jusstyna85 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 zuzlikowa napisał(a):...to znaczy o czym ma praktycznie pamietać?...że psiak może wrócić do własciciela?:crazyeye: Na pewno nie wróci...jest dowodem w sprawie i prawnie musi jeszcze pozostać pod TOZem Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 jusstyna85 napisał(a):Na pewno nie wróci...jest dowodem w sprawie i prawnie musi jeszcze pozostać pod TOZem ...czyli formalnie ma pozostać pod nadzorem TOZ, a praktycznie ma już swój dom stały, tylko bez usankcjonowanych papierów na stały, a jedynie na tymczasowy...dobrze zrozumiałam? Quote
jusstyna85 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 zuzlikowa napisał(a):...czyli formalnie ma pozostać pod nadzorem TOZ, a praktycznie ma już swój dom stały, tylko bez usankcjonowanych papierów na stały, a jedynie na tymczasowy...dobrze zrozumiałam? Tak,tak...nie można tego zmienić na razie...tak Justyna mówiła już na samym początku Quote
zuzlikowa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 jusstyna85 napisał(a):Tak,tak...nie można tego zmienić na razie...tak Justyna mówiła już na samym początku Fakt...na szczęście nie ma to wpływu na realne życie psiaka i może być już szczęśliwy ze swoją Panią...i odradzać się błyskawicznie! Quote
ANETTTA Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 mam tylko nadzieje ze włascieel sie o niego nie upomni i przegra sprawe :-( Quote
BonaJ Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Oby się nie upomniał. Mam nadzieję, że dostanie jeszcze jakieś pouczające kazanie od Sędziego. No i kara by się przydała. Cieszę się, że blondas tak wypiękniał, dochodzi do siebie. Trafił mu się cudowny dom i oby w nim pozostał na zawsze!:-) Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 BonaJ napisał(a):Oby się nie upomniał. Mam nadzieję, że dostanie jeszcze jakieś pouczające kazanie od Sędziego. No i kara by się przydała. Cieszę się, że blondas tak wypiękniał, dochodzi do siebie. Trafił mu się cudowny dom i oby w nim pozostał na zawsze!:-) Cudowny...a nasze chłopię w niedzielę wybiera się na marsz z p.Małgosią i Wedą i jej Pańcią!... Quote
ANETTTA Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [FONT=Arial] [/FONT] szukam kogos do wizyty przed adopcyjnej dla młodej 6 m-cy suni beni dom - dziećkowice (czyli kogos kto mieszka mysłowice imielin katowice ) bardzo prosze o pomoc i inf na pv jak mozesz pomoc lub podszepnij kogoś sprawa bardzo pilna [FONT=Arial] anetta[/FONT] Quote
jusstyna85 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Facet wyjdzie z tego wszystkiego obronną ręką...był wniosek do sądu,ale sąd stwierdził,że nie ma podstaw....:( Quote
zuzlikowa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 jusstyna85 napisał(a):Facet wyjdzie z tego wszystkiego obronną ręką...był wniosek do sądu,ale sąd stwierdził,że nie ma podstaw....:( Co z psem? Quote
jusstyna85 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 zuzlikowa napisał(a):Co z psem? Chyba można już przyjąć,że jest tej Pani.facet nie upomina sie... dziwie sie,że wyjdzie z tego bez niczego...to takie niesprawiedliwe...:( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 jusstyna85 napisał(a):Chyba można już przyjąć,że jest tej Pani.facet nie upomina sie... dziwie sie,że wyjdzie z tego bez niczego...to takie niesprawiedliwe...:( Nie pierwszy to i niestety na pewno nie ostatni, tak bulwersujący wyrok sądu, w sprawie o znęcanie się nad zwierzętami. :shake: Ważne, że piękny wielkopies już jest szczęśliwy i bezpieczny w super - domu:loveu:. To już zupełnie inny pies :multi::multi::multi:. Oby tak było już na zawsze. Quote
caldien Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jak to nie ma podstaw!? "Uwielbiam" polskie prawo i organy sądownicze :[ Jednak najważniejsze, że pies ma dobry i odpowiedzialny dom, zgadzam się... :) Quote
Recommended Posts