gochgoch Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 o mamusiuuuuu!!!! jaka słodycz!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: i te pomarszczeńce na główce......:loveu::loveu::loveu:i ucholce na długość pysia... mogłyby takie być zawsze nie??? Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ja bym nazwała to zdjęcie "Qoopa psiego nieszczęścia"...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
BBeta Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 mamabazyla napisał(a): Bazylek ma niezły tyłeczek :eviltong: :cool3: :cool3: Quote
alive Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 BBeta napisał(a):Bazylek ma niezły tyłeczek :eviltong: :cool3: :cool3: a jakiego ma irokeza :lol: Quote
bazylowa Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 gochgoch napisał(a):o mamusiuuuuu!!!! jaka słodycz!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: i te pomarszczeńce na główce......:loveu::loveu::loveu:i ucholce na długość pysia... mogłyby takie być zawsze nie??? Zęby ma ostre jak igiełki i gryzie mini co popadnie, a najchętniej panciną rękę. Sika z niesamowitą częstotliwością i trzeba w kółko wyprowadzać na polko (inaczej myjesz podłogę). Jak już znajdze się na podwórku to dostaje mega głupawki i nie ma co marzyć o posłuszeństwie. Biegnie jak oszalałe do każdego napotkanego człowieka/psa/kota/ptaszka/wiewiórki i wszelkiego rodzaju innych stworzeń. Działa jak odkurzacz najwyższej klasy zjadająć wszystko, dosłownie WSZYSTKO co napotka na swojej drodze... Czy mogłoby zostać takie na zawsze ??!!??!! ZDECYDOWANIE NIE !!!!! Quote
bazylowa Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Aniu trwam w niezmiennym uczuciu do Precla :loveu: :loveu: :loveu: No ja myślę :cool3: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ma fajny woreczek zamiast brzuszka:evil_lol: Ten woreczek był bardzo, ale to bardzo elastyczny!!!! Wiesz ile się w nim mieściło :crazyeye::crazyeye: W sunie to nadal się mieści :roll: sylrwia napisał(a):A w beczce pewnie zwłoki:cool1: :cool3: bigos napisał(a):To się nadaje do "W-11-wydział śledczy":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bigos fanką W 11 :turn-l: Asiaczek napisał(a):hehehe...doopencja mniam, mniam... Pzdr. Teklunia napisał(a):apetyczny kąsek ;) BBeta napisał(a):Bazylek ma niezły tyłeczek :eviltong: :cool3: :cool3: Hihihih przekażę przekażę :cool3: alive napisał(a):a jakiego ma irokeza :lol: Bo to strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraszna beczka była:shocked!: Teklunia napisał(a):och Precelku... :loveu: Ty wiesz... :loveu: Oj wie, wie... Quote
bazylowa Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Wczorajsze słonko Mój duecik :loveu: Taki jestem malutki, a drzewa takie wielkie... :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 mamabazyla napisał(a): please, powiedz że on tak specjalnie dla mnie zapozował :loveu::loveu::loveu: mamabazyla napisał(a): powoli zaczyna mi brakować słów na chwalenie tego cuda nieziemskiego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bazylowa Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Teklunia napisał(a):please, powiedz że on tak specjalnie dla mnie zapozował :loveu::loveu::loveu: Może tak, bo on nienawidzi pozować !!!! Prawie zawsze robi minę pod tytułem "czego znowu"... powoli zaczyna mi brakować słów na chwalenie tego cuda nieziemskiego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nieszkodzi :p Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :razz:ale Precelek już siwiutki świetne:multi: Quote
alive Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 mamabazyla napisał(a): a mnie najbardziej podoba się to zdjęcie :loveu: szkoda tylko, że Pańcia pozbawiła Precelka kawałka ucha :p Quote
wiq Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 mamabazyla napisał(a):Wczorajsze słonko Mój duecik :loveu: moje typy! pienkne:loveu: Quote
shangri_la Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jakie długie nogi :p a gdzie to Bazylek byl ze do panci wraca z taka mina:lol: a Precelek widze na kazdym psacerku tylko kopie i kopie :evil_lol: pozdrawiam Quote
bazylowa Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Dzisiejsze fotki :cool3: Bazylowe wygibasy Sławne Trio I sasowe podniebne akrobacje PS Shangri zgadni co w tym czasie robił Precelek Quote
bonita Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ale fajna fotka, uszy na baczność ha, ha... A jego morda to pewno strasznie miękka w dotyku jest, ale bym ją z przyjemnością wypuczyła :) Quote
bazylowa Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Dopiero po poprzycinaniu tych fotek odkryłam, że i Precel został ufocony :cool3: Zobaczcie sami... Quote
bonita Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 mamabazyla napisał(a):Dopiero po poprzycinaniu tych fotek odkryłam, że i Precel został ufocony :cool3: Zobaczcie sami... No jest tam jakaś Preclowa kropka:evil_lol: , a Bazyl jak się wystawia:crazyeye: , jedziecie do Katowic? Quote
bazylowa Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 bonita napisał(a):No jest tam jakaś Preclowa kropka:evil_lol: , a Bazyl jak się wystawia:crazyeye: , jedziecie do Katowic? Tego jeszcze nie wiem, ale na 100 rocent jedziemy do Opola !! Z Katowicami jest taki problem, że termin zgłoszeń jest strasznie dziwny (2 miesiące przed wystawą :crazyeye:) i może być ciężko z kasą :placz: Ale strasznie chciałabym pojechać... A co z wystawą w Ustroniu ?? Wystawiacie się ?? Bo my chyba tak :cool3: Quote
bonita Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 mamabazyla napisał(a):Tego jeszcze nie wiem, ale na 100 rocent jedziemy do Opola !! Z Katowicami jest taki problem, że termin zgłoszeń jest strasznie dziwny (2 miesiące przed wystawą :crazyeye:) i może być ciężko z kasą :placz: Ale strasznie chciałabym pojechać... A co z wystawą w Ustroniu ?? Wystawiacie się ?? Bo my chyba tak :cool3: W Ustroniu- tak. Opole pewno też zaliczymy bo brakuje nam międzynarodowej, a w Katowicach może być ciężko:p . Quote
shangri_la Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 mamabazyla napisał(a):PS Shangri zgadni co w tym czasie robił Precelek hmmm, pomyślmy :roll: , czyżby kopał doły :cool3: :evil_lol: hahaha niemoge z tego :turn-l::roflt:widać tylko doopke :diabloti: powodzenia w wystawianiu :smilecol: pozdrawiam Quote
bazylowa Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 bonita napisał(a):Opole pewno też zaliczymy bo brakuje nam międzynarodowej, a w Katowicach może być ciężko:p . No nie wiem. W Opolu też może być nie łatwo. Napewno pojawi się tam opolska gwiada ICh, Multichampion PAGANINI Nostrum. Oto on: http://www.zkwp.opole.pl/bokser_paganini_pliki/image023.jpg Quote
bazylowa Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 shangri_la napisał(a):hmmm, pomyślmy :roll: , czyżby kopał doły :cool3: :evil_lol: No ba !!! Powiem Ci w tajemnicy, że w tym momencie jak został ufocony na powyższtch zdjęciach, to także zmierzał do miejsca w którym zwykle kopie dzioorki :cool3: Quote
bonita Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 mamabazyla napisał(a):No nie wiem. W Opolu też może być nie łatwo. Napewno pojawi się tam opolska gwiada ICh, Multichampion PAGANINI Nostrum. Oto on: http://www.zkwp.opole.pl/bokser_paganini_pliki/image023.jpg My w kasie otwartej startujemy, a Pagi w Championach, więc jego się akurat nie obawiamy:eviltong: , ale są przecież jszcze inne ładne boksie :) Quote
bazylowa Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 bonita napisał(a):My w kasie otwartej startujemy, a Pagi w Championach, więc jego się akurat nie obawiamy:eviltong: Łeeee a ja myślałam, że się conajmniej na zwyciestwo rasy sadzicie :eviltong: No pewnie, że są inne ładne boksie. Na przykład Diki :loveu: No ale PAGANINI to duma opolszczyzny :p Quote
Recommended Posts