gochgoch Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='mamabazyla']ale my nie potrafimy :shake: no to dopingujcie!!!! :multi::multi: Quote
alive Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Tylko żeby sie Bazyl nie utopił!!! Taki z niego pływak.... :evil_lol: Quote
bazylowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='gochgoch']no to dopingujcie!!!! :multi::multi: widziałaś to foto, czy Ci umknelo?? Quote
gochgoch Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='mamabazyla']widziałaś to foto, czy Ci umknelo?? widziałam.... chciałam skomentować...ale przełknęłąm złośliwości :evil_lol: a potem pomyślałam, że to przypadek...jakieś niudane ujęcie... Quote
alive Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Nie to żebym chciała pognębić bo wiesz Aniu, że we mnie nie ma ani krzty złośliwości, ale moja Czuszka to pływa tak... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: a tu Munio i Czuszka :evilbat: Quote
bazylowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 A mój Bazyl pływa tak: i tak: tyle, że nie zawsze mu wychodzi... szczególnie jak ma przynieść piłkę albo patyczka :roll: ale Czucha to stara torówa latawica, a Bazyl młodzik więc jeszcze wszystko przed nim :eviltong: Quote
gochgoch Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 jezu..niby tu woda i tu woda.... ale w czym Ty bazyla kompałaś dziewczyno???:crazyeye::crazyeye: Quote
bazylowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='gochgoch'] jezu..niby tu woda i tu woda.... ale w czym Ty bazyla kompałaś dziewczyno???:crazyeye::crazyeye: a idz czepialska :eviltong: po pierwsze czuchowa woda jest wszesnomajowa a nasza sierpniowa (zakwity sinic i inne takie ble) po drugie Czuszka jest w rzece (choć głowy nie dam) , a Bazyl w jeziorze, czyli woda stojąca. Po trzecie klasa apararu i swiatło Pani Fotograf :eviltong: Quote
Nugatowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='alive']Nie to żebym chciała pognębić bo wiesz Aniu, że we mnie nie ma ani krzty złośliwości, ale moja Czuszka to pływa tak... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: a tu Munio i Czuszka :evilbat: A nugat tak :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Fajne te wasze mokre psy :p Mój pudlowaty jeszcze nigdy nie wlazł do jeziora :eviltong: (z resztą raz nad jeziorem był, jak miał rok, teraz ma 3 lata i w te wakacje zobaczymy czy poleci za patykiem :razz:). Quote
bazylowa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Czarna Owieczko witaj u nas po raz pierwszy :multi: Quote
bazylowa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Wstawiam dawno obiecane zdjęcia na początek Opole [SIZE=1]kto pozna kto tam z tyłu sobie stoi :cool3: [SIZE=3]i jeszcze Folusz i Foryś z Tałchejów Quote
alive Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='mamabazyla'] [SIZE=1]kto pozna kto tam z tyłu sobie stoi :cool3:[SIZE=3] [SIZE=3] o kurcze ale zgrabny tyłeczek ma ta laska z tyłu :crazyeye: i jaką ma piękną suczkę!!! :crazyeye: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ............................widzę Was...........a ja na wystawie nie byyłam:placz::placz::placz::placz:...............................pracowaałam:placz::placz::placz: Quote
bazylowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Kasia mówisz masz :diabloti: zaległe foty z Biskupiej Kopy Quote
Asiaczek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Fotki cudne i chyba wszyscy Amatorzy Precelków są usatysfakcjonowani, prawda? Pzdr. Quote
alive Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 mamabazyla napisał(a):i jeszcze takie dwa :loveu: Urocze :loveu: Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 mamabazyla napisał(a):i jeszcze takie dwa :loveu: .......................SAMA słodycz:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 mamabazyla napisał(a):Kasia mówisz masz :diabloti: dziękuję ślicznie :loveu::loveu::loveu: moje Preclątko kochane, piękniusie, wiosenne... ach... Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 mamabazyla napisał(a): hihihi :p cudaśne :loveu: Quote
Recommended Posts