alive Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 gochgoch napisał(a):CZYŻBYŚ SIĘ DO POZNANIA WYBIERAŁA...:cool3::cool3::cool3: ??? :multi: ano do Poznania :p Quote
bazylowa Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 W naszej okolicy są trzy stawy, które z wiadomych względów są celami spacerków :) Czas pokazać pierwszy ze stawów... [SIZE=3] A kto zgadnie co to?? Quote
bazylowa Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Na szczęście śnieg stopniał hehehe :evil_lol: Były nawet tropy dzika... Czy można wykopać dzika spod ziemi?? Było i taplanko A potem mega głupawka... Bieganie w kółko, skakanie i ... kopanie... A wszystko to mialo miejsce nad stawem nr 2 :p Quote
sylrwia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 mamabazyla napisał(a): [SIZE=4]A kto zgadnie co to?? Kłoda/przewalone drzewo z wyrzartym środkiem z widokiem na reszte drzewa???:hmmmm: Quote
bazylowa Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 sylrwia napisał(a):Kłoda/przewalone drzewo z wyrzartym środkiem z widokiem na reszte drzewa???:hmmmm: No prawie :P Quote
bazylowa Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Trzy zdjęcia z października. Było wtedy cieplutko i przyjemnie :shake::shake: Baletmistrz... Quote
alive Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 mamabazyla napisał(a):Trzy zdjęcia z października. Było wtedy cieplutko i przyjemnie :shake::shake: ale oni fajnie razem wyglądają :) Quote
bazylowa Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 W środę Bazyl imprezował w Opolu... :cool3: Nie ma jak u mamy i łapeczka... Autorką wszystkich zdjęć jest Kasia Radomańska :) Quote
bazylowa Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 A oto dlaczego przez najbliższe miesiące Precel będzie pojawiał się tu baaardzo rzadko... On nienawidzi zimy!!!! I podziwia świat przez okno... [SIZE=2] To zdjecie zrobiła moja siostra Quote
bazylowa Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 alive napisał(a):ale oni fajnie razem wyglądają :) Zgrany duecik :megagrin: Quote
shangri_la Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 chlopaki- fotomodele :lol: mamabazyla napisał(a): Baletmistrz... hahhaha :turn-l::turn-l::turn-l:- baletmistrz :evil_lol: :roflt::roflt: pozdrawiam Quote
Hanna R. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Matko :crazyeye: JAKIE CUDO ! Ato ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A TO : :-o :-o :-o Wogóle - TO PIĘKNE ZDJĘCIA. WSZYSTKIE ! Quote
alive Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 mamabazyla napisał(a): Bazyl robi się bardzo podobny do Baltazara! a Baltazar nie pokazał zębów na Światówce i go zdyskwalifikowali :( Quote
bazylowa Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Matko :crazyeye: JAKIE CUDO ! Ato ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A TO : :-o :-o :-o Wogóle - TO PIĘKNE ZDJĘCIA. WSZYSTKIE ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
bazylowa Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 alive napisał(a):Bazyl robi się bardzo podobny do Baltazara! Hehehehehe tylko uszy ma po mamie. Będzie Baltazar z mega uszami...:cool3: a Baltazar nie pokazał zębów na Światówce i go zdyskwalifikowali :( Eh... Słyszałam o tym ;( A tak swoją dorgą, to to jest chamstwo, że obcy ludzie (sędziowie) pchają psu łapska do pyska... Ja bym się na to nie zgodziła na miejscu psa...;) Quote
Hanna R. Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Obijasz się , mamo Bazyla :cool1: :cool1: :cool1: Quote
bazylowa Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Obijasz się , mamo Bazyla :cool1: :cool1: :cool1: Czy ja dobrze słyszę/widzę??????? I KTO OT MÓWI/PISZE!!!!???? Córa piekarza :eviltong: Quote
bazylowa Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Moi chłopcy dokładnie w tej chwili wyglądają tak: Quote
Hanna R. Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ooooo ! Przywołałam Cię do tablicy :cool3: Czemu nie masz sierści na kanapie ??? Czy cały czas odkurzasz ? Moja Aśka kocha odkurzanie :angryy: A chłopcy - PIĘKNI ! Quote
gochgoch Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 mamabazyla napisał(a): No jakbym Hugola widziała...Jak był taki maluda to też tak wchodzil do wody...., że tylne nóżki tak bardziej na brzegu.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak ty rozpoznajesz trop dzika matkoooooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja to jednak w tyle jestem...:roll::roll: Quote
sylrwia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 gochgoch napisał(a):No jakbym Hugola widziała...Jak był taki maluda to też tak wchodzil do wody...., że tylne nóżki tak bardziej na brzegu.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak ty rozpoznajesz trop dzika matkoooooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja to jednak w tyle jestem...:roll::roll: Tropy jest łatwo rozpoznać a zwłaszcza o tej porze roku kiedy ziemia jest "miękka". Musiałby Tobie ktoś pokazać odciski tropów leśnych zwierzaków. A potem to już pryszcz :) Quote
bazylowa Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ooooo ! Przywołałam Cię do tablicy :cool3: Czemu nie masz sierści na kanapie ??? Czy cały czas odkurzasz ? Moja Aśka kocha odkurzanie :angryy: A chłopcy - PIĘKNI ! Kanapa na zdjęciu wygląda atrakcyjniej niż w realu... A chłopcy mało się lenią ostatnio... Quote
Recommended Posts