gochgoch Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A Ja Też Chciałam Zacytować Fotkę Ale Mi Nie Działa Coż Ta Dogomania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Chciałam Powiedzieć, że Ta Fotka Mi Się Podoba Co Bigosom!!!!!! Boszzzzzzzzzzzzz Jaka Piękna!!!!!! Uwielbiam Te Nadmiary Skórne!!!!!! Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 poplątanie z pomieszaniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: świetne!!! Quote
wiq Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 kupa.. energii:evil_lol: pienkne:loveu::loveu: oczka, uszka..:loveu::loveu: Quote
bazylowa Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 tiaaaaaaaaa... a la basset, niedorobiony bloodhound.... A ja Wam opowiem taką historię: Kiedy Bazyl był jeszcze malutki i kluskowaty, o mniej więcej taki: http://www.vizsla.pl/grafika/dsc_3746.jpg Zobaczyła go moja znajoma. Bazyl był wtedy na mioch rękachy, przez co wyglądał jeszcze bardziej kluskowato. Na ten widok moja znajoma (jakby nie było właścicielka małego musterlandera) krzyczy: "Ojej masz doga de bordeaux!!!!" (zdjęcie małego Bazylka pochodzi ze strony naszych hodowców www.vizsla.pl) Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='mamabazyla']tiaaaaaaaaa... a la basset, niedorobiony bloodhound.... A ja Wam opowiem taką historię: Kiedy Bazyl był jeszcze malutki i kluskowaty, o mniej więcej taki: http://www.vizsla.pl/grafika/dsc_3746.jpg Zobaczyła go moja znajoma. Bazyl był wtedy na mioch rękachy, przez co wyglądał jeszcze bardziej kluskowato. Na ten widok moja znajoma (jakby nie było właścicielka małego musterlandera) krzyczy: "Ojej masz doga de bordeaux!!!!" (zdjęcie małego Bazylka pochodzi ze strony naszych hodowców www.vizsla.pl) Rzeczywiście wygląda troche jak dog de bordeaux ;) Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='mamabazyla']tiaaaaaaaaa... a la basset, niedorobiony bloodhound.... A ja Wam opowiem taką historię: Kiedy Bazyl był jeszcze malutki i kluskowaty, o mniej więcej taki: http://www.vizsla.pl/grafika/dsc_3746.jpg Zobaczyła go moja znajoma. Bazyl był wtedy na mioch rękachy, przez co wyglądał jeszcze bardziej kluskowato. Na ten widok moja znajoma (jakby nie było właścicielka małego musterlandera) krzyczy: "Ojej masz doga de bordeaux!!!!" (zdjęcie małego Bazylka pochodzi ze strony naszych hodowców www.vizsla.pl) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetny ten Twoj dog:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bazylowa Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='gochgoch']A Ja Też Chciałam Zacytować Fotkę Ale Mi Nie Działa Coż Ta Dogomania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Chciałam Powiedzieć, że Ta Fotka Mi Się Podoba Co Bigosom!!!!!! Boszzzzzzzzzzzzz Jaka Piękna!!!!!! Uwielbiam Te Nadmiary Skórne!!!!!! :glaszcze: Ale przynajmniej widać już Twój banerek :roll: leemonca wiq cześć !!!! :hand::hand::hand: [quote name='BBeta']Rzeczywiście wygląda troche jak dog de bordeaux ;) nooooooo skórzasty to on był :cool3: Quote
bazylowa Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetny ten Twoj dog:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ano :diabloti: Kiedyś jak młody był już trochę większy to na spaceku trafiliśmy na grupkę nastolatków. Były ochy i achy, mizianko, głaskano... a potem sobie poszli, a ja usłyszałam jak szepczą między sobą : "Ej to był dog niemiecki co..." :roflt: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Matko Najrozmaitsza - tyle ras w jednym psie...:crazyeye: Pzdr. Quote
bazylowa Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Matko Najrozmaitsza - tyle ras w jednym psie...:crazyeye: hihihihihi no.... Ja tylko mam nadzieje, że sędziowie nie bedą mieli watpliwości :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Może jakiś T-shirt wystawowy, z napisem , jaka to rasa?:cool3::razz: Pzdr. Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Nadrobołam. Śliczny maleńki Bazylek jako dog de bordeaux , śliczny Precel w obrotach :lol: :lol: :lol: Quote
gochgoch Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 mamabazyla napisał(a)::glaszcze: Ale przynajmniej widać już Twój banerek zuważyłaś........:loveu: Quote
bazylowa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Może jakiś T-shirt wystawowy, z napisem , jaka to rasa?:cool3::razz: Pzdr. APSA napisał(a):A masz pewność, czym byli rodzice? Może hodowca Was nabrał i dodał rodowód do mieszanki basseta z dogiem? ;) :lol: Hehehe koszulka bedzie z napisem "jam jest vizsla" tylko komu mam ja założyć :confused: APSA no wiesz matkę Bazyla to ja znam bardzo dobrze, ale tatę hmmmmm.... tylko ze zdjęć :diabloti: HankaRupczewska napisał(a):Nadrobołam. Śliczny maleńki Bazylek jako dog de bordeaux , śliczny Precel w obrotach :lol: :lol: :lol: Cześć Haniu PS śłiczny banerek :loveu: gochgoch napisał(a):zuważyłaś........:loveu: No pewnie !!! Nic nie umyka mojej uwadze :cool3: Quote
bazylowa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Gochgoch specjalnie dla Ciebie Bazyl z glutkiem (tu glutek jest mały, ale bywają [SIZE=4]olbrzymie): A potem pani glutka wytarła Geneza glutków jest mniej więcej taka: pies łapie zapach ptaszyska albo jakiś trop i się zaczyna. Wtedy glutki wiszą po bokach pyska. Potem pies się otrzepuje no i glutek ląduje na kufie heh... Quote
shangri_la Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='mamabazyla']Geneza glutków jest mniej więcej taka: pies łapie zapach ptaszyska albo jakiś trop i się zaczyna. Wtedy glutki wiszą po bokach pyska. Potem pies się otrzepuje no i glutek ląduje na kufie heh... [SIZE=2]hehe skad my to znamy :diabloti: tyle, że moje psisko jest czarne i te glutki już z daleka widać, że coś jest nie tak :eviltong: pozdrawiam Quote
bazylowa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='shangri_la'][SIZE=2]hehe skad my to znamy :diabloti: tyle, że moje psisko jest czarne i te glutki już z daleka widać, że coś jest nie tak :eviltong: Na szczęście mój pies to wyżeł nie gończy i wystawia, a nie goni :eviltong::eviltong::eviltong: no dobra czasem goni ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roll: Quote
bazylowa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 No dobra wstawię jeszcze bazylowego tatę a co.... Quote
BBeta Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='mamabazyla']No dobra wstawię jeszcze bazylowego tatę a co.... Ale chudzina :eviltong: ;) Quote
wiq Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 piękny żylasto-mięśniasty, a nie chudziaczek:evil_lol: moje tez sie tak czasem ogluca..:evil_lol: Quote
bazylowa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 BBeta napisał(a):Ale chudzina :eviltong: ;) Wybiegany, a nie ... :eviltong: Quote
bazylowa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 wiq napisał(a):moje tez sie tak czasem ogluca..:evil_lol: :diabloti::diabloti: tiaaaaaaaaa nie ma to jak soczysty glutek :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :pco do glutkow to mogę stawać w konkury:evil_lol:miałam boxia ....ten to miał gluty a jak w domu były dwa boxie Harley i jego cioteczka Honda to już była glutoplazma .....a i jeszcze przerabialiśmy gluty bernardynie u znajomych którzy mieli suczkę Kamę ....bywaliśmy tam w sobotnie wieczory na grilku...więc przed latającymi glutkami było hasło ,,kryj się kto może'':evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bazylowa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [CENTER]Acha !! Asiaczek, APSA wklejenie Baltazara (taty Bazyla) nie było powodowane waszymi wątpliwościami co do pochodzenia Bazyla. Poprostu dziś Sylrwia zamieniła mi te fotki z map bitowych na jpg (bo ja taki tłok komputerowy jestem :oops:) [/CENTER] Quote
bazylowa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pco do glutkow to mogę stawać w konkury:evil_lol:miałam boxia ....ten to miał gluty a jak w domu były dwa boxie Harley i jego cioteczka Honda to już była glutoplazma .....a i jeszcze przerabialiśmy gluty bernardynie u znajomych którzy mieli suczkę Kamę ....bywaliśmy tam w sobotnie wieczory na grilku...więc przed latającymi glutkami było hasło ,,kryj się kto może'':evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nie mogę !!!! Harley i Honda :roflt:u Bonity jest jeszcze bokserka Marcedes :roflt:Jak ktoś nazwie swojego boksia Audi albo BMW to ja wysiadam !! Może być jeszcze volvo, czy jak to się tam pisze. Albo [SIZE=-1] Volkswagen... Byleby nie Fiat... A jeśli chodzi o boksiowe glutki to dasz wiarę, że bokserka mojej znajomej nie śliniła się wcale !!!!! Ale naprawdę nigdy !!! Nawet jak sępiła papu :crazyeye: Quote
Recommended Posts