zaba14 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jagienka napisał(a):Mają podobne umaszczenie, ale Wilczek ma takie charakterystyczne "zawijasy" z ciemnej sierści przy pysku, a Omar ich nie ma. I Wilczek ma udo blond a Omar ma całe ciemne... (Czuje jakbym się bawiła w "znajdź szczegóły różniące te dwa obrazki", bo psiaki faktycznie podobne) tak tez myslałam, ale wolałam się upewnić.. ;) życze aby ten psiak jak i nasz Wilus znalazł domek.. Quote
black sheep Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
black sheep Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Aga byłam dziś w schronie, widziałam pieski. Darma jest troszke agresywna w stosunku do swoich towarzyszy niedoli... Co do tego rudego, o którego foty prosiłaś, nie widziałam go w tym boksie w którym był, a był w B9, może go juz nie ma w schronie Quote
black sheep Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Zamiast Potopika wstawiam fotki jego biednego kolegi z boksu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Jagienka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jaki śliczny, wygląda troszkę jak owczarek szetlandzki. Nózię tak trzyma cały czas czy tylko na chwilę podkurczył?? Quote
black sheep Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jagienko! No właśnie on ma taką nogę! Wogóle nią nie porusza, cały czas tak ma. Wygolony, bo pewnie miał operacje:( Ma grubą, ładną sierść. Na spacerze jest super! Super się prowadzi, dobrze też chodzi na swoich 3 lapkach. Quote
Zwierzak6 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jeśli chodzi o DARMĘ to ( dodatkowe informacje ) : lubi dzieci, łagodna do innych zwierząt tylko zazdrosna o pieszczoty ( sama z siebie nie atakuje ), nie gryzie przy jedzeniu ( to suki jej rozmiarów gryzą ją ), boi się burzy, ale zostawała czasem sama. Była pogryziona; żyła w mieszkaniu. Quote
Jagienka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Zwierzak6 napisał(a):Jeśli chodzi o DARMĘ to ( dodatkowe informacje ) : lubi dzieci, łagodna do innych zwierząt tylko zazdrosna o pieszczoty ( sama z siebie nie atakuje ), nie gryzie przy jedzeniu ( to suki jej rozmiarów gryzą ją ), boi się burzy, ale zostawała czasem sama. Była pogryziona; żyła w mieszkaniu. Pogryzienia :shake: Niedobrze!! Quote
Zwierzak6 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Była burza... ona zaczęła wariować i się na nią inne suczki zdenerwowały... blizn nie ma i jest bezpieczna na C1 i szuka domku !! ZŁOTO DO LUDZI I DZIECI!!!!! Kochana Darmusia :) Quote
Jagienka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Zwierzak6']Była burza... ona zaczęła wariować i się na nią inne suczki zdenerwowały... blizn nie ma i jest bezpieczna na C1 i szuka domku !! ZŁOTO DO LUDZI I DZIECI!!!!! Kochana Darmusia :) Zwierzak6 to może ją zaproponować tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30048 wprawdzie nie jest kudłata, i mała chyba tez nie, ale nie wiem jakie ludzie mają priorytety. Może właśnie miłość od dzieci zaważy... :roll: Quote
Zwierzak6 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ale ona kotki to raczej nieeeee :( no i fakt, że nie taka mała...., ale pokazać zawsze mozna ;-) Quote
anettka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Potopek ma dom?!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jak ja się strasznie ciesze:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wiecie może coś więcej kto go zabrał?Czy wiadomo coś o tych ludziach?cudowny psiak:loveu: ...oby miał cudowny domek juz na zawsze... Quote
anettka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 nikt tu nie zagląda:shake: hop hop do góry Quote
AgaG Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 anettka napisał(a):Potopek ma dom?!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jak ja się strasznie ciesze:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wiecie może coś więcej kto go zabrał?Czy wiadomo coś o tych ludziach?cudowny psiak:loveu: ...oby miał cudowny domek juz na zawsze... Mieszka w Krakowie, niedaleko tesco, czesto jest widziany na spacerkach. natomiast zła wiadomość to ta, ze Pajko z boksu F10 staruszek wilkwaty, gdzie przebywał z małymi psami i byl bezpieczny, został przeniesiony do G7 , gdzie sa duże psy i gdzie on nie może się odnaleźć.. Oby nie powtórzyła sie historia z Darsem, którego na moich oczach psy chciały załatwić.. Quote
black sheep Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 O nie biedny Pajko:( to może się źle skończyć:( Quote
AgaG Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 nie tak dawno pisałam na tym wątku: "zła wiadomość to ta, ze Pajko z boksu F10 staruszek wilkowaty, gdzie przebywał z małymi psami i byl bezpieczny, został przeniesiony do G7 , gdzie sa duże psy i gdzie on nie może się odnaleźć.. Oby nie powtórzyła sie historia z Darsem, którego na moich oczach psy chciały załatwić.." Potem wysłałam zdjęcia Pajko do Pani Hani. dziś ukazało się ogłoszenie w dzienniku polskim, ale nie zadzwnil jak na razie nikt. Dziś dowiedziałam się, ze Pajko jest pogryziony i w szpitalu... :-(:-(:-( Jutro zawożę go z kolażanką do hotelu. Zgodę kierownika już mamy. Weci z Wieliczki czekają na wiadomość, kiedy się nim zająć. Gdy patrzę na Pajko to jakbym widziała mojego Kasanowę- bezradny staruszek w schroniskowych realiach nie ma szans bez nas...Musimy go uratować i znaleźć mu dom jak najszybciej tu jeszcze nie pogryziony: Quote
AgaG Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Pajuś ciocie jutro Cię wezmą i nigdy już nie wrócisz tam... dostanisz śliczną zieloną obróżkę w psie łapki i piękną smyczkę do kompletu ufundowane przez kochaną ciocię Kiwi, a ciocia Aga z ciocią Małgosią S i .Anią. wezwą Ci wetów.. Quote
AgaG Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Kiwi jeszcze jeden wątek do podnoszenia:evil_lol: za chwilę jedziemy po Pajko do schronu. Quote
kiwi Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 widze aga widze widze pojde dzisiaj po te kocyki o hotelu Quote
AgaG Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Pajko już w hotelu i po wizycie u wetów (pani Agnieszka nas przyjmowała). Dostał cztery różne leki, na wzmocnienia, antybiotyki, przeciwbólowe oraz na przyspieszenie gojenia ogromych dziur od pogryzień, które ma po wewnętrznej stronie łapy. :-( :-( To takie miejsce, do którego dostęp może miec inny pies w przypadku gdy słabszy mu się podda... To smutne, że ten łagodny miły pies został na to narażony...Poddał się, nie ma w nim cienia agresji i chęci do walki, a jednak był gryziony. Jest bardzo chudy, wyniszczony, oprócz pogryzień na łapach ma poszarpane i to bardzo uszy, dużo strupów po pogryzieniach na grzebiecie... Pani Agnieszka wetka mówiła po oglądnięciu go, że przeszedł piekło... To nie są draśniecia... ten pies cierpiał i cierpi od tych ran. No ale teraz można byc spokojnym. Weci będą do niego zaglądać, mam już umówioną pierwszą wizytę kontrolną. NA SZCZEŚCIE JE: RZUCA SIĘ NA JEDZENIE. W gabinecie artwetu opędzlował miseczkę z suchą karmą, potem zjadł ryż z indykiem ode mnie oraz kurczak z ryżem od Małgosi S. teraz śpi na kocyku w swoim hotelowym "pokoiku" (wewnątrz budynku) Quote
Jagienka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 DARMA i OMAR nadal czekają na dom!! Quote
Jagienka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 DARMA OMAR Oni nadal czekają na dom!!!!!!!!!!!! Quote
black sheep Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Co u Pajka? A reszte psinek trzeba rozreklamować! Quote
Brucio Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :painting: :painting: :painting: Pokazcie sie psiaki wszystkim!!! Quote
Recommended Posts