Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gochgoch']a oto moje rozwiązanie :

zaskoczona? :evil_lol::evil_lol:

Ale z Ciebie Colombo !!!! :crazyeye::crazyeye:

Dziękujemy za gratulacje :p Jestem z niego dumna :p

Posted

Witajcie :)
Nie było mnie tu od dłuższego czasu i strasznie żałuję :oops: Ale obejrzałam już wszystkie zaległe zdjęcia i jestem zachwycona :loveu:

[quote name='mamabazyla']

roczuliłam się na maxa :loveu: on jest przecudowny :loveu::loveu::loveu:

co za czujność w oczach :loveu:

uosbobienie jamnikowatości :p

Posted

[quote name='mamabazyla']Witaj Teklunia !!!! Wreszcie ktoś docenił moją kruszynkę, a nie tylko ochy i achy nad Bazylkiem :cool1:
Już pędzę do Waszej galerii :razz:

Oj, wypraszam sobie. :mad:Precelka też podziwiamy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='mamabazyla']Witaj Teklunia !!!! Wreszcie ktoś docenił moją kruszynkę, a nie tylko ochy i achy nad Bazylkiem :cool1:
Już pędzę do Waszej galerii :razz:ja takie kruszynki to po prostu uwielbiam :loveu: nie ma na świecie nic piękniejszego nad jamnika!!!

Posted

bigos napisał(a):
Oj, wypraszam sobie. :mad:Precelka też podziwiamy:loveu::loveu::loveu:

Teklunia napisał(a):
ja takie kruszynki to po prostu uwielbiam :loveu: nie ma na świecie nic piękniejszego nad jamnika!!!

Przekażę Jego Wysokości wyrazy uwielbienia :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
A czym się tak właściwie zajmujesz jeśli moge spytać ?? Jesteś fotografem ??

Nieeeeeee... biologiem....
a w zasadzie to będę już tego lata (mam nadzieję) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mamabazyla napisał(a):
Nieeeeeee... biologiem....
a w zasadzie to będę już tego lata (mam nadzieję) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
cos Ty? to jestesmy koleżankami po fachu :)

ja też biolog (konkretnie biotechnolog, a jeszcze konkretniej biolog molekularny) :)

Posted

[quote name='Teklunia']cos Ty? to jestesmy koleżankami po fachu :)

ja też biolog (konkretnie biotechnolog, a jeszcze konkretniej biolog molekularny) :)

:multi::multi::multi: A ja biolog ogólny, ale pracę piszę z molekularnej :multi::multi::multi:
I wierz mi uwielbiam to :cool3::cool3::cool3::cool3:
mój temat : "Transformacja bankiem genów mutantów aci Sacharomyces cerevisiae z grup komplementacyjnych IV i V"

A Ty skończyłaś już czy jeszcze jesteś w trakcie studiów??

Posted

Pomóżcie sierocie!!!!!! Jak to robicie, że w dolnym rogu Waszych zdjęc są podpisy???? Niektórzy z Was tak mają i ja też chcę :placz::placz::placz::placz: a nie wiem jak się do tego zabrać :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='mamabazyla']:multi::multi::multi: A ja biolog ogólny, ale pracę piszę z molekularnej :multi::multi::multi:
I wierz mi uwielbiam to :cool3::cool3::cool3::cool3:
mój temat : "Transformacja bankiem genów mutantów aci Sacharomyces cerevisiae z grup komplementacyjnych IV i V"

A Ty skończyłaś już czy jeszcze jesteś w trakcie studiów??wierzę Ci, bo też to kochałam :p uważam że to super ciekawe studia i w ogóle super ciekawy zawód...

ja skończyłam studia 2 lata temu. na UW.

Posted

Teklunia napisał(a):
wierzę Ci, bo też to kochałam :p uważam że to super ciekawe studia i w ogóle super ciekawy zawód...

ja skończyłam studia 2 lata temu. na UW.

A pracujesz w zawodzie??

Posted

łoł PAP to też fajnie!!!
Ale pewnie tęskno Ci za tipsami, ependorfówkami, cieplarkami, wirówkami, peceerkami, pipetkami, probówkami, kolbkami, mikroskopami, inkubatorami... eh... można wymieniać i wymieniać...

Posted

mamabazyla napisał(a):
Pomóżcie sierocie!!!!!! Jak to robicie, że w dolnym rogu Waszych zdjęc są podpisy???? Niektórzy z Was tak mają i ja też chcę :placz::placz::placz::placz: a nie wiem jak się do tego zabrać :placz::placz::placz:

Wysłałam do Ciebie namiary na program, w którym można robić podpisy na zdjęciach. Nie wiem czy otrzymałaś???

Posted

mamabazyla napisał(a):
łoł PAP to też fajnie!!!
Ale pewnie tęskno Ci za tipsami, ependorfówkami, cieplarkami, wirówkami, peceerkami, pipetkami, probówkami, kolbkami, mikroskopami, inkubatorami... eh... można wymieniać i wymieniać...
trochę tęskno :oops: ale życie modyfikuje pewne wybory...:roll:

Posted

sylrwia napisał(a):
Wysłałam do Ciebie namiary na program, w którym można robić podpisy na zdjęciach. Nie wiem czy otrzymałaś???

Doszło dzieki :p

Teklunia napisał(a):
trochę tęskno :oops: ale życie modyfikuje pewne wybory...:roll:

Ehh.....