bazylowa Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Teklunia']o matko, weżcie mnie nie denerwujcie! :mad: przychodzę po dłuuugiej przerwie, czytam i aż zamieram... że coś się dzieje z Paróweczką:shake: ale na szczęście wszystko ok :) a ja go doskonale rozumiem - też popadam w zimowy letarg ;) ok ok już poprawiłam :oops: Jak ja mogłam w ogóle coś takiego napisać :wallbash::wallbash::wallbash: Dzisiaj moja siostra chciała zabrać Precla na spacerek. Na tradycyje "Precel idzemy na polko" pies zwiał pod stół :diabloti: Marta i o to właśnie chodzi :p Quote
shangri_la Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='mamabazyla']o Dzisiaj moja siostra chciała zabrać Precla na spacerek. Na tradycyje "Precel idzemy na polko" pies zwiał pod stół :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: skad ja to znam :cool3: naszego to trzeba czasem wynosic na dwor bo sam dżentelmen nie raczy pojsc a widac po brzuszku ze mu sie chce :oops: fotecki supraśne zwlaszcza ta :razz: pozdrawiam Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 mamabazyla napisał(a): Dzisiaj moja siostra chciała zabrać Precla na spacerek. Na tradycyje "Precel idzemy na polko" pies zwiał pod stół :diabloti: też bym zwiała, jak bym mogła... z tym że pod kołderkę ;) Quote
zaba14 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Marta i Wika napisał(a):Rrrany! Bez tego "ubranka" Sas wygląda naprawdę miło i sympatycznie, ale w tej obroży z ćwiekami i strasznym kagańcu to można naprawdę zacząć się bać... obroza fajna ;) ale kaganiec? okropny.. u mnie to w takim nawet "bernardyn" chodzi :roll: Śliczny Bazyl :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hahaha w pierwszej chwili myślałam Bazylek ma taki długaśny jęzor :eviltong: :eviltong: :eviltong: I następnym razem nie strasz mnie kobieto, że już nie zobaczę Precelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='mamabazyla'] Strach się bać :mdleje: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='mamabazyla'] [SIZE=3]Rogaś (??) Po prostu CUDO Pzdr. Quote
Hanna R. Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ania - dlaczego nie kupisz takiego ubranka Bazylkowi ??? :lol: Quote
bazylowa Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Mam dla Was niespodziankę :cool3: Ale zobaczycie ją dopiero jutro :cool3: hihihihihihihihihihih :evil_lol: Quote
Teklunia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 i to od 12 godzin! a tak w ogóle, to ja chcę Precla!!! Quote
bazylowa Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='BBeta']Strach się bać :mdleje: BBeta ja się tłmacze z tego zdjęcia parę postów wcześniej :eviltong: A tak w ogóle to witam po przerwie :multi: [quote name='Asiaczek'] Po prostu CUDO :buzi: [quote name='HankaRupczewska']Ania - dlaczego nie kupisz takiego ubranka Bazylkowi ??? :lol: Haniu mam dla Ciebie coś ekstra, ale proszę o cierpliwość :cool3: [quote name='zaba14']obroza fajna ;) ale kaganiec? okropny.. u mnie to w takim nawet "bernardyn" chodzi :roll: Śliczny Bazyl :loveu: :loveu: Hej Żaba :p dawno Cię tu nie było Tyn masz jakaś galerię może ?? Bo coś nie mogę trafić... [quote name='Ola&Kora']Hahaha w pierwszej chwili myślałam Bazylek ma taki długaśny jęzor :eviltong: :eviltong: :eviltong: I następnym razem nie strasz mnie kobieto, że już nie zobaczę Precelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Eh... Z Precla też się tłumaczę wyżej... A Bazyl MA długi jęzor :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 mamabazyla napisał(a): Haniu mam dla Ciebie coś ekstra, ale proszę o cierpliwość :cool3: :evil_lol: O rany ! Ja już się boję ... :grins: Quote
bazylowa Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 No dobra. Ze względów technicznych niespodzianka musi zostać podzielona na dwie cześci. Już teraz część pierwsza, część druga niebawem. Przedstawiam Wam bazylową siostrę, piekną Tulę: [SIZE=3]tutaj jestem jesce malutka [SIZE=3]A tu już wielka ze mie pannica :cool3: Quote
alive Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 co prawda moje zdanie w sprawie Tuli jest już znane ale co tam - jest prześliczna :loveu: no i zdjęcia tez bardzo ładne :loveu: Quote
bigos Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 podpisuję się pod tym co napisała alive:loveu: śliczna:loveu: Quote
bazylowa Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Niespodzianki dalszy ciąg: Oto bazylowa mama - śliczna Fuma: zdjecie jest skanowane, a jego autorem jest właściciel Fumy. [SIZE=3]A teraz zagadka !! Kto to taki ?? :loveu: podpowiem Wam, że to też są skany, a zdjęcia wykonane były przeszło 10 lat temu A to ten sam jegomość kilka lat później tu unieruchomiony przez pańcie a tu jako stuningowana sportowa wersja jamika górskiego w drodze do źródeł królowej polskich rzek Teklunia zadowolona ?? Quote
Teklunia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='mamabazyla'] [SIZE=3] tu unieruchomiony przez pańcie Teklunia zadowolona ?? łiii:multi::multi::multi: dziękuję :buzi: a teraz poprosze współczesne, jaksię mały zmarzluch chowa przed zimnem :lol: Quote
shangri_la Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='mamabazyla'] oo jaki niestrudzony podróżnik- wędrowiec :loveu: pozdrawiam Quote
bazylowa Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Hania !! Specjalnie dla Ciebie: [SIZE=1]kagańca jakoś nie miałam odwagi mu założyć... Quote
bazylowa Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Dzisiaj spotkaliśmy Sasa i boksia - Basketa. Oj się działo... Quote
zaba14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Chłopaki tak świetnie się dogadują przy zabawie? super ogląda się takie zdjęcia... :loveu: Bazyl swietnie wyglada w tej obrozy :evil_lol: :evil_lol: A Precel jako szczenie przekochany :loveu: :loveu: ale teraz rowniez nic mu nie brakuje :loveu: Quote
gochgoch Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ale kumple!!!!!!!!!! ja nie mam pojęcia jak ten pies w tym wytrzymuje :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts