gochgoch Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 FAJOWA EKIPA!!! O MATKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
alive Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 dobrze, że się Bazylowi główka od ciężaru nie urwała... :razz: Quote
bazylowa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Rude rulez! Pzdr. :megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='zaba14']Chłopaki tak świetnie się dogadują przy zabawie? super ogląda się takie zdjęcia... :loveu: Wiesz to są jeszcze szczyle. Sas ma 10 m-cy, Basket nie całe 8, a Bazyl 7 z hakiem. Jak na razie nie ma między nimi scysji i mam nadzieję, że tak już zostanie, ale kto wie... [quote name='gochgoch'] ja nie mam pojęcia jak ten pies w tym wytrzymuje :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No nie mogę... Ale Wy czepialskie jesteście !!!!!! Wczoraj przeprowadziłam dokładne oględziny tego kagańca i zapewniam Was, że on jest zadziwiajaco lekki, dobrze wentylowany, a pies ma w nim duuuużo miejsca. On tylko tak strasznie wygląda, ale wierzcie mi, że jest lepszy niż te paskudy metalowe... Quote
bazylowa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 APSA napisał(a):Big Trio! :evil_lol: Uff... Dobrze, że nie napisałaś "ich troje" Quote
bazylowa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Dla stęsknionych :cool3: Jak wyciągnąc Precla na spacer w taką nędzną pogodę ?? Napchać kieszenie bazylową karmą, za którą Precel da się pokroić :cool3: No pańcia dawaj chrupki !!! No pancia ty se jaj nie rób tylko dawaj je ... Bazylek na tle drwena sosnowego... i olszowego... i... Nie no pańcia daj spokój !!!! Choćmy lepiej poszukać bażantów !! Pańcia !!!! Są są bażanty o tam... i były aż trzy, bo dzień bez bażanta dniem straconym !! Quote
bazylowa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Aaa i jeszcze się pochwalę :diabloti: Jakby ktos miał wątpliwosci, to to jest aniołek i ja sama go wydziergałam :p Moja piersza w życiu robótka :p Trochę krzywa, ale co tam ... Quote
wiq Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 nakłaniasz mnie do tego, zeby pauzować na dogo:evil_lol: znów cała seria fotek:loveu: zaimponowałaś mi tą robótką:-o:cool3: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 o kurcze:-oNiezła:crazyeye:Ja bym przy tym rok siedziała, a i tak nic z tego by nie wyszło:lol: Quote
gochgoch Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ŁOOOOOOOO JESSUUUUUUUUUUUUUU.....CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 mamabazyla napisał(a): No nie mogę... Ale Wy czepialskie jesteście !!!!!! Wczoraj przeprowadziłam dokładne oględziny tego kagańca i zapewniam Was, że on jest zadziwiajaco lekki, dobrze wentylowany, a pies ma w nim duuuużo miejsca. On tylko tak strasznie wygląda, ale wierzcie mi, że jest lepszy niż te paskudy metalowe... nie noo ja raczej myśłałam o tym, że ja Hugola nie mogę przekonać do najmniejszego i najdelikatniejszego ograniczenia napyszcznego.... Quote
Marta i Wika Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='mamabazyla'] Cuuudny Precel! Cudna jamnicza morda. I to spojrzenie :-) Quote
shangri_la Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='mamabazyla'] wow :-o :crazyeye: podobnego aniolka kupilam na charytatywnek akcji na uczelni, tylke ze jest caly bialy ;), brawo normlanie ja to bym nawet prostego wzorka nie umiala zrobic a co dopiero aniolka :p pozdrawiam Quote
Ola&Kora Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Hehehe zagryzają biednego boksia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale Precelek słodko wyszedł :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='mamabazyla']Dla stęsknionych :cool3: Jak wyciągnąc Precla na spacer w taką nędzną pogodę ?? Napchać kieszenie bazylową karmą, za którą Precel da się pokroić O, jakiego animuszu dostał, po ten Bazylkowej karmie... Pzdr. Quote
bazylowa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 *luthien* Witamy nową twarz w naszej galerii :cool3: Ja sobie czasami Waszą podglądam z tajniaka :razz: Quote
bazylowa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Dzięki wszystkim za odwiedziny :buzi: [quote name='gochgoch'] nie noo ja raczej myśłałam o tym, że ja Hugola nie mogę przekonać do najmniejszego i najdelikatniejszego ograniczenia napyszcznego.... Gosia znam to z autopsji !!!! musiałam kiedyś wcisnąć na pychol kaganiec Bazylowi, bo jechalismy pociągiem... Oj Bigoskom się coś pomyliło !!!! Precel nie jest dziewcznką :mad: Asiaczek Precel łyknął trochę juniora i mu się młodzieńcze czasy przypomiały A co do aniołka, to TO NIE JEST WCALE TAKIE TRUDNE !!!! Ja byłam święcie przekonana, że jestem niewyuczalna w tym zakresie, a okazało się, że wszystko jest dla ludzi :razz: Mordowałam się z nim straaaaaasznie długo, ale się udało ufff... Quote
BBeta Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='mamabazyla'] Oj Bigoskom się coś pomyliło !!!! Precel nie jest dziewcznką :mad: To chodziło chyba, że piękna fotka :eviltong: :diabloti: Quote
bigos Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='mamabazyla'] Oj Bigoskom się coś pomyliło !!!! Precel nie jest dziewcznką :mad: Nic się bigoskom nie pomyliło:eviltong:. "Piękna mordeczka":loveu::loveu::loveu: Wszystkiego naj...naj...naj...doa Ciebie Bazylka i Precelka!!!:tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::x-mas::tree1::tree1::tree1: Quote
Hanna R. Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='mamabazyla']Hania !! Specjalnie dla Ciebie: [SIZE=1]kagańca jakoś nie miałam odwagi mu założyć... Dziękuję, dziękuję ! :lol: :lol: :lol: Ale Aniu nie jestem usatysfakcjonowana tak do końca . :razz: Pełna satysfakcja = KAGANIEC ( taki, jak na tamtej fotografii ) Całusy dla obydwu chłopaków. Ale troszkę mocniejsze dla Precelka :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 A gdybyś przypadkiem nie wiedziała, dlaczego mocniejsze całki dla Precelka - to to jest własnie wytłumaczenie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gochgoch Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Życzymy Wan Bazylki i Precelki pięknych świąt!!!!! i smacznej rybki!!! Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='mamabazyla'] wszystkie są takie świetne, że nie wiem które zacytować :multi: moje śliczne pokurczone łapki :loveu::loveu::loveu::loveu: WESOŁYCH ŚWIĄT Quote
bazylowa Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='bigos']Nic się bigoskom nie pomyliło:eviltong:. "Piękna mordeczka":loveu::loveu::loveu: Wszystkiego naj...naj...naj...doa Ciebie Bazylka i Precelka!!!:tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::x-mas::tree1::tree1::tree1: Dobra, dobra... Ponieważ zbilżają się świeta i dostałam takie ładne życzeia jestem gotowa puścić w niepamięć to niedociągnięcie ;) Quote
Recommended Posts