Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Rude rulez!
Pzdr.

:megagrin::megagrin::megagrin:

[quote name='zaba14']Chłopaki tak świetnie się dogadują przy zabawie? super ogląda się takie zdjęcia... :loveu:

Wiesz to są jeszcze szczyle. Sas ma 10 m-cy, Basket nie całe 8, a Bazyl 7 z hakiem. Jak na razie nie ma między nimi scysji i mam nadzieję, że tak już zostanie, ale kto wie...

[quote name='gochgoch'] ja nie mam pojęcia jak ten pies w tym wytrzymuje :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

No nie mogę... Ale Wy czepialskie jesteście !!!!!! Wczoraj przeprowadziłam dokładne oględziny tego kagańca i zapewniam Was, że on jest zadziwiajaco lekki, dobrze wentylowany, a pies ma w nim duuuużo miejsca. On tylko tak strasznie wygląda, ale wierzcie mi, że jest lepszy niż te paskudy metalowe...

Posted

Dla stęsknionych :cool3:

Jak wyciągnąc Precla na spacer w taką nędzną pogodę ?? Napchać kieszenie bazylową karmą, za którą Precel da się pokroić :cool3:

No pańcia dawaj chrupki !!!

No pancia ty se jaj nie rób tylko dawaj je ...

Bazylek na tle drwena sosnowego...

i olszowego...

i... Nie no pańcia daj spokój !!!! Choćmy lepiej poszukać bażantów !!

Pańcia !!!! Są są bażanty o tam...

i były aż trzy, bo dzień bez bażanta dniem straconym !!

Posted

Aaa i jeszcze się pochwalę :diabloti:

Jakby ktos miał wątpliwosci, to to jest aniołek i ja sama go wydziergałam :p Moja piersza w życiu robótka :p Trochę krzywa, ale co tam ...

Posted

mamabazyla napisał(a):

No nie mogę... Ale Wy czepialskie jesteście !!!!!! Wczoraj przeprowadziłam dokładne oględziny tego kagańca i zapewniam Was, że on jest zadziwiajaco lekki, dobrze wentylowany, a pies ma w nim duuuużo miejsca. On tylko tak strasznie wygląda, ale wierzcie mi, że jest lepszy niż te paskudy metalowe...

nie noo ja raczej myśłałam o tym, że ja Hugola nie mogę przekonać do najmniejszego i najdelikatniejszego ograniczenia napyszcznego....

Posted

[quote name='mamabazyla']

wow :-o :crazyeye: podobnego aniolka kupilam na charytatywnek akcji na uczelni, tylke ze jest caly bialy ;), brawo normlanie ja to bym nawet prostego wzorka nie umiala zrobic a co dopiero aniolka :p

pozdrawiam

Posted

[quote name='mamabazyla']Dla stęsknionych :cool3:

Jak wyciągnąc Precla na spacer w taką nędzną pogodę ?? Napchać kieszenie bazylową karmą, za którą Precel da się pokroić

O, jakiego animuszu dostał, po ten Bazylkowej karmie...
Pzdr.

Posted

Dzięki wszystkim za odwiedziny :buzi:

[quote name='gochgoch']
nie noo ja raczej myśłałam o tym, że ja Hugola nie mogę przekonać do najmniejszego i najdelikatniejszego ograniczenia napyszcznego....

Gosia znam to z autopsji !!!! musiałam kiedyś wcisnąć na pychol kaganiec Bazylowi, bo jechalismy pociągiem...

Oj Bigoskom się coś pomyliło !!!! Precel nie jest dziewcznką :mad:

Asiaczek Precel łyknął trochę juniora i mu się młodzieńcze czasy przypomiały

A co do aniołka, to TO NIE JEST WCALE TAKIE TRUDNE !!!! Ja byłam święcie przekonana, że jestem niewyuczalna w tym zakresie, a okazało się, że wszystko jest dla ludzi :razz: Mordowałam się z nim straaaaaasznie długo, ale się udało ufff...

Posted

To chodziło chyba, że piękna fotka :eviltong: :diabloti:

Posted

Nic się bigoskom nie pomyliło:eviltong:. "Piękna mordeczka":loveu::loveu::loveu:

Wszystkiego naj...naj...naj...doa Ciebie Bazylka i Precelka!!!:tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::x-mas::tree1::tree1::tree1:

Posted

[quote name='mamabazyla']Hania !! Specjalnie dla Ciebie:

[SIZE=1]kagańca jakoś nie miałam odwagi mu założyć...

Dziękuję, dziękuję ! :lol: :lol: :lol:
Ale Aniu nie jestem usatysfakcjonowana tak do końca . :razz:
Pełna satysfakcja = KAGANIEC ( taki, jak na tamtej fotografii )

Całusy dla obydwu chłopaków. Ale troszkę mocniejsze dla Precelka :loveu:

Posted

[quote name='bigos']Nic się bigoskom nie pomyliło:eviltong:. "Piękna mordeczka":loveu::loveu::loveu:

Wszystkiego naj...naj...naj...doa Ciebie Bazylka i Precelka!!!:tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::x-mas::tree1::tree1::tree1:

Dobra, dobra...
Ponieważ zbilżają się świeta i dostałam takie ładne życzeia jestem gotowa puścić w niepamięć to niedociągnięcie ;)