Cimi Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nie mogę :roflt: :roflt: :laugh2_2: :evil_lol:. Quote
bazylowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Cimi']Nie mogę :roflt: :roflt: :laugh2_2: :evil_lol:. Witaj w naszej galerii :lol: [quote name='APSA']Zmumifikowało psa :crazyeye: Hehe... mi się też tak kojarzy ... Quote
Cimi Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='mamabazyla']Witaj w naszej galerii :lol: Dzięki za przywitanie :lol: :lol:. Quote
bazylowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Nie mam z dzisiejszego spacerku zdjęć Precla i Bazyla, ale za to mam kropelki i chmurki :p Quote
Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A na mojego psa mówi że UFO... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uważaj, bo ci Bazylek odlatuje :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [SIZE=5] Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='mamabazyla']Kanapa na zdjęciu wygląda atrakcyjniej niż w realu... A chłopcy mało się lenią ostatnio... :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kasia, ja będę monotematyczna : UWIELBIAM Twoje zdjęcia ! I psy ! Tak. Uwielbiam ! :loveu: Quote
bazylowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):A na mojego psa mówi że UFO... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Obcy są wśród nas... APSA napisał(a):Co to za dziwne chmurki? Nigdy takich nie widziałam. Ja też nie ... Dzisiaj pierwszy raz HankaRupczewska napisał(a):Kasia, ja będę monotematyczna : UWIELBIAM Twoje zdjęcia ! I psy ! Tak. Uwielbiam ! :loveu: Kasia ?? OK mogę być Kasią ;) Quote
bazylowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Teklunia napisał(a): jak dla mnie to się nadaje na zdjęcie roku!!!:multi: słodka poopcia :loveu: i te króciutkie łapinki :loveu: mogłabym schrupać :oops: Taaaa to jest ulubione zajęcie Precla zimą... ;) Jak to jamnik Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='mamabazyla'] Kasia ?? OK mogę być Kasią ;) A tam Anka !!! CZEPIASZ SIĘ :grins: Lepiej popatrz na TO :loveu: Quote
anula_ragdoll Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Witaj Aniu:lol: Bardzo się cieszę,że wreszcie znalazłam Was na tym forum.Bazylek rośnie jak na drożdżach-jest śliczny:loveu: Pozdrawiamy:hand: Ania i Morguś Quote
alive Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Cimi'] Bazyl po liftingu :evil_lol: Quote
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 alive napisał(a):Bazyl po liftingu :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i z kopiowanymi uszkami:diabloti: Quote
bazylowa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 anula_ragdoll napisał(a):Witaj Aniu:lol: Bardzo się cieszę,że wreszcie znalazłam Was na tym forum.Bazylek rośnie jak na drożdżach-jest śliczny:loveu: Pozdrawiamy:hand: Ania i Morguś WITAM Sąsiadów :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Teraz czekam na galerię Karmen i Morgana :multi::multi: Quote
bazylowa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 alive napisał(a):Bazyl po liftingu :evil_lol: bigos napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i z kopiowanymi uszkami:diabloti: Też mi lifting przyszedł do głowy :diabloti:, ale że uszy kopiowane to nie wpadłam na to ;) Quote
bazylowa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A tam Anka !!! CZEPIASZ SIĘ :grins: Lepiej popatrz na TO :loveu: :loveu::loveu:Kochają się moi chłopcy :loveu::loveu: Quote
alive Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 mamabazyla napisał(a)::loveu::loveu:Kochają się moi chłopcy :loveu::loveu: nieważna płeć - ważne uczucia :evil_lol: Quote
bazylowa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 alive napisał(a):nieważna płeć - ważne uczucia :evil_lol: :eviltong: :eviltong: Quote
bazylowa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Wczoraj na spacerku Bazyl spotkał nowego kolege :multi: Niestety ja tego nie widziałam :shake: http://images1.fotosik.pl/276/75de6c898f68a6d4.jpg A to dla tych, którzy wytykają mojemu psu ilość kilogramów :eviltong: ;) Quote
alive Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='mamabazyla'] :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: mistrz!!! a co do kg zwracam honor :razz: Quote
sylrwia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='mamabazyla'] A to dla tych, którzy wytykają mojemu psu ilość kilogramów :eviltong: ;) [quote name='alive']:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: mistrz!!! a co do kg zwracam honor :razz: A z drugiej strony pewnie skóra naciagnięta i klamerkami spięta do zdjęcia:roflt: Quote
bazylowa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 sylrwia napisał(a):A z drugiej strony pewnie skóra naciagnięta i klamerkami spięta do zdjęcia:roflt: Eh... zdemaskowałaś mnie :evil_lol: Quote
bigos Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 sylrwia napisał(a):A z drugiej strony pewnie skóra naciagnięta i klamerkami spięta do zdjęcia:roflt: Lifting całego ciała:megagrin::megagrin::megagrin::turn-l: Quote
alive Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 mamabazyla napisał(a):Eh... zdemaskowałaś mnie :evil_lol: czyli jednak dobrze mi się wydawało!!! :diabloti: Quote
bazylowa Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 bigos napisał(a):Lifting całego ciała:megagrin::megagrin::megagrin::turn-l: alive napisał(a):czyli jednak dobrze mi się wydawało!!! :diabloti: Oh Wy...... :angryy::angryy::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts