bazylowa Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dziękuję, dziękuję ! :lol: :lol: :lol: Ale Aniu nie jestem usatysfakcjonowana tak do końca . :razz: Pełna satysfakcja = KAGANIEC ( taki, jak na tamtej fotografii ) Całusy dla obydwu chłopaków. Ale troszkę mocniejsze dla Precelka :loveu: Eh... jak już pisałam jakoś nie mam odwagi mu tego kagańca na pychol założyć :shake: A co do Precla to wiem wiem... te wielkie błyszczące czarne oczka... [quote name='gochgoch']Życzymy Wan Bazylki i Precelki pięknych świąt!!!!! i smacznej rybki!!! :buzi::buzi: [quote name='Teklunia']wszystkie są takie świetne, że nie wiem które zacytować :multi: moje śliczne pokurczone łapki :loveu::loveu::loveu::loveu: WESOŁYCH ŚWIĄT Hej hej !!! Wam też wesołych :buzi: Quote
wiq Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 tylko jamniory potrafią strzelać takie miny:loveu: a może przymierzysz Bazylowi ćwiekowane szory?:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Piękne :loveu: A i jeszcze proszę odemnie je wytarmosić . Wpadnijcie tez do naszej galeri . Będziemy stałymi bywalcami tej galeri :loveu: . Oczywiście życzymy też Wesołych świąt białych puchatych i psich . I takich z klimaciekiem Bożonarodzeniowym. PS. Wpadnijcie do nas do galeri :loveu:. Quote
bazylowa Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 wiq napisał(a):tylko jamniory potrafią strzelać takie miny:loveu: a może przymierzysz Bazylowi ćwiekowane szory?:evil_lol: Co do jamnisiów to zgadzam się w 100 procentach !!!!! A ćwiekowe szorty hmmmm ... są takie??? Kamcia_14 napisał(a):Piękne :loveu: A i jeszcze proszę odemnie je wytarmosić . Wpadnijcie tez do naszej galeri . Będziemy stałymi bywalcami tej galeri :loveu: . Oczywiście życzymy też Wesołych świąt białych puchatych i psich . I takich z klimaciekiem Bożonarodzeniowym. PS. Wpadnijcie do nas do galeri :loveu:. Hej Kamcia jasne, że wpadniewy do Was z wizytą :p Dzięki za życzenia Quote
bazylowa Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Wszystkim naszym odwiedzaczom, tym stałym i dochodzącym życzymy udanych i spokojnych świąt oraz samych fajnych rzeczy w nowym roku !!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 mamabazyla napisał(a):Co do jamnisiów to zgadzam się w 100 procentach !!!!! A ćwiekowe szorty hmmmm ... są takie??? Ćwiekowe szorty... hm... pewnie w odpowiednich sklepach można kupić takie cudo...:cool3: Pzdr. Quote
wiq Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 wiesz, jeśli chcesz psiaka w gejowskie fatałaszki poubierać.. hmm... teoretycznie Twoja sprawa.. ale nie wiem, jak on to zniesie..:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Aniu, spokojnych i uśmiechniętych Świąt życzymy. Hania i psy. Quote
BBeta Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zdrowych i Wesołych Świąt dla Ciebie, Precelka i Bazylka :) Quote
shangri_la Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wszystkiego dobrego i wesołych świat dla Was wszystkich :lol: licze na jakiesswiateczne fotecki psiakow z prezentami :eviltong: pozdrawiam Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Pod choinką dużo prezentów, a w życiu mało zakrętów, karpia wielkiego, lecz nie samażonego, w pysznej galarecie, a przepis trzymasz w sekrecie, śniegu w bruk, a w sylwestra bedzie huk! Quote
bazylowa Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Klarciu dziś wigilia. O północy miną cztery lata od kiedy nie ma Cię z nami. Tęsknimy za Tobą bardzo. Chociaż miałaś swoich Państwa myslę, że mogę powiedzieć, że byłaś moim pierwszym wyżełkiem. To Ty zaszczepiłaś we mnie miłość do swojej rasy. I pomyśleć, że spotkałyśmy się przez przypadek.. Wiesz, Precel jeszcze długo uciekał pod Wasze drzwi. Piszczał. A kiedy drzwi się otwierały zaglądał i czekał aż wybiegniesz się z nim przywitać. Jak zwykle... Pamiętasz ? Zawsze wybiegałaś z pokoju na końcu długiego korytarza... Klarciu ! W naszych sercach zawsze będzie mniejsce dla Ciebie. Ania & Precel Quote
leemonca Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Pogodnych Świąt, dużo białego puchu i dużo szczęśliwych dni Quote
bazylowa Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Moje dwie grzebiuszki ziemne :cool3: i kopanie zsynchronizowane efekt ?? węgier z wypigmentowanym nosem. Jak Wam się podoba?? mieśniak ... Każą siedzieć, a tam jakiś boksiu idzie... Na to biedne zwierzątko chłopcy urządzili sobie polowanie (chyba nornik) Durne miny... Quote
bazylowa Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Czaimy się na Rokiego... Mam cie !!!! i Roki :p Quote
wiq Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 nie wiem, którą zacytować :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 mamabazyla napisał(a): Przy tych 2 zdjęciach ja po prostu wymiękam... Nic dodać nic ująć! Są po prostu boskie!!! Pzdr. Quote
bazylowa Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Starzy i nowi znajomi... [SIZE=3]Szajda - 3 miesiące Rino (EBRO Inny Świat) polak wegier dwa bratanki :cool3: Polak, amerykanka :hmmmm: i syskie cy Quote
shangri_la Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 hehehhee Precelek widać neiustannie merda swoja antenką, skad my to znamy :cool3: a to foto jest genialne :loveu: pozdrowienia Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No, Kochani, piękne, międzynarodowe towarzystwo... Żadnej polityki, żadnych knowań. No, chyba że zabawowe knowania.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Szajdunia - ładna dziewczynka! Pzdr. Quote
bazylowa Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Ponieważ pogoda piękna, to focimy na potęgę !! [SIZE=3]Precel biegus: Przystojniaczki :diabloti: No i kto tam wrzucił te sznurki ?? A teraz nasz sukces wychowawczy :p Chłopcy na konemdę siadają i zostają obok siebe, o tak: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Nawet komendę: "Na lewo patrz!" wykonują jednocześnie!!! Macie rzeczywiście super wyszkolone psiaki.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts