shangri_la Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 hehehe dobre, napoczatku myslalam - jak ten pies lezy- a tu sie okazuje ze to dwa psy a nie jeden. cos mi wyraznie nie pasowalo...:evil_lol: [SIZE=2]pozdrawiam Quote
alive Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='mamabazyla'] [SIZE=2]Piętrowo... hehehehe ale Precelek ma super miejsce!!! u niego to norma?? Quote
sylrwia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 prawdziwa ala napisał(a):jasne, ze norma : ) a ostatnio nawet Bazyl zaczął tam wchodzić i leżakować (jakim cudem on się tam mieści??!!) Oby tylko potem jak dorośnie nie wyszedł na spacer wraz z oknem podczas wskakiwania na parapet :) Quote
bazylowa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 sylrwia napisał(a):Oby tylko potem jak dorośnie nie wyszedł na spacer wraz z oknem podczas wskakiwania na parapet :) Na szczęście mieszkamy na parterze!! :cool3: Quote
sylrwia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 mamabazyla napisał(a):Na szczęście mieszkamy na parterze!! :cool3: Ale wychodząc wraz z szyba psiak może sie nieźle pociąć. Ja nei wiem ale mi sie wydaje, że mój nie zdaje sobie sprawy z tego ile waży i jaki jest duzy. Przeciska sie wszędzie, próbuje wejśc w różne dziury, w które wchodził będąc małym, wciska sie na kolanka tak jakby nie zdawał sobie sprawy z tego, że to juz kawał psa z niego. Quote
bazylowa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 O matko!!! A ja myślałam, że Ty żartujesz z tym oknem!!! A tu na serio... W sumie to nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ale chyba to nie jest możliwe, żeby z oknem wyszedł nawet jakby ważył (Boże broń!!) 30 kg... Ale jakby co, to Bazyl i tak nie wskakuje na parapet, tylko się na niego wspina, także raczej nie ma szans wyjść na spacer inną drogą niż przez drzwi:p Niedługo wkleje tu zdjęcia Tuli i zobaczysz, że włażenie na okno jest u nich rodzinne :) A co do siadania na kolanach... Hmmmm ... to jest chyba normalka. Ja znam/znałam 3 wyżły węgierskie i wszystkie trzy siadają/siadały na kolanach. A Fuma, to się nawet tak potrafi poskładać, że nie tylko siedzi mi na kolanach, ale i śpi zwinieta w kłębek!!!! Pozdrawiam!! Quote
sylrwia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Serio, serio pisze. Mój miał w pewnym momencie zapędy na parapet. Wskakiwał sobie ale nie po to aby oglądac świat zza szklanej szybki, na parapecie była stołówka u kot. Musiałam zmienic miejsce karmienia kota. :) Komicznie musiało to wyglądac z zewnątrz, taki wielkolud na parapecie :evil_lol: Quote
bazylowa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Heh... A jak Forys z kotem żyje? Bo u nas nie może być innego gatunku niż człowiek i pies domowy. Wszystkie inne Precel próbuje pożreć. Nawet (albo szczególnie) mysz się nie prześliźnie... Quote
alive Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 mamabazyla napisał(a): A co do siadania na kolanach... Hmmmm ... to jest chyba normalka. Ja znam/znałam 3 wyżły węgierskie w wszystkie trzy siadają/siadały na kolanach. A Fuma, to się nawet tak poskładać, że nie tylko siedzi mi na kolanach, ale i śpi zwinieta w kłębek!!!! Pozdrawiam!! cały urok węgrów :loveu: Quote
bazylowa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Scen łóżkowych ciag dalszy... Prawie odbicie lustrzane Przytulanki Puzzle?? Quote
sylrwia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 mamabazyla napisał(a):Heh... A jak Forys z kotem żyje? Bo u nas nie może być innego gatunku niż człowiek i pies domowy. Wszystkie inne Precel próbuje pożreć. Nawet (albo szczególnie) mysz się nie prześliźnie... Foryś wkroczył do domu Sąsiada :lol: także uszanował jego rządy. Pies czeka aż kot posmakuje i poje sobie z jego miski. Nawet szanuje rządy Bynka kota rodziców w domu. Czeka aż kot sie wyśpi i zejdzie z jego "łóżka";) Oczywiście nie obywa sie bez szaleństw o 24 kiedy jedno i drugie dostaja ""świra" i sie bawią. Quote
bazylowa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 No proszę jaki gentelman z tego Forysa :razz: Quote
bazylowa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 A niedawno byliśmy na grzybach!! Puszczam Wam oczko!! Quote
bazylowa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Czasami na spacerkach udaje się nam spotkać przedstawicieli innych gatunków. Oto niektórzy z nich: Padalec tak mi się spodobał, że wklejam oba profile!! Cudowne zwierzątko:loveu: Quote
shangri_la Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 kwiatuszki super... takie kolorowe chlip chlip a tu idzie jesien juz niebawem i nie bedzie kolorowo... łaaa ja mam takiego samego za oknem :cool3: identycznego, tydien temu uwil mi na oknie duza pajeczyne ( na zewnatrz- i teraz go obserwuje, wczoraj mu sie udalo bo w siec wpadly 2 duze muchy :evil_lol: jaaaki zielony konik a tu brrrr raz przez takiego spadlam z roweru bo musial sciezka rowerowa na wale pelznac :mad: pozdrawiam :lol: Quote
sylrwia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 mamabazyla napisał(a):No proszę jaki gentelman z tego Forysa :razz: Z jednej strony to wynik tego, ze starałam sie aby od początku kot był wyżej w hierarchii. :eviltong: Z drugiej to Fortek je na komende. Może dostawac ślinotoku ale musi czekać na hasło.:diabloti: Quote
bazylowa Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [SIZE=6]Bazylkowe portreciki :loveu: A treaz cały Bazyl :) Bazyl to czy Napoleon... Niestety Precel nie chce pozować do portrecików :angryy: Quote
BBeta Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='mamabazyla'] Kawał chłopa z niego rośnie ;] Quote
bigos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 świetna mina:klacz::klacz::klacz:Całusy dla Bazylka i reszty ekipy:loveu: Quote
bazylowa Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Dzieki dzięki !!!!! Śliczny banerek:multi::multi::multi: Tylko szkoda, że nie wiem jak go teraz wstawić :placz::oops::placz::oops: Quote
BBeta Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Kilkasz na niego prawym przyciskiem myszy i wybierasz właściwości. Z okienka, które wyskoczy kopiujesz Adres (URL). Wchodzisz w panel użytkownika ~> Edytuj podpis. Wstawiasz go do podpisu tak jak normalne zdjęcie, następnie zaznaczasz go (Ctrl + A) i kilkasz wstaw odnośnik (ikona planety) w miejsce adres URL wklejasz link do galerii Quote
bazylowa Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Zrobione zrobione :multi::multi:, tylko, że kliknęłam na ten baner, który Ty zrobiłaś, więc skopiowałam Twój URL, czy może tak zostać, czy mam go sobie wstawić na jakiś serwer sama?? Quote
gochgoch Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [SIZE=2] JA NIE MOGĘ JAKI ON PRZYSTOJNY!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts