Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek dziękujemy :buzi: (widziałam rogaliki mniam)

Alicjarydzewska faktycznie Sasa można pooglądać sobie tu i tam. Jego właściciel robi mu super zdjęcia !! (czy mogę pisać "Alu", albo jakoś inaczej niż "Alicjarydzewska"??)
Reakcje ludzi są tragiczne !! A najlepsze jest to, że Pan od Sasa jest jedną z niewielu znanych mi osób, która jest w pełni świadoma odpowiedzialności jaka na nim ciąży. Sas jest dobrze wychowywany, socjalizowany, ma zapewnioną odpowiednią ilość ruchu... Nie ma w nim ani ciut agresji !!!! Niestety nie wielu posiadaczy psów wie jak z nimi postępować :shake: Efekt ?? Mamy na osiedlu bojaźliwego boksera, bardzo agresywnego kolaka i dalmatyńczyka :crazyeye: kilka nieprzewidywalnych mieszańców... Można by długo wymieniać... A ludzie co ?? I tak powiedzą, że pies morderca :angryy::angryy:

Wiq
mój aparat to sony DSC-H2 i wygląda tak:

nie jest taki zły, ale marzy mi się lustrzanka, najlepiej jakiś nikonek :evil_lol:

Teklunia to nie będzie takie proste, bo dość, że dziś pogoda nie ta to jeszcze jacyś nie pogodzeni z odejściem starego roku strzelają petardami. No ale zobaczę co się da zrobić. W sumie mam jeszcze trochę wolnego :p

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamabazyla']
Teklunia to nie będzie takie proste, bo dość, że dziś pogoda nie ta to jeszcze jacyś nie pogodzeni z odejściem starego roku strzelają petardami. No ale zobaczę co się da zrobić. W sumie mam jeszcze trochę wolnego :p

to włącz tryb nocny i zrób mu zdjęcie pod kołdrą :evil_lol:

Posted

Wiq nikon może i duży, ale od kiedy wzielam go do ręki to jestem zakochana. Kiedyś pożyczyłam to cudo od znajomego, żeby pocykac ptaki które przylatywały do mie na pszeniczkę, smalczyk i słonecznik. Zdjęcia były mi potrzebne na zajęcia. Oczywiście nie miałam pojęcia jak się to cacko obsługuje wiec znajomy ustawił mi automat. Zadjęcia były robione przez okienną szybę, a i tak wyszły całkiem całkiem. O tak:

modraszka

synogarlica turecka

bogatka

ponownie modraszka

grubodziób i synogarlica tyrecka

dzwoniec

wróbelki i mazurki

ah i zapomniałam dodać, że dostałam do niego taaaaaaką lufę !!!! Zoom miala taki, że mogłam spokojnie podglądać sąsiadów w domu po drugiej stronie ulicy.
a aparat to był Nikon D70

Posted

jeszcze przytomny

niby przytomny, ale jakoś nie do końca :evil_lol: oczka już takie troszkę mętne ;)

:loveu::loveu:

Preclu kochany, jesteś moim wielkim, długonosym idolem!!!

Posted

Tak sobie robię porządek w zdjęciach i oto co znalazłam !!!! Te fotki są z 27 sierpnia, więc Bazyl miał wtedy 3 miesiące i 21 dni :loveu:
Pewnie niektóre się powtórzą ale co tam...

Posted

jak studyjne:loveu: jak zwkle, cala reszta tez mi sie podoba:eviltong:
no skoro Cię ciągnie do nikonow, to znak;)

Posted

Hej dziewczyny !! Dziekuję że do nas zaglądacie i cytujecie (albo nie ;))
Wklejam nowe fotki.

Na początek mega trio czyli Bazyl, Sas i Basket

[SIZE=2] piramida z psów ? Czemu nie...

Skomasowany atak na Bazyla

i Basket

A teraz moi chłopcy...

zsynchronizowane "siad"

zsynchronizowane "waruj"

oczka i ryjek a la szczurek

i ulubiona sztuczka Pecelka - "przewrót"

[SIZE=1]nic nie widać ponieważ Precel wykonuje ją z zawrotną prędkością :cool3:

Posted

mamabazyla; napisał(a):

Gdybym nie wiedziała że to na pewno Bazylek, to powiedziałabym że to taki troche niedorobiony bloodhound :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Hehe Precelku, co ty taki niewyraźny jesteś? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: