Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bobomania może być, o ile pozostaje w równowadze z dogomanią :evil_lol:

Alive, nie wierzę oczom własnym! wklej też jakie zdjęcia! :)

Posted

Helo wiq! Kopę lat! Miło, że ktoś mnie tu jeszcze pamięta... :)

Wkleję swoją starą zakurzoną Czuszkę - na tej focie ma 6,5 roku i jest po 2 miotach!

A tu zdjęcie sprzed 3 dni (lat 7 i 3msc) - 38 dzień, ostatniej w karierze, ciąży! :)

Ja zapraszam na paprykową stronę w facebooku (szukać Pepperoni Team) no i na moją stronę www- tam na bieżąco wrzucam zdjęcia całej familii :) Na dogo już mi czasu nie wystarcza...

Posted

[quote name='bazylowa']
Haha galeria cudów.

otóż to, jeszcze forysiowa Sylwia się odezwie to już całkiem padnę :evil_lol:

[quote name='alive']Helo wiq! Kopę lat! Miło, że ktoś mnie tu jeszcze pamięta... :)

Ja zapraszam na paprykową stronę w facebooku (szukać Pepperoni Team) no i na moją stronę www- tam na bieżąco wrzucam zdjęcia całej familii :) Na dogo już mi czasu nie wystarcza...

pamiętam, pamiętam;) i ubolewam, że stara ekipa już tu nie zagląda... cóż, ja sama też mniej się odzywam...
facebooka ja niet, ale www idę przejrzeć ;)
Czuszka pięknie wygląda, aczkolwiek widać, że robi się już z niej szacowna dama :P może to przez brzuch :evil_lol:

[quote name='bazylowa']Obiecany staruch mój. Niestety jak zwykle nie w nastroju do pozowania:

Precelek niezadowolony jak zawsze na zdjęciach :loveu:

Posted

Wszystko w rekach Poczty Polskiej i irlandzkiej. U Was analogiczna instytucja działa na podobnych zasadach jak w PL? Bo jak tak, to niech Pan w niebiosach ma nas w swojej opiece :D

• 2 weeks later...
Posted

Precelek....aż mnie ścisnęło jak go zobaczyłam. Kaja identycznie wyglądała, ta siwiutka mordka, łapki rozjechane, zrezygnowana mordka....:-(

Oooo a ten szczylek to po kim?? :diabloti: gratuluję :eviltong:

Alive :crazyeye: Ty żyjesz!:multi: Czucha to już panna pełną gębą :lol::lol::lol:

Posted

Metheora napisał(a):
Witamy się Gudzinkowo :)
ile tu pięknych zdjęć! fajna galeria, pozdrawiam :)

Witamy w naszych skromnych progach. My też Was podglądamy od czasu do czasu z tajniaka ;)

anetta napisał(a):
Precelek....aż mnie ścisnęło jak go zobaczyłam. Kaja identycznie wyglądała, ta siwiutka mordka, łapki rozjechane, zrezygnowana mordka....:-(

Oooo a ten szczylek to po kim?? :diabloti: gratuluję :eviltong:

Alive :crazyeye: Ty żyjesz!:multi: Czucha to już panna pełną gębą :lol::lol::lol:

Mordka raczej nie zrezygnowana, a zdegustowana.

Szczylek, po takim jednym młodym reproduktorze :P To był taki trochę ryzyk fizyk, bo nie było wiadomo co z tego wyjdzie. Ale zapowiada się nieźle :eviltong::eviltong: