Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamabazyla']

z tego pyska wręcz bije dostojeństwo!!! :loveu:

[quote name='mamabazyla']

widzę, ze i Prcelcio włączył się do zabawy :p moje kochanie, kochane :loveu::loveu::loveu:

Posted

ale słodki precel

no i jak zawsze przystojny Bazyl

oglądałam filmiki..ostro ćwiczycie:)
muszę Ci powiedzieć, że masz dobrze z tym psiakiem..gdyby Hugo tak pracował to by było nieźle, ale niestety - Hugol robi wszystkie te ćwiczenia w takim tempie, że nigdy nie zdąży wyhamować kolo mnie...itp..a siad i waruj na zmiane wygląda jakby pompki robił...:evil_lol::evil_lol:

Posted

.witaj bazylowa!!!!!
zdjecia super filmiki też..............chceę Cie powiadomić że parę zdjęć z parku wstawiłam..................
to był lans:diabloti::diabloti:
:diabloti:

Posted

Zaległe fotki ze spotkania z tata Bltazarem i przyszywaną ciotką Irisz. Możecie zgadywać kto jest kto...
ale to chyba nie trudne ;)

Bazyl "pływa"

A tak wracaliśmy do domu...

[SIZE=2]zdjęcia nie są robione przeze mnie. Fotki w plenerze są autorstwa Kingi - właścicielki Irisz. Zdjęcia z pociągu, za które serdecznie dziękujemy, mamy dzięki uprzejmości dwóch miłych spotkanych dziewczyn. Dziewczyny, pozdrawiamy :hand:

Posted

[SIZE=2]Za nami dość intensywny tydzień. W niedzielę wystawialiśmy się w Opolu. Bazyl dostał ocenę doskonałą, ale znów przegrał w swojej klasie z Alanem. Alanowi gratulujemy drugiego tytułu Zwycięscy Młodzieży!!
We wtorek byliśmy na próbach polowych w Dziergowicach. Pojechaliśmy zupełnie zieloni z zamiarem przyglądnięcia się jak to wszystko wygląda. Spotkała nas wielka niespodzianka... Bazyl wywalczył dyplom I stopnia
:cool3:
W piatek urządziliśmy sobie wycieczkę na Biskupią Kopę. Precel spisał się dzielnie!!!! Skrobał się na górę czerwonym szlakiem i wcale nie wydawał się zmeczony :diabloti:
Fotorelacja z wystawy i wycieczki w góry już niebawem.

Tym czasem buźka dla wszystkich odwiedzaczy !!

Posted

..............dzińdobere..................gratki dla Bazyla...............szkoda, że nie dotarłam na wystawe w Opolu, pracowałam:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
.......................Jak Bazyl grzecznie w pociągu jedzie........:loveu:

Posted

łooo mamoooo!!!! jakie dumne i dobrze wychowane!!!!!:loveu::loveu::loveu: coś pięknego...
jak zwykle zazdroszcze...jakoś nie mogę zorganizować, żednego szarakowego spotkania....:shake:

[SIZE=2]