Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']o matko, weżcie mnie nie denerwujcie! :mad: przychodzę po dłuuugiej przerwie, czytam i aż zamieram... że coś się dzieje z Paróweczką:shake:
ale na szczęście wszystko ok :) a ja go doskonale rozumiem - też popadam w zimowy letarg ;)

ok ok już poprawiłam :oops: Jak ja mogłam w ogóle coś takiego napisać
:wallbash::wallbash::wallbash:
Dzisiaj moja siostra chciała zabrać Precla na spacerek. Na tradycyje "Precel idzemy na polko" pies zwiał pod stół :diabloti:

Marta i o to właśnie chodzi :p

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamabazyla']o
Dzisiaj moja siostra chciała zabrać Precla na spacerek. Na tradycyje "Precel idzemy na polko" pies zwiał pod stół :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: skad ja to znam :cool3: naszego to trzeba czasem wynosic na dwor bo sam dżentelmen nie raczy pojsc a widac po brzuszku ze mu sie chce :oops:

fotecki supraśne zwlaszcza ta :razz:

pozdrawiam

Posted

mamabazyla napisał(a):

też bym zwiała, jak bym mogła... z tym że pod kołderkę ;)

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Rrrany! Bez tego "ubranka" Sas wygląda naprawdę miło i sympatycznie, ale w tej obroży z ćwiekami i strasznym kagańcu to można naprawdę zacząć się bać...

obroza fajna ;) ale kaganiec? okropny.. u mnie to w takim nawet "bernardyn" chodzi :roll:

Śliczny Bazyl :loveu: :loveu:

Posted

Hahaha w pierwszej chwili myślałam Bazylek ma taki długaśny jęzor :eviltong: :eviltong: :eviltong:

I następnym razem nie strasz mnie kobieto, że już nie zobaczę Precelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='BBeta']Strach się bać :mdleje:

BBeta ja się tłmacze z tego zdjęcia parę postów wcześniej :eviltong:
A tak w ogóle to witam po przerwie :multi:

[quote name='Asiaczek']

Po prostu CUDO

:buzi:

[quote name='HankaRupczewska']Ania - dlaczego nie kupisz takiego ubranka Bazylkowi ??? :lol:

Haniu mam dla Ciebie coś ekstra, ale proszę o cierpliwość :cool3:

[quote name='zaba14']obroza fajna ;) ale kaganiec? okropny.. u mnie to w takim nawet "bernardyn" chodzi :roll:
Śliczny Bazyl :loveu: :loveu:

Hej Żaba :p dawno Cię tu nie było Tyn masz jakaś galerię może ?? Bo coś nie mogę trafić...

[quote name='Ola&Kora']Hahaha w pierwszej chwili myślałam Bazylek ma taki długaśny jęzor :eviltong: :eviltong: :eviltong:

I następnym razem nie strasz mnie kobieto, że już nie zobaczę Precelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Eh... Z Precla też się tłumaczę wyżej...
A Bazyl MA długi jęzor :evil_lol:

Posted

No dobra. Ze względów technicznych niespodzianka musi zostać podzielona na dwie cześci. Już teraz część pierwsza, część druga niebawem.

Przedstawiam Wam bazylową siostrę, piekną Tulę:

[SIZE=3]tutaj jestem jesce malutka

[SIZE=3]A tu już wielka ze mie pannica :cool3:

Posted

Niespodzianki dalszy ciąg:

Oto bazylowa mama - śliczna Fuma:

zdjecie jest skanowane, a jego autorem jest właściciel Fumy.

[SIZE=3]A teraz zagadka !! Kto to taki ?? :loveu:

podpowiem Wam, że to też są skany, a zdjęcia wykonane były przeszło 10 lat temu

A to ten sam jegomość kilka lat później

tu unieruchomiony przez pańcie

a tu jako stuningowana sportowa wersja jamika górskiego w drodze do źródeł królowej polskich rzek

Teklunia zadowolona ??

Posted

[quote name='mamabazyla']

[SIZE=3]

tu unieruchomiony przez pańcie

Teklunia zadowolona ??

łiii:multi::multi::multi:
dziękuję :buzi:

a teraz poprosze współczesne, jaksię mały zmarzluch chowa przed zimnem :lol:

Posted

Chłopaki tak świetnie się dogadują przy zabawie? super ogląda się takie zdjęcia... :loveu:

Bazyl swietnie wyglada w tej obrozy :evil_lol: :evil_lol:

A Precel jako szczenie przekochany :loveu: :loveu: ale teraz rowniez nic mu nie brakuje :loveu: