bazylowa Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Hej hej zaraz będą zdjęcia :cool3: Quote
leemonca Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 mamabazyla napisał(a):Hej hej zaraz będą zdjęcia :cool3: zaraz? to ja zaraz znowu wpadnę :lol: idę narazie podwiedzać inne galeryjki :cool3: Quote
bazylowa Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Zdjątka z dzisiejszego porannego spacerku przez lasy pola i jeziora... [SIZE=2]Szliśmy dzisiaj trasą standardową jak codziennie i nikt nie spodziewał się nadzwyczajnych wydarzeń... Szliśmy przez lasy i łąki... ups... tu akurat stoimy, ale zdjęcia na których idziemy wyszły nie ostre i musicie uwierzyć nam na słowo, że jednak szliśmy. Dziwne pozy Bazyla mogły wskazykać, że dzisiaj wydarzy się coś niesamowitego, jednak moja czujność pozostawała uśpiona... Potem, ku uciesze Bazyla, weszlismy w pole... Precel dzielnie nam towarzyszył przedzierając się przez trawska i chasze... W końcu trafiliśmy na wielką głęboką kałużę, do której Bazyl zaraz wskoczył (co nie jest w ogóle dziwne)... Nagle przeleciały nad nami one... I w tej samej chwili... Niespodziewanie... Precel zrobił TO!!!!:question: Przeszedł z WŁASNEJ NIE PRZYMUSZONEJ WOLI kałuże w zdłuż i w szerz !!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: JAk zniej wylazł to zaraz sprawdiłam, znaki szczególne (blizna na karku i brak pazurka w przedniej lewej łapce), aby upewnic się czy to napewno mój pies i okazało się, że jednak mój !!!!!! Jestem w szoku... Quote
Ola&Kora Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Gratulacje dla Precelka :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Ale piękna poza :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [SIZE=2] ups... tu akurat stoimy, ale zdjęcia na których idziemy wyszły nie ostre i musicie uwierzyć nam na słowo, że jednak szliśmy. Wierzymy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brawo Precelek:multi::multi::multi: Piękna poza:loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='mamabazyla'][SIZE=2]I w tej samej chwili... Niespodziewanie... Precel zrobił TO!!!!:question: Przeszedł z WŁASNEJ NIE PRZYMUSZONEJ WOLI kałuże w zdłuż i w szerz !!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: JAk zniej wylazł to zaraz sprawdiłam, znaki szczególne (blizna na karku i brak pazurka w przedniej lewej łapce), aby upewnic się czy to napewno mój pies i okazało się, że jednak mój !!!!!! Jestem w szoku... hihihi :D ta historia zapiera dech w piersiach ;) Quote
bazylowa Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='alive']to Precelek tak stroni od wody?? Precel wchodzi do wody tylko w dwóch przypadkach i to też nie koniecznie za każdym razem. Po pierwsze kiedy jest bardzo bardzo baaaaardzo gorąco, a kałuża/jezioro kusi przyjemym chłodkiem. I po drugie, kiedy pojawia się konkurencja do rzuconego do wody patyka... Ale jak widac twarde preclowe zasady uległy poważnym modyfikacjom, co jest szokujące... Wydaje Ci się, że po 10 latach Twój pies już niczym Cię nie zaskoczy, a tu proszę... [quote name='Ola&Kora']Gratulacje dla Precelka :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Ale piękna poza :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='bigos']Wierzymy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brawo Precelek:multi::multi::multi: Piękna poza:loveu::loveu::loveu: [quote name='Teklunia']hihihi :D ta historia zapiera dech w piersiach ;) Ola Kasia i Teklunia (też Kasia :PROXY5::???:) Dziękujemy za wizytę !!!! [quote name='APSA']Jakie urocze bagienko :loveu: ;) A portrecii Bazyla - cudo :D Czy też mogłabym poprosić o namiar na program dorabiający podpisy? APSA Witamy w naszej galerii po raz pierwszy :multi::multi: A tu masz link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8121 nie wiem dlaczego, ale ja nie mogę sobie ściągnąć GIMPa:shake: Quote
Teklunia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='mamabazyla'] Ola Kasia i Teklunia (też Kasia :PROXY5::???:) w końcu jesteśmy w Polsce - same Kasie, a jak któraś nie Kasia to na 90 % Ania ;) Quote
alive Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 albo Agnieszka, ewentuanie Marta albo Małgosia :D Quote
sylrwia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='mamabazyla']APSA Witamy w naszej galerii po raz pierwszy :multi::multi: A tu masz link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8121 nie wiem dlaczego, ale ja nie mogę sobie ściągnąć GIMPa:shake: Podpisy można robić w XnViewi te normalne i takie jak znaki wodne:eviltong: Quote
bazylowa Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Teklunia napisał(a):w końcu jesteśmy w Polsce - same Kasie, a jak któraś nie Kasia to na 90 % Ania ;) Heh... ja miałam w ogólniaku pięć Anek, a teraz na roku mam trzy ... (licząc ze mną) Quote
shangri_la Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 eee tam... ja w 1 liceum mialam 6 Michalow :crazyeye: pozniej w trakcie nauko 2 odpadlo :diabloti: mamabazyla- whcodze zobaczyc porownanie glupich min i gdzie ta fotka z mina "debilka" :mad: :evil_lol: czekam pozdrawiam Quote
bazylowa Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Specjalnie dla Ciebie mina debilka :cool1: Quote
shangri_la Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 hehe no nie przesadzaj nie jest tak zle :eviltong:a le wisz zauwazylam dziwna zbieznosc biorac pod uwage powyzsze zdjecia i zdjecie louisa w mojej galerii, obydwaj galopuja na "prawa noge" ( chyba w kazdym razie na ta sama) co wiaze sie z dziwnym efektem "usznym" na obu fotach prawe ucho uklada sie tak ze wydaje sie byc wieksze nie ucho lewe, ciekawe czy w przypadku galopu na druga noge jest odwrotnie z uchem :p pozdrawiam Quote
bazylowa Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 shangri_la napisał(a):hehe no nie przesadzaj nie jest tak zle :eviltong:a le wisz zauwazylam dziwna zbieznosc biorac pod uwage powyzsze zdjecia i zdjecie louisa w mojej galerii, obydwaj galopuja na "prawa noge" ( chyba w kazdym razie na ta sama) co wiaze sie z dziwnym efektem "usznym" na obu fotach prawe ucho uklada sie tak ze wydaje sie byc wieksze nie ucho lewe, ciekawe czy w przypadku galopu na druga noge jest odwrotnie z uchem :p pozdrawiam :megagrin: Możnaby przeprowadzić szeroko zakrojone badania na te temat:megagrin: Quote
sylrwia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 shangri_la napisał(a):hehe no nie przesadzaj nie jest tak zle :eviltong:a le wisz zauwazylam dziwna zbieznosc biorac pod uwage powyzsze zdjecia i zdjecie louisa w mojej galerii, obydwaj galopuja na "prawa noge" ( chyba w kazdym razie na ta sama) co wiaze sie z dziwnym efektem "usznym" na obu fotach prawe ucho uklada sie tak ze wydaje sie byc wieksze nie ucho lewe, ciekawe czy w przypadku galopu na druga noge jest odwrotnie z uchem :p pozdrawiam Tak:eviltong: jeśli by galopował na lewą noge to automatycnzie lewy bark idzie do przodu a głowa lekko kieruje sie w prawo i lewe ucho jest bardziej uwidocznione:evil_lol: Stad wrażenie, że jest ono większe. :lol: Jeśli ktos jeżdzi konno to wie o czym mówie:evil_lol: Quote
bazylowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Czy to kornik, czy to dzięcioł, czy to bóbr... A porem spotkaliśmy takie dziwo A wieczorkiem... czyja to doopcia ???? ???? :crazyeye::crazyeye: Quote
bazylowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Fotki z wczorajszego wybiegania... [SIZE=3]Pryszliśmy wcześniej na umówione miejsce i był czas na portreciki [SIZE=3] [SIZE=3] [SIZE=3] [SIZE=3]... na kwiatki i grzybki... [SIZE=3] [SIZE=3] [SIZE=3] [SIZE=3] [SIZE=3] [SIZE=3] ... na to.. ... na kopanie dziurek... Aż w końcy przyszeł Sas... ... i się zaczęło ... [SIZE=3] Quote
bazylowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 A tymczasem... Jamniczy upór i determinacja są nieocenione !! Quote
alive Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='mamabazyla'] [SIZE=5] jezusie nazareński!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
sylrwia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A on sobie tych łapek nie powyrywa przez tą taśme??:cool1: Quote
bazylowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 sylrwia napisał(a):A on sobie tych łapek nie powyrywa przez tą taśme??:cool1: Spokojnie to tylko tak strasznie wygląda!! Taśma jest zupełnie luźna :p i mieciutka... Quote
Teklunia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='mamabazyla']czyja to doopcia ???? jak dla mnie to się nadaje na zdjęcie roku!!!:multi: słodka poopcia :loveu: i te króciutkie łapinki :loveu: mogłabym schrupać :oops: Quote
sylrwia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 mamabazyla napisał(a):Spokojnie to tylko tak strasznie wygląda!! Taśma jest zupełnie luźna :p i mieciutka... No na pewno mieciutka ale przy zywiolowości węgrów wykręcenie w stawach łapki jest bardzo prawdopodobne. :cool1: Nigdy nie można przewidziec czy ktoś lub coś nie stanie na lince ani czy czasami gdzieś się ona nie zahaczy:shake: Quote
Recommended Posts