Ola&Kora Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 O w mordencję :roflt: :roflt: :roflt: Świetna fotka!!! Bazylek nie przypomina na niej wyżełka :eviltong: :eviltong: :eviltong: Raczej jakiegoś potfforka :eviltong: http://images1.fotosik.pl/276/75de6c898f68a6d4.jpg Quote
alive Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Ola&Kora']O w mordencję :roflt: :roflt: :roflt: Świetna fotka!!! Bazylek nie przypomina na niej wyżełka :eviltong: :eviltong: :eviltong: Raczej jakiegoś potfforka :eviltong: Bazylek wygląda tu jak Silesaurus opolensis :lol: Quote
bigos Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='mamabazyla']Co to ???? Jakaś huba z żywicą?:niewiem: Quote
alive Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 bigos napisał(a):Jakaś huba z żywicą?:niewiem: no własnie mialam napisać że na grzyba wygląda :) Quote
bazylowa Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='alive']Bazylek wygląda tu jak Silesaurus opolensis :lol: Taaa podobieństwo do naszego triasoewgo gada jest uderzajace.. Silesaurus opolensis - duma i skarb opolskiej ziemi :loveu: A teraz zagadka: co jadł ten dinozaur ?? Quote
alive Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='mamabazyla'] A teraz zagadka: co jadł ten dinozaur ?? może psy??? :razz: Quote
alive Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Bazyliaurus kędzierzensis Silesaurus opolensis Quote
bigos Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='alive']Bazyliaurus kędzierzensis http://images1.fotosik.pl/276/75de6c898f68a6d4.jpg Silesaurus opolensis :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 witam:) zajrzalam i nie zaluje:) pieknosci:loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Precelku, gdzie jesteś? wciąż pod kąderką? ;) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 mamabazyla pisała, że tutaj nikt nie zagląda, ale wpisów jest całkiem sporo. A więc nie jest aż tak źle... Ja - jak na razie - przerzuciłam dopiero 11 stron. I jeszcze mi sporo zostało. Ale to zostawiam na potem. Będę tutaj zaglądac częściej. Rude sa słodkie. Zapraszam do siebie - tam też sa rude, i nie tylko... pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Zapomniałam napisać, że mnie i moje baski można znaleźć pod tym linkiem: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18883&page=246 Zapraszam i pzdr. Quote
Ploter Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 oj dawno mnie nie bylo, sporo mialam do nadrabiania i usmialam sie setnie. Bazyl coraz bardziej podobny jest do Tatusia!! Quote
bazylowa Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 wiq napisał(a):witam:) zajrzalam i nie zaluje:) pieknosci:loveu::loveu: WITAMY !!!!:multi::multi::multi: i zapraszamy częściej :cool3: Quote
bazylowa Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Teklunia']Precelku, gdzie jesteś? wciąż pod kąderką? ;) hahahaha nie jest ak źle :p mamy fajną pogodę i chodzimy z Precelkiem na długie spacerki :p Niebawem wstawię nowe fotki... [quote name='Asiaczek']mamabazyla pisała, że tutaj nikt nie zagląda, ale wpisów jest całkiem sporo. A więc nie jest aż tak źle... pzdr. :diabloti: bo to był taki chwyt marketingowy :diabloti: żeby Was tu śgiągnąć :diabloti: A tak na serio to zaglądam do innych galerii i frekwencja u nas nie jest szczególnie imponujaca :shake: [quote name='Ploter']oj dawno mnie nie bylo, sporo mialam do nadrabiania i usmialam sie setnie. Bazyl coraz bardziej podobny jest do Tatusia!! :p [quote name='sylrwia']Bazyl przesyłka w drodze:razz: czekamy... :razz: Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dobry wieczor:p dinozaury dinozaurami, a gdzie pieski?:eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Dzieńdobrywieczorek :p Nio właśnie - gdzie są jakieś nowe foteczki dinozaura i jamniorka? :p :p Quote
bazylowa Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 APSA napisał(a):Nie narzekaj, nie jest źle :) Ja osobiście wolę trochę mniejszą frekfencję, niż kilkustronowe pogadanki o wszystkim i o niczym, wśród których nie da się wyłowić żadnych zdjęć :) Może i masz rację :p Quote
bigos Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ooooooj, ojjjjjjjjjjjjj, ale słodziaki:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts