Jasza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Na mapie Dogo wyszukałam, że domy w Trójmieście wizytuje Betbet. http://mapapomocy.dogomania.pl/profile.php?id=425 "Znam" ją z wątku Czekolady, no i Florki. Quote
Jasza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Aaaa! I jeszcze a.piurek przecież! http://mapapomocy.dogomania.pl/profile.php?id=681 I pinkmoon.. Quote
Akrum Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 właśnie chciałam przynieść nicki osób z Gdańska, a widzę że już mnie tu uprzedziłyście :) Quote
majuska Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ciotki na tym wątku Nutki jakaś kobieta z Gdańska - p. Anna szukała psa, ogólnie okazało się,że szuka małych suczek po całej Polsce, upewnijcie się czy to nie ta osoba , mogę sie oczywiście mylić, ale chucham na zimne, bo oszołomów nie brakuje, u Nutki nagle okaząło się, że rezygnuje bo się dowiedziała o ciężkiej chorobie ojca:roll: http://www.dogomania.pl/threads/198386-Malutka-Nutka-z-łańcucha-w-typie-JACK-RUSSEL-TERRIER-szuka-domku.../page7 Quote
Andzike Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Majuska, jak zawsze czujna :) :) :) dzięki za ostrzeżenie ! :) Quote
majuska Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Przeżyło się swego czasu parę przygód:shake: Quote
Andzike Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='majuska']Przeżyło się swego czasu parę przygód:shake:[/QUOTE] Z czego finałowo największa z Poldziem :) Quote
Akrum Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 miejmy nadzieję, że to nie ta sama Pani co się tą Nutką interesowała... Ludzie są na prawdę dziwni i już nic mnie chyba nie zadziwi... Quote
Czaputkowa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jesteście jak błyskawica :D :D Pani nazywa się Beata, bardzo miła (i ma domek z ogródkiem!! - może adoptuje mnie, zwsze marzyłam zeby mieszkac w domku z ogródkiem nad morzem ;) ) ale to jeszcze nic pewnego... chciałam się upewnić tylko czy jest taka mozliwość jakby Pani mnie powaliła na kolana ;) ... a tu taki odzew :D Brawo!! Dzięki :) Quote
Andzike Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Czaputkowa']Jesteście jak błyskawica :D :D Pani nazywa się Beata, bardzo miła (i ma domek z ogródkiem!! - może adoptuje mnie, zwsze marzyłam zeby mieszkac w domku z ogródkiem nad morzem ;) ) ale to jeszcze nic pewnego... chciałam się upewnić tylko czy jest taka mozliwość jakby Pani mnie powaliła na kolana ;) ... a tu taki odzew :D Brawo!! Dzięki :)[/QUOTE] mapa pomocy dogomaniaków :D Quote
majuska Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 No to chyba nie ta dziwna pani :) Ale Czaputkowa oddasz Dusisko do Gdańska aż:cool3:? Quote
Akrum Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 i co i co z tym domkiem w Gdańsku? odezwał się jeszcze?? Quote
Czaputkowa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 majuska napisał(a):No to chyba nie ta dziwna pani :) Ale Czaputkowa oddasz Dusisko do Gdańska aż:cool3:? Coś mi się wydaje że tą Panią również możemy zaliczyć do "dziwnych Pań z Gdańska" ;) Na razie odzew jest tylko wśród ludzi spoza Warszawy... więc dużego wyboru nie mam :( A Duska jechała do nas z Nowego Tomyśla i chyba nie żałuje ;) i gdybym miała ja zawieść nawet i 500km do idealnego domu to niestety z ciężkim sercem ale to zrobię... dla niej :) Ale na razie możemy o tym zapomnieć... Ale mam nadzieje że jeszcze jakich zakochany w Dusi Warszawiak zadzwoni do mnie :) Quote
Czaputkowa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 jak już wspomniałam... odnoszę coraz większe wrażenie że Pani jest hmmm... "dziwna" albo chce przeprowadzić baaardzo świadomą adopcje ;) Mailujemy już od trzech dni... i Pani wypytuje o wszystko... chyba pisze książkę ;) niedługo opisze jej kolor kupy Duski ;) ... sorrrry ale albo ja świruje albo mam pecha do wariatów ;) Innych telefonów lub maili po Duśkę brak :( Quote
majuska Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ej..no jak dla mnie też jest dziwna, nie świrujesz na pewno, zresztą jak masz przeczucie że to jakaś "nawiedzona " to zaufaj mu :) Quote
Akrum Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 KOchana Dusia zasługuje na domek najlepszy na świecie :) Czaputkowa, a co słychać u Papi vel Nindża? Quote
Czaputkowa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Akrum napisał(a): Czaputkowa, a co słychać u Papi vel Nindża? Dzwonilismy w środę; podgryza dzieciaki, zabiera im jedzenie, ujada nie miłosiernie, śpi na łózku, kumpela starszego dzieciaka ;) cała Nindża :D :D Quote
Czaputkowa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dziś byliśmy na dłuuugim spacerze :) a teraz porcja zdjęć dla tych którzy jeszcze twierdzą że Dusia to osiołeczek ;) Uploaded with ImageShack.us przepraszam za jakoś zdjęć ale to ciężko uchwycić ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img21.imageshack.us/img21/2127/psy096.jpg] Uploaded with ImageShack.us Quote
Czaputkowa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 i na koniec Dusia księżniczka ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Andzike Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Czaputkowa']Dziś byliśmy na dłuuugim spacerze :) a teraz porcja zdjęć dla tych którzy jeszcze twierdzą że Dusia to osiołeczek ;) Powtórzę po raz kolejny - Dusia to taki sam osiołek i księżniczka jak Nelka ;) W domu - owszem księżniczka, a na spacerach wychodzi z niej potfóóóóóór ;) Zdjęcia cudne :D A to się chyba nie pokazało :) Quote
Jasza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jak patrzy na niego, czy ją ścignie, czy nie! Fajna parka.:loveu: Quote
Akrum Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jestem w pracy, a becze jak bóbr... Czaputkowa, dziękuję... dziękuję Ci z całego serca, że mogłam zobaczyć taki widok - radosny pychol mojego osiołka... Widać, jak bardzo Dusia jest szczęśliwa z Wami i radosna :) DZIĘKUJĘ :) A to zdjęcie, rozczuliło mnie najbardziej Quote
mamanabank Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 http://img716.imageshack.us/img716/3876/psy066.jpg Jaki piękny zarośnięty Czapi, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-) :-) Wszystkie zdjęcia niesamowicie podnoszące na duchu. Quote
Juldan Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Mi też łezka w oku się zakręciła:) ja pamiętam taką obolałą psinkę, kupkę nieszczęścia, którą wieźliśmy do Was... a tu proszę:) prawdziwa szczęśliwa księżniczka:) P.S. Księciunio też niczego sobie, hehehe. Cudne stadko:) Quote
Czaputkowa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Cudna jest nie :D :D Tylko treść ogłoszeń muszę zmieniać; spokojna, grzeczna, wrażliwa sunia, idelana dla osoby straszej lub mniej aktywnej ;) Bzduuura :D :D Quote
Recommended Posts