bazylowa Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Asiaczek dziękujemy :buzi: (widziałam rogaliki mniam) Alicjarydzewska faktycznie Sasa można pooglądać sobie tu i tam. Jego właściciel robi mu super zdjęcia !! (czy mogę pisać "Alu", albo jakoś inaczej niż "Alicjarydzewska"??) Reakcje ludzi są tragiczne !! A najlepsze jest to, że Pan od Sasa jest jedną z niewielu znanych mi osób, która jest w pełni świadoma odpowiedzialności jaka na nim ciąży. Sas jest dobrze wychowywany, socjalizowany, ma zapewnioną odpowiednią ilość ruchu... Nie ma w nim ani ciut agresji !!!! Niestety nie wielu posiadaczy psów wie jak z nimi postępować :shake: Efekt ?? Mamy na osiedlu bojaźliwego boksera, bardzo agresywnego kolaka i dalmatyńczyka :crazyeye: kilka nieprzewidywalnych mieszańców... Można by długo wymieniać... A ludzie co ?? I tak powiedzą, że pies morderca :angryy::angryy: Wiq mój aparat to sony DSC-H2 i wygląda tak: nie jest taki zły, ale marzy mi się lustrzanka, najlepiej jakiś nikonek :evil_lol: Teklunia to nie będzie takie proste, bo dość, że dziś pogoda nie ta to jeszcze jacyś nie pogodzeni z odejściem starego roku strzelają petardami. No ale zobaczę co się da zrobić. W sumie mam jeszcze trochę wolnego :p Quote
wiq Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 no aparacik nie jest zly...:) dla mnie nikony troche duze;) Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='mamabazyla'] Teklunia to nie będzie takie proste, bo dość, że dziś pogoda nie ta to jeszcze jacyś nie pogodzeni z odejściem starego roku strzelają petardami. No ale zobaczę co się da zrobić. W sumie mam jeszcze trochę wolnego :p to włącz tryb nocny i zrób mu zdjęcie pod kołdrą :evil_lol: Quote
bazylowa Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Teklunia napisał(a):to włącz tryb nocny i zrób mu zdjęcie pod kołdrą :evil_lol: Znalazłam parę "śpiących" zdjęć jeszcze z listopada. Zaraz wkleję :cool3: Quote
bazylowa Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Odkurzone zdjęcia Precla. Sesja pod tytułem "Pańcia spadaj ja chcę spać" jeszcze przytomny główka leci... poległem.. Precel poduszkowiec Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Cudne stadium zasypiania...:loveu: Pzdr. Quote
bazylowa Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Wiq nikon może i duży, ale od kiedy wzielam go do ręki to jestem zakochana. Kiedyś pożyczyłam to cudo od znajomego, żeby pocykac ptaki które przylatywały do mie na pszeniczkę, smalczyk i słonecznik. Zdjęcia były mi potrzebne na zajęcia. Oczywiście nie miałam pojęcia jak się to cacko obsługuje wiec znajomy ustawił mi automat. Zadjęcia były robione przez okienną szybę, a i tak wyszły całkiem całkiem. O tak: modraszka synogarlica turecka bogatka ponownie modraszka grubodziób i synogarlica tyrecka dzwoniec wróbelki i mazurki ah i zapomniałam dodać, że dostałam do niego taaaaaaką lufę !!!! Zoom miala taki, że mogłam spokojnie podglądać sąsiadów w domu po drugiej stronie ulicy. a aparat to był Nikon D70 Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='mamabazyla']jeszcze przytomny niby przytomny, ale jakoś nie do końca :evil_lol: oczka już takie troszkę mętne ;) [quote name='mamabazyla'] :loveu::loveu: Preclu kochany, jesteś moim wielkim, długonosym idolem!!! Quote
bazylowa Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Teklunia napisał(a):Preclu kochany, jesteś moim wielkim, długonosym idolem!!! Precel właśnie popadł w jeszcze głębszy samozachwyt... Mało to wychowawcze ;) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Nie ukrywam, że marzymi się Canon Eos D350...Pzdr. Quote
bazylowa Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Chefrenek witamy w naszej galerii i zapraszamy ponownie Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 mamabazyla napisał(a):Precel właśnie popadł w jeszcze głębszy samozachwyt... Mało to wychowawcze ;)bardzo dobrze! ma chłopak powód! :loveu: Quote
bazylowa Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Tak sobie robię porządek w zdjęciach i oto co znalazłam !!!! Te fotki są z 27 sierpnia, więc Bazyl miał wtedy 3 miesiące i 21 dni :loveu: Pewnie niektóre się powtórzą ale co tam... Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :loveu::loveu::loveu:o bosz jaki Bazyl bowski to myślące czółko;) Quote
wiq Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='mamabazyla'] jak studyjne:loveu: jak zwkle, cala reszta tez mi sie podoba:eviltong: no skoro Cię ciągnie do nikonow, to znak;) Quote
alive Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witamy w Nowym Roku :) [quote name='mamabazyla'] dla mnie to zdjęcie jest najpiekniejsze :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Zgadza się. Jest cudne!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hehehe, Ja myślę, że jak komuś ma być przyjemnie, to można się powtórzyć.W imię wyższych celów...:lol: Pzdr. Quote
bazylowa Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Hej dziewczyny !! Dziekuję że do nas zaglądacie i cytujecie (albo nie ;)) Wklejam nowe fotki. Na początek mega trio czyli Bazyl, Sas i Basket [SIZE=2] piramida z psów ? Czemu nie... Skomasowany atak na Bazyla i Basket A teraz moi chłopcy... zsynchronizowane "siad" zsynchronizowane "waruj" oczka i ryjek a la szczurek i ulubiona sztuczka Pecelka - "przewrót" [SIZE=1]nic nie widać ponieważ Precel wykonuje ją z zawrotną prędkością :cool3: Quote
bigos Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale uszolki:loveu::loveu::loveu:a la'basset;) Quote
Asiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 I znowu przewaga Rudych na zdjęciach!!!:loveu: Piramida jest super! Pzdr. Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='mamabazyla'] [LEFT] Co wchodze do Waszej galerii do jakieś nowe fotki są :loveu: A ta mi się najpardziej podoba ;) Quote
Ola&Kora Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 mamabazyla; napisał(a): Gdybym nie wiedziała że to na pewno Bazylek, to powiedziałabym że to taki troche niedorobiony bloodhound :eviltong: :eviltong: :eviltong: Hehe Precelku, co ty taki niewyraźny jesteś? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts