Akrum Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 słodki widok :) malutka przyklejona do Czaputka, zrelaksowana Dusia :) Czego chcieć więcej :) Jak ja się ciesze, że osiołek mój kochany jest bezpieczny i zrobił takie postępy :) Ona na początku kąsała ludzi, a teraz?? przytulak się z niej zrobił :) Czaputkowa a jak się goi cięcie po sterylce?? i jak jej cycuchy?? Widzę, że na zdjęciach osiołek już bez kaftaniku - nie interesuje się szwami?? W tym tygodniu chyba już będzie termin ściągania szwów?? Quote
Czaputkowa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 W piątek byłysmy u naszej wetki; Duska dostała zastrzyk przeciwbólowy i przeciwgorączkowy oraz dawkę antybiotyku do środy. W środę mamy zgłosic się znowu i wtedy Wet zdecyduje czy zdjemujemy szwy. Bo szwy goją się ślicznie - Duśka nie zainteresowana nimi w ogole :) Sukinie (kaftanik) zakłada księżniczka tylko do spania ;) Ale niestety gula z sutek zmalała tylko trochę :( Robimy ciepłe okłady juz trzy razy dziennie ale na moje oko wielkiej zmiany nie ma :( Ale wetka powiedziała że na razie możemy tylko czekać... W środę kolejna wizyta.. Quote
Czaputkowa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kochani trzymamy kciuki za Nindże!! ;) Mamy dwa fajne domki na uwadze :D Quote
Andzike Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Czaputkowa napisał(a):Kochani trzymamy kciuki za Nindże!! ;) Mamy dwa fajne domki na uwadze :D Trzymamy, trzymamy !!! :) i za fajny domek dla Duśki też ! Quote
Andzike Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='majuska']I ja trzymam mocno!! To pokibicuj też Dusiowej koleżance z boksu, Nelsonowej mamuśce - Nesi :) http://www.dogomania.pl/threads/200948-Nelsonowa-mamusia-NESIA-czeka-na-wymarzony-domek-! Quote
Czaputkowa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Nindża jest już w swoim nowym domku!!! :D :D Teraz będzie mieszkała w Pruszkowie :) Dzisiaj była u nas Pani i zakochała się od razu, zawieźliśmy wiec gnojka by poznać jego nowy domek i rodzine i już tam została :) Rodzinka super :D Nindża będzie miała teraz dzieciaki do zabawy które na pewno pomogą jej w dalszej resocjalizacji ;) Bardzo się cieszę a jednocześnie strasznie tu pusto bez tego szczekliwego gnojka :( Quote
Andzike Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Czaputkowa napisał(a):Nindża jest już w swoim nowym domku!!! :D :D Teraz będzie mieszkała w Pruszkowie :) Dzisiaj była u nas Pani i zakochała się od razu, zawieźliśmy wiec gnojka by poznać jego nowy domek i rodzine i już tam została :) Rodzinka super :D Nindża będzie miała teraz dzieciaki do zabawy które na pewno pomogą jej w dalszej resocjalizacji ;) Bardzo się cieszę a jednocześnie strasznie tu pusto bez tego szczekliwego gnojka :( Suuuuuper :D :D :D Bardzo się cieszę, że gnojek w nowym domku :D :D :D PS. Jakby co z TZ chętnie zrobimy wizytę poadopcyjną ;) Quote
majuska Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 A te dzieciaki fajne? Z dobrym podejściem do psiaków? Bo wiecie jak to jest...mi przynajmniej, jak są w domu mniejsze dzieci to się lampka kontrolna zapala:roll: No ale wierzę, że skrupulatnie oceniliście sytuację i gnojek będzie szczęśliwy :p Tymczasem lecę do Nelsonowej mamuśki;) Quote
Akrum Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Czaputkowa napisał(a):Nindża jest już w swoim nowym domku!!! :D :D Teraz będzie mieszkała w Pruszkowie :) Dzisiaj była u nas Pani i zakochała się od razu, zawieźliśmy wiec gnojka by poznać jego nowy domek i rodzine i już tam została :) Rodzinka super :D Nindża będzie miała teraz dzieciaki do zabawy które na pewno pomogą jej w dalszej resocjalizacji ;) Bardzo się cieszę a jednocześnie strasznie tu pusto bez tego szczekliwego gnojka :( Suuuper, bardzo się cieszę :) i jednocześnie dziękuję za to, że mogła u Was chwilkę pomieszkać, za to że daliście jej szansę i za to, że poszukaliście jej super domek :) To ja w takim razie poproszę skan umowy na maila, bym mogła dołączyć do dokumentów :) Quote
Akrum Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 A zapomniałam spytać jak to rozstanie przeżył Czaputkowy tatuś?? Quote
Romka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ale wieści,super ,ze gnojek w nowym domu...ja tez lecę do Nelsonowej mamuśki... Quote
mamanabank Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Czaputkowa napisał(a):Nindża jest już w swoim nowym domku!!! :D :D Teraz będzie mieszkała w Pruszkowie :) Dzisiaj była u nas Pani i zakochała się od razu, zawieźliśmy wiec gnojka by poznać jego nowy domek i rodzine i już tam została :) Rodzinka super :D Nindża będzie miała teraz dzieciaki do zabawy które na pewno pomogą jej w dalszej resocjalizacji ;) Bardzo się cieszę a jednocześnie strasznie tu pusto bez tego szczekliwego gnojka :( Rewelacja! Chociaż smutno mi trochę, że naszymi szczylami nikt się nie interesuje, jak siedziały tak siedzą, jak zaklęte! Quote
obraczus87 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Niestety "mój" domek zmienił zdanie i chca adotpować sunie do max 10kg.. tak więc Dusia odpada ;/ Trzymam za Nią kciuki! Quote
Andzike Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='obraczus87']Niestety "mój" domek zmienił zdanie i chca adotpować sunie do max 10kg.. tak więc Dusia odpada ;/ Trzymam za Nią kciuki! Obraczuś jak coś to podsylaj moją nową tymczasowiczkę - Nesię :) [quote name='Andzike']To pokibicuj też Dusiowej koleżance z boksu, Nelsonowej mamuśce - Nesi :) http://www.dogomania.pl/threads/200948-Nelsonowa-mamusia-NESIA-czeka-na-wymarzony-domek-! I jeszcze takie cudo czeka na dom w Warszawie... http://www.dogomania.pl/threads/198593-Szcz%C4%99%C5%9Bciara-z-Nowodworu-GACULA-ju%C5%BC-w-DT-czeka-na-DS Quote
Czaputkowa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='mamanabank']Rewelacja! Chociaż smutno mi trochę, że naszymi szczylami nikt się nie interesuje, jak siedziały tak siedzą, jak zaklęte! To szybciutko przesyłaj mi linki do ich ogłoszeń magda.lutoborska@gmail.com Od wczoraj telefon się u nas urywa o szczeniaczka :) a niektórzy nawet prosili o kontakt do innych potrzebujących gnojków ;) Wszystkie numery kolekcjonuje :D Quote
Czaputkowa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Akrum napisał(a):Suuuper, bardzo się cieszę :) i jednocześnie dziękuję za to, że mogła u Was chwilkę pomieszkać, za to że daliście jej szansę i za to, że poszukaliście jej super domek :) To ja w takim razie poproszę skan umowy na maila, bym mogła dołączyć do dokumentów :) To My dziekujemy że moglismy gościć u siebie takiego gnojka - indywidualiste :D :D Było super... tęsknimy za nią :( Czaputek na razie odpoczywa i rokoszuje się razem z Duśką ciszą i spokojem (rodzeństwo na 100%) :D :D Scan umowy oczywiście prześlę jak tylko naprawią mi scan w pracy ;) poprosze o maila na którego przesłać dokumenty :) Quote
Czaputkowa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='majuska']A te dzieciaki fajne? Z dobrym podejściem do psiaków? Bo wiecie jak to jest...mi przynajmniej, jak są w domu mniejsze dzieci to się lampka kontrolna zapala:roll: No ale wierzę, że skrupulatnie oceniliście sytuację i gnojek będzie szczęśliwy :p Rodzinka baaardzo fajna, szukala wczesniej szczeniaka w schronisku ale oczywiście potraktowano ( ją jak to zwykle bywa w Warszawskich schroniskach ) jak intruza... Nie potrafią okreslić czy mają szczeniaki na dzień dzisiejszy (!!) i nie ma kto tego sprawdzić (!!) Pani bardzo odpowiedzialna, szybko utawiła dzieci do pionu i ustaliła reguły ;) Specjalnie wzieła sobie tydzień urlopu żeby zając się nowym domownikiem :) Myśle że to Nindża da im do wiwatu ;) To nie jest nieporadny szczeniaczek :D :D Charakterku takiego u szczeniaczka jeszcze nie widziałam ;) A jak zobaczyłam wszędzie tysiące pluszaków to już oczyma wyobraźni widziałam porządki wprowadzane przez Nindże w nowym domku :D :D Jesteśmy z Panią w stałym kontakcie telefonicznym :) Quote
Czaputkowa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Duśka już po zdjęciu szwów. Była bardzo dzielna :) gula na sutkach zniknęła aż się wet zdziwiła :D Zdrowiutki, szczęśliwy piesek :) Za tydzień na drugie odrobaczenie a za trzy tygodnie na szczepienia :) aha.. przytyła 1kg... w ciągu tygodnia ;) Quote
Akrum Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Czaputkowa napisał(a):Duśka już po zdjęciu szwów. Była bardzo dzielna :) gula na sutkach zniknęła aż się wet zdziwiła :D Zdrowiutki, szczęśliwy piesek :) Za tydzień na drugie odrobaczenie a za trzy tygodnie na szczepienia :) aha.. przytyła 1kg... w ciągu tygodnia ;) SUper - dzielny osiołek :) Duśka przytyła?? jej, to ona niedługo na wątek parówek będzie mogła trafić :evil_lol: Quote
Andzike Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Czaputkowa napisał(a):Duśka już po zdjęciu szwów. Była bardzo dzielna :) gula na sutkach zniknęła aż się wet zdziwiła :D Zdrowiutki, szczęśliwy piesek :) Za tydzień na drugie odrobaczenie a za trzy tygodnie na szczepienia :) aha.. przytyła 1kg... w ciągu tygodnia ;) Super Dusieńka :) My jedziemy jednak dzisiaj, u Nesi szew jakoś kiepsko wygląda... Quote
Jasza Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Cieszę się, że Nindża w domku! Dla Dusi - uściski wirtualne. Quote
Akrum Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Właśnie przeglądałam stare zdjęcia i tam Dusia, jeszcze za czasów jak myślałam, że to stara babcinka... przy okazji zapraszam na kolejny nasz wątek... suni Amber: http://www.dogomania.pl/threads/201093-PILNE!!!Ruda-pe%C5%82na-energii-kochaj%C4%85ca-ludzi-sunia-szuka-DT-lub-DS.?p=16197781#post16197781 Quote
leni356 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Mam trochę zaległości do poczytania :) W Krotoszynie 5 szczeniaków przerzuconych przez płot :( Magda, wyślę mailem zdjęcia, może któremuś pozostałemu domkowi wpadną w oko Quote
Recommended Posts