gochgoch Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ale ślicznuchy....... no jestem pod wrażeniem!!!!! Toż to już mężczyzna!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a jak Ci się prowadza Bazyl na szeleczkach? Hugo by mi chyba ręce powyrywał... Quote
gochgoch Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ale tu szczerze przyznam zażenowanie...jak możecie pozwolić, żeby taki młody już popalał....:angryy: Quote
bazylowa Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 gochgoch napisał(a):a jak Ci się prowadza Bazyl na szeleczkach? Hugo by mi chyba ręce powyrywał... To jest bardzo dziwne, ale on na szelkach nie ciągnie :crazyeye: Na obroży jest dużo gorzej... Quote
bazylowa Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='gochgoch'] ale tu szczerze przyznam zażenowanie...jak możecie pozwolić, żeby taki młody już popalał....:angryy: On przechodzi młodzieńczy bunt.... Eh ta dzisiejsza młodzież... Pocieszamy się tym, że to cygara, a nie Męskie bez filtra :evil_lol: Quote
shangri_la Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='mamabazyla'] toż to jakiś hipopotam a nie pies :crazyeye: i jeszcze chce pożreć Bazylka:roflt: gdzie wy chodzicie na te spacerki do zoo? :evil_lol::lol: pozdrawiam Quote
bazylowa Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dzis było u nas piękne słoneczko, więc zaraz wstawię tu pełno słonecznych fotek :p Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='mamabazyla']Dzis było u nas piękne słoneczko, więc zaraz wstawię tu pełno słonecznych fotek :p :razz:brzmi interesująco;) Quote
Marta i Wika Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='mamabazyla']Najpierw Precel statycznie: Statycznie nie statycznie, ale dziura wykopana musi być :evil_lol: Dawno mnie tu nie było, tyle fotek nowych do obejrzenia - no i wśród nich czapla :-) Quote
BBeta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ale Ty ostatnio dużo zdjęć wklejasz :crazyeye: Ide sobie zrobić herbatke i zabieram się za oglądanie :cool3: Quote
bazylowa Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 A teraz trochę innych zwierzątek. Na początek bażant, którego dziś wystawił Bazyl. On naprawdę tam jest... Teraz kowalik zaglądający do budki lęgowej !!! Czyżby się coś szykowało :cool3: Kowaliki są ptaszkami, które bardzo wczesnie zakładają gniazda i wyprowadzają lęgi. Ten napewno zastanawia sie, czy ta budka nadaje się na domek. A to oznacza tylko jedno. !!!!!! IDZIE WIOSNA !!!!!! No i cel naszego dzisiejzego spacerku: nakarmić łabędzie :loveu: i jeszcze taki dziwny łabądek się przypałętał [SIZE=1]ta ruda cholera wlazła do wody za chlebem, ktróry wrzuciłam tym biednym ptaszkom. Oczywiście pożarł kromeczkę :angryy: Quote
Nugatowa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='mamabazyla']Bazyl statycznie Bosz ja chce jego głowę :placz: :placz: :placz: :placz: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='mamabazyla'] Precel, mój Ty idolu :loveu::loveu::loveu: Quote
Marta i Wika Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='mamabazyla'] [SIZE=2]Biedne pieski na śmierć zamęczone :evil_lol: [quote name='mamabazyla'] Jaki cudowny! Ja dziś przysiadłam sobie w Lasku Marcelińskim, odpocząć trochę od ganianek z psem - a tu śpiewają bogatki, modraszki, kowaliki, strzyżyki, dzięcioły bębnić zaczynają - normalnie wiosna! :-) Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki czysty jęzorek o rany Bazyl zagryza Sasa Quote
bazylowa Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='shangri_la']toż to jakiś hipopotam a nie pies :crazyeye: i jeszcze chce pożreć Bazylka:roflt: gdzie wy chodzicie na te spacerki do zoo? :evil_lol::lol: pozdrawiam E tam do zoo zaraz.... U nas Hipopotamy mieszkają nad Kanałem Gliwickim :evil_lol: [quote name='Marta i Wika']Statycznie nie statycznie, ale dziura wykopana musi być :evil_lol: Bo najpierw było fajnie i dynamicznie do póki wredna pańcia nie powiedziała "nie rusz" hihihihihihi [quote name='Nugatowa']Bosz ja chce jego głowę :placz: :placz: :placz: :placz: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic z tego :eviltong: Nie oddam [quote name='Teklunia']Precel, mój Ty idolu :loveu::loveu::loveu: HA wiedziałam, że Cię tu na Precla zwabię !!! Gdzieś Ty się podziewała ?? [quote name='Marta i Wika'] Jaki cudowny! Ja dziś przysiadłam sobie w Lasku Marcelińskim, odpocząć trochę od ganianek z psem - a tu śpiewają bogatki, modraszki, kowaliki, strzyżyki, dzięcioły bębnić zaczynają - normalnie wiosna! :-) Dzisiaj rano niespodzianie zpukała do mych drzwi... :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'] o rany Bazyl zagryza Sasa Bo to jest pies morderca :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Precja "dynamicznie" to raczej nie należy się spodziewać, co? Pzdr.:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 mamabazyla napisał(a): HA wiedziałam, że Cię tu na Precla zwabię !!! Gdzieś Ty się podziewała ?? a wiesz, ze nie wiem... gdzieś mi 2 tygodnie umknely ;) ale na Precla zawsze dam sie zwabic ;) Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Następny kangaroo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A z tym wyjadaniem chlebka łabądkowi to psesadził;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :multi:dobry wieczór w groźnej galerii:p Quote
bazylowa Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Asiaczek']Precja "dynamicznie" to raczej nie należy się spodziewać, co? Pzdr.:evil_lol: No Precel to jest strasznie monotonny. Albo kopie dzioorki, albo śpi :diabloti: [quote name='Teklunia']a wiesz, ze nie wiem... gdzieś mi 2 tygodnie umknely ;) no ładnie ładnie !!!! Cześto Ci tak tygodnie uciekają?? [quote name='bonita'] Następny kangaroo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A jakie kangury poprzedzają Bazyla?? [quote name='Alicjarydzewska']:multi:dobry wieczór w groźnej galerii:p A tam groźnej... Jeden pies morderca i zaraz, że groźna galeria... :roll: Quote
bazylowa Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Dziś dla odmiany nie będzie ani Precla, ani Bazyla. Będą za to bazylowe siostrzyczki... Na początek Tula szuka bobra. Czy znalazła ?? Nie wiem... Tula i jej śmieszna mina A teraz Tula i Murka, ale która jest która to nie pytajcie... [SIZE=1]podobno Mura to ta w czerwonej obroży A ten mebelek na którym stoją dziwczyny już nie istnieje. Tula do pożarła :evil_lol: Quote
Recommended Posts