bonita Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Co Ty opowiadasz, jak nie pozuje, przecież to jeden z lepszych modeli jest :) Quote
bazylowa Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='gochgoch'] JA NIE MOGĘ JAKI ON PRZYSTOJNY!!!!!!:loveu::loveu::loveu: No i dumny!!!! Dzięki za odwiedzinki :) Mam pełno fajnych zdjec moich chłopaków i zero czasu, żeby je powklejać... Quote
bazylowa Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='bonita'] Co Ty opowiadasz, jak nie pozuje, przecież to jeden z lepszych modeli jest :) Bazyl owszem!!! To urodzony model jest:) Tylko Precel, mój drugi pies (jamnik), nie chce pozować :( Quote
bazylowa Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Teraz Precel [SIZE=2]Ponieważ galerię zdominował w ostatnim czasie Bazyl, wklejam dzisiaj zdjecia mojego starszego psiaka jamnika Precla :loveu: Poznajcie więc jego kolejne wcielenia: 1. Precel - inżynier konstrukcji podziemnych... 2. Precel - zdowywca pagórków wyższych i niższych... 3. Precel - amator głębokego snu... 4. Precel - bohater japońskiej mangi... 5. Precel - pogromca tenisowych piłek... 6. Precel - starszy brat... 7. i Precel zawsze uśmiechnięty ;) Quote
BBeta Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='mamabazyla'] [SIZE=6] Świetny jest, szczególnie w tych dwóch rolach :evil_lol: Quote
BBeta Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 A tak w ogóle to mi się przez Ciebie teraz precelków zachciało... :sabber: Albo chociaż paluszków Quote
bazylowa Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 BBeta napisał(a):A tak w ogóle to mi się przez Ciebie teraz precelków zachciało... :sabber: Albo chociaż paluszków U mnie w domu konsumpcja precelków jest od lat zakazana :eviltong::eviltong: Quote
bazylowa Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Rude spotkane [SIZE=2] dawno dawno temu Bazyl był na spacerze z ATLASEM z Doliny Mirage, wyżełkiem miesiac od niego młodszym. A zdjęcia wklejam dopiero teraz eh... Oto Atlas :) Wodopój Bardzo czyste psy!! Całe szczęscie, że mają taka krótką sierść [SIZE=2] [SIZE=2] Bazyl pływak wyborowy (a jednak to potrafi:multi::multi:) [SIZE=2][SIZE=2] [SIZE=2] Atlas kibicuje pływakowi... [SIZE=2] Atlas doprowadzony do ostatecznosci... [SIZE=5]A teraz moje ulobione:loveu:!!![SIZE=2][SIZE=5]! Quote
bazylowa Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Bazyl pożeracz patoli... [SIZE=2]To są zdjęcia sprzed mesiaca, na nich Bazyl ma jeszcze mleczne zęby (teraz ostał się tylko jeden kiełek) i waży parę kilo mniej niż obecnie :) Quote
BBeta Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='mamabazyla'][SIZE=2] Daj to zdjęcie na konkurs ;) Quote
bazylowa Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 BBeta napisał(a):Daj to zdjęcie na konkurs ;) A może to i dobry pomysł... Quote
BBeta Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 mamabazyla napisał(a):A może to i dobry pomysł... Wymyśl tylko jakiś fajny tytuł i napewno mozesz liczyć na mój głos ;) Quote
bazylowa Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Heh nie mogę go pomniejszyć:( Pomniejszam na kompie, wstawiam na srewer, a jak wrzucam tu, to robi sie za duże... Rozumiesz coś z tego???? Quote
Teklunia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 mam nadzieję że to nie za bardzo nachalne z mojej strony, ale zmniejszyłam to zdjęcie i wstawiam Wam :oops: Quote
Ploter Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Super jest to zdjecie- to chwile ktore w przypadku wegrow ciezko uchwycic:p Quote
bazylowa Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Ploter napisał(a):Super jest to zdjecie- to chwile ktore w przypadku wegrow ciezko uchwycic:p Tak to prawda!! A to zdjecie, to był fantstyczny zbieg okoliczności, bo psy stały tak dosłownie przez ułamek sekundy!!!! A ja akurat miałam na nie złapaną ostrość no i zdążyłam cyknąc fotę:multi::multi: Quote
gochgoch Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 jaaki słodzisty!!!!! pozdrawiamy Was! powróciliśmy ! :evil_lol: Quote
bazylowa Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Ostatnie wodne szaleństwa Bazyla i Sasa Quote
bazylowa Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Roki Dwa głupie psy Szczaw je szczaw ???DEBILEK??? Precelek :loveu: Bazylek Bazylek dostojny Moi chłopcy razem :)) Quote
bazylowa Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 A teraz troszkę przyrody [SIZE=3]ta sama sosenka mroźnym bladym świtem... ...w piekny, słoneczny letni dzień... ...i o zachodzie słońca. motylki... Rusałka pawik ??? Strzępotek ruczajnik Tygrzyk paskowany Samica pasikonika składająca jaja (czy to nie cudowne??) Quote
alive Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='mamabazyla'] Bazylek dostojny [SIZE=2] ale elegancki już z niego kawaler!!! i jakie ma wielkie uszyska po mamie :lol: [quote name='mamabazyla'] Moi chłopcy razem :) jaka love :loveu: [quote name='mamabazyla']Ostatnie wodne szaleństwa Bazyla i Sasa oj ja to mam lęki przed takimi pieskami (to tym jak kilka razy sie na dziewczynki rzuciły i mało zawału nie dostałam) i zawsze przed nimi z uciekamy! :oops: [quote name='mamabazyla'] super minka :loveu: [quote name='mamabazyla'] [SIZE=5] aleś się dziewczyno rozbrykała z tymi zdjęciami!!! dłogo, długo nic i nagle taka dawka! :cool3: wszystki bardzo ładne :) Quote
bazylowa Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Dziewanna drobnokwiatowa. Niby pospolita, a jaka piekna... Rosiczka okrągłolistna Żabeczka:loveu: ??? Zimowit jesienny Trzmielina zwyczajna - owoce ??? A to zdjęcie zrobione przez moją koleżankę Kasię Radomańską :) Czy nie śliczne ?? Kasię pozdrawaiamy;) Quote
bazylowa Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='alive'] ale elegancki już z niego kawaler!!! i jakie ma wielkie uszyska po mamie :lol: oj ja to mam lęki przed takimi pieskami (to tym jak kilka razy sie na dziewczynki rzuciły i mało zawału nie dostałam) i zawsze przed nimi z uciekamy! :oops: aleś się dziewczyno rozbrykała z tymi zdjęciami!!! dłogo, długo nic i nagle taka dawka! :cool3: wszystki bardzo ładne :) Uszyska po mamie nie ma co!!!! Sas jest ASTem do rany przyłóż i Twoje dziewczny by go pokochały :) Oj rozbrykałam się rozbrykałam!! Nadrabiam zaległości :diabloti: I to jeszcze nie koniec :diabloti::diabloti: Dziękuję za odwiedzinki :lol: Quote
Recommended Posts