alive Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='gochgoch'] a mnie zdecydowanie najbardziej podoba się to zdjęcie - takie wyżle jest :) Quote
bazylowa Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Cześć Dziewczynki !!! Wstawiam filmiki i znów znikam. Na pierwszy ogień Precelek (i to nie cały jego repertuar :cool3:) [SIZE=1](na filmikach troche nas powyciągalo, ale za to jaka pancia szczupła i wysoka :diabloti:) [SIZE=2]filmik1 filmik2 filmik3 Treaz Bazyl [SIZE=2]filmik4 filmik5 Quote
shangri_la Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 nie no filmiki zabojcze zwłaszcza Preclowe " dobry pieeees" :loveu: a podobno łatwiej wytresować zebre niż nauczyć czegoś jamnika :diabloti: pozdrawiam Quote
sylrwia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Anka naoglądała sie filmików jak Fiorka pracuje ze swoimi psami i swoich chłopaków nakręciła:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: papuga:eviltong: Quote
Nugatowa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='mamabazyla'] Ale cukiereczki :crazyeye: :cool3: :loveu: Ania te dzieci na filmach to Twoje ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='mamabazyla'] z tego pyska wręcz bije dostojeństwo!!! :loveu: [quote name='mamabazyla'] widzę, ze i Prcelcio włączył się do zabawy :p moje kochanie, kochane :loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ale słodki precel no i jak zawsze przystojny Bazyl oglądałam filmiki..ostro ćwiczycie:) muszę Ci powiedzieć, że masz dobrze z tym psiakiem..gdyby Hugo tak pracował to by było nieźle, ale niestety - Hugol robi wszystkie te ćwiczenia w takim tempie, że nigdy nie zdąży wyhamować kolo mnie...itp..a siad i waruj na zmiane wygląda jakby pompki robił...:evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 .witaj bazylowa!!!!! zdjecia super filmiki też..............chceę Cie powiadomić że parę zdjęć z parku wstawiłam.................. to był lans:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witaj Mamobazyla :) Fotencje jak zwykle świetne :loveu: A dogo muuuuuli że aż się siedzieć na nim nie chce. Quote
bazylowa Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Zaległe fotki ze spotkania z tata Bltazarem i przyszywaną ciotką Irisz. Możecie zgadywać kto jest kto... ale to chyba nie trudne ;) Bazyl "pływa" A tak wracaliśmy do domu... [SIZE=2]zdjęcia nie są robione przeze mnie. Fotki w plenerze są autorstwa Kingi - właścicielki Irisz. Zdjęcia z pociągu, za które serdecznie dziękujemy, mamy dzięki uprzejmości dwóch miłych spotkanych dziewczyn. Dziewczyny, pozdrawiamy :hand: Quote
bazylowa Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [SIZE=2]Za nami dość intensywny tydzień. W niedzielę wystawialiśmy się w Opolu. Bazyl dostał ocenę doskonałą, ale znów przegrał w swojej klasie z Alanem. Alanowi gratulujemy drugiego tytułu Zwycięscy Młodzieży!! We wtorek byliśmy na próbach polowych w Dziergowicach. Pojechaliśmy zupełnie zieloni z zamiarem przyglądnięcia się jak to wszystko wygląda. Spotkała nas wielka niespodzianka... Bazyl wywalczył dyplom I stopnia :cool3: W piatek urządziliśmy sobie wycieczkę na Biskupią Kopę. Precel spisał się dzielnie!!!! Skrobał się na górę czerwonym szlakiem i wcale nie wydawał się zmeczony :diabloti: Fotorelacja z wystawy i wycieczki w góry już niebawem. Tym czasem buźka dla wszystkich odwiedzaczy !! Quote
shangri_la Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='mamabazyla'] ooo dwie kosiarki :p pozdrawiam Quote
alive Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 GRATULUJEMY dyplomu I stopnia!!! :multi: :multi: :multi: ciocia Gosia śle buzi :loveu: Quote
alive Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 GRATULUJEMY dyplomu I stopnia!!! :multi: :multi: :multi: ciocia Gosia śle buzi :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Brawo za dyplom!!! :lol:Super niespodzianka, prawda? pzdr. Quote
wiq Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 gratuluję, szczególnie prób!:multi::multi: i czekam na fotoelację:cool3::cool3: Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ..............dzińdobere..................gratki dla Bazyla...............szkoda, że nie dotarłam na wystawe w Opolu, pracowałam:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: .......................Jak Bazyl grzecznie w pociągu jedzie........:loveu: Quote
gochgoch Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 łooo mamoooo!!!! jakie dumne i dobrze wychowane!!!!!:loveu::loveu::loveu: coś pięknego... jak zwykle zazdroszcze...jakoś nie mogę zorganizować, żednego szarakowego spotkania....:shake: [SIZE=2] Quote
Teklunia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='mamabazyla'] no ładne, ładne... ale gdzie Precel? :evil_lol: Quote
gochgoch Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Halo bazylo-precle!!!! zapraszamy Was do nowego wątku!!!! zajrzyjcie o tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5301931#post5301931 i pokażcie co potraficie!!!! Quote
bazylowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='gochgoch']Halo bazylo-precle!!!! zapraszamy Was do nowego wątku!!!! zajrzyjcie o tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5301931#post5301931 i pokażcie co potraficie!!!! ale my nie potrafimy :shake: Quote
Recommended Posts