wiq Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 nie bede cytowac, bo wszytskie fotki piekne:loveu: sliczne pieski:loveu: szczegolnie spodobal mi sie pomysl z odbiciami i foka mchu:p Quote
alive Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='mamabazyla'] Pre3celek to się cały czas kurczy!!! :cool3: Quote
bazylowa Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 alive napisał(a):Pre3celek to się cały czas kurczy!!! :cool3: Bo to jest kurczaczek taki ;) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='mamabazyla'] ... i innne Ostatnio jestem czuła na punkcie przyrody i te zdjątka podobają mi się najbardziej! Ale zdjęcia psiaków: super!!! Ten duży i ten mały wspaniale się uzupełniają.:lol: Pzdr. Quote
leemonca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 dziendoberek precelkowe bazylki ;-), fotki śliczne a te prześliczne Quote
bazylowa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Dziękujemy wszystkim za odwiedziny :p:p Już niebawem nowe zdjęca :cool3::cool3: Quote
bazylowa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='APSA']Przyznaj się, co mu zrobiłaś, że go tak rozciągnęło? Ach wiesz... Trochę łamania na kole i proszę jakie efekty ;) [quote name='Asiaczek']Ostatnio jestem czuła na punkcie przyrody i te zdjątka podobają mi się najbardziej! Dlaczego tylko ostatnio ???? [quote name='HankaRupczewska'] Młodość jest piękna ... Ojej... dlaczego młodość akurat przyszła Ci do głowy?? [quote name='leemonca']dzieńdoberek :bye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy Wałbrzych jest w innej strefie czsoewj :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 A kiedy bedzie to "niebawem? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
bazylowa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Ola&Kora napisał(a):A kiedy bedzie to "niebawem? :cool3: :cool3: :cool3: Napewno jeszcze dziś :cool3: Quote
Hanna R. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 mamabazyla napisał(a): Ojej... dlaczego młodość akurat przyszła Ci do głowy?? Żartujesz, prawda ? Zadając to pytanie ? No powiedz, że żartujesz ... Quote
bazylowa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 No to zaczynamy wklejanko !! Najpierw specjalnie dla Sylwi Bazyl w śliniaku w czterech odsłonach... A teraz kaczuchy też dla Sylwi :razz: Quote
gochgoch Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 o Bazylek jeszcze ma takiego fifulka malusińskiego...........:loveu: Heloł Mamusia! Quote
bazylowa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 gochgoch napisał(a):o Bazylek jeszcze ma takiego fifulka malusińskiego...........:loveu: Heloł Mamusia! o matko !!!!!! Gdzie się gapisz co ?????? Heloł, najwyższy czas :p Quote
gochgoch Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='mamabazyla']o matko !!!!!! Gdzie się gapisz co ?????? Heloł, najwyższy czas :p no to po prostu takie słodkie jest...i wcale się nie gapie tylko rozczulam.... a wróciłam, wróciłam... :p Quote
bazylowa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Wklejania ciąg dalszy !! Tym razem dzisiejszy spacerek z Figą :) [SIZE=2]Oto Figa - likaon kędzierzyński... Figa jest sunią z ulicy. Dosłownie !! Została znaleziona na drodze. Prawdpodobnie ktoś ją wyrzucił z samochodu :angryy::angryy: No ale teraz Figusia ma fajny domek :p [SIZE=2] :loveu: Figa z Bazylem :loveu: powrót Bazyliaurusa :razz: A teraz sam Bazyl I na koniec dwa mroczne zdjęcia... Quote
bazylowa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Żartujesz, prawda ? Zadając to pytanie ? No powiedz, że żartujesz ... :niewiem::chaos::confused: :???: :icon_roc: :PROXY5: Quote
shangri_la Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] ja cie naprawde jak likaon. super uszy powiem jedno- Bazyl to mistrz min pozdrawiam Quote
bazylowa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='shangri_la'][SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] ja cie naprawde jak likaon. super uszy Taaaaaaaa !!!!!! Figa to najprawdziwszy likaon !! Kiedyś zebrało się konsylium biologów (Pańcia figowa jest ze mną na roku ;)) i ustaliliśmy, że mamy do czynienia z nowym gatunkiem albo podgatunkiem likaona, który wykazuje szereg przystosowań do klimatu innego niż klimat afrykańskiej sawanny :razz: Miedzy innymi krótsze łapy bardziej krępa budowa ciała i dłuższa sierść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za to umaszczenie i rozmiar uszu są typowe dla likaonów afrykańskich :diabloti: Quote
bazylowa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 APSA, moja koleżanka, która zobaczyła to zdjęcie powiedziała, że klimat jak z Władcy Pierścieni :evil_lol: Brakuje tylko Nazgula. Quote
Recommended Posts