa Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='APSA'] Pomyślmy: NIEzaprzęgowe, NIEzbyt kudłate (choć w razie czego można ostrzyc :diabloti:), NIE faflate, NIE za duże, raczej NIE miniaturki, NIEzbyt wymagające ... Zostało coś? A do tego z dobrym kontaktem i chętnie współpracujące :p I absolutnie NIE SZCZENIAK! I raczej nie samiec, tylko suczka. Jakie mam szanse na cokolwiek? :lol: Mimo wszystko zostaje mi całkiem sporo do wyboru - dorosłe, spokojne, "typowe" kundelki :loveu:. Pełno ich na PWP... Może być też piesek na baterie :diabloti: Quote
bazylowa Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Asiaczek napisał(a):Ej, trochę zostało i wcale nie tak mało..., np. baski... Pzdr. No pięknie !!!! Dzieciaków jeszcze na świecie nie ma, a ta już je lansuje po cudzych galeriach :eviltong: ;););) Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Aniu trwam w niezmiennym uczuciu do Precla :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 mamabazyla napisał(a):No pięknie !!!! Dzieciaków jeszcze na świecie nie ma, a ta już je lansuje po cudzych galeriach :eviltong: ;););) Coś Ty! Nie muszę... Pzdr. Quote
bazylowa Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Asiaczek napisał(a):Coś Ty! Nie muszę... Pzdr. No ja myślę ! Pewnie wszystkie już zarezerwowane :cool3: Quote
bazylowa Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Znalazłam jeszcze takie starocie (z końca sierpnia) młody ma tu niecałe 4 m-ce A Precelek sie wczale wody nie boi: Ale woli pilnować patyczka Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ma fajny woreczek zamiast brzuszka:evil_lol: Quote
bazylowa Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 A tu trochę świeższe... Bazyl robi podchody do plastikowej beczki, którą jakiś ...[SIZE=1](tu wstaw dowolne przeklenstwo, wg uznania)... wrzucił do stawu :angryy: Quote
bigos Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 sylrwia napisał(a):A w beczce pewnie zwłoki:cool1: To się nadaje do "W-11-wydział śledczy":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 mamabazyla napisał(a):A tu trochę świeższe... Bazyl robi podchody do plastikowej beczki, którą jakiś ...[SIZE=1](tu wstaw dowolne przeklenstwo, wg uznania)... wrzucił do stawu :angryy: hehehe...doopencja mniam, mniam... Pzdr. Quote
Teklunia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 mamabazyla napisał(a): och Precelku... :loveu: Ty wiesz... :loveu: mamabazyla napisał(a): apetyczny kąsek ;) Quote
bazylowa Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Hej!!!!!! Czy u Was też tak dziś pięknie świeci słonko ?? Bo u nas ŚWIECI!!!! :multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]Właśnie wróciliśmy ze spacerku i mamy troszkę zdjęć :diabloti: Może uda się je wkleić dziś wieczorem, bo teraz trzeba się zbierać i jechać na zajęcia :placz: Pozdrawiam :p Quote
Recommended Posts