AgaG Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 zakładam wątek wspólny, bardziej z poczucia obowiazku niż z nadzieją, że szybko domy się znajdą. Poniewaz jednak strona oficjalna schroniska w ogóle nie jest aktualizowana i na razie nie będzie, to warto tu te psy pokazać. A nóż ktos je zauważy.. zdjęcia robiła moja koleżanka i to ona prosiła mnie o pomoc. Sunia szara w łatki ma na imię Darma fota 1 i 2. wiek 8 lat. Mieszkała w domu z ogrodem, nie potradi zostawać sama w domu. Mieszkała ze starszymi osobami. Po śmierci właścicielki jej córka oodała ją do schroniska. Została pogryziona już na kwarantannie i bardzo bardzo się boi psów. jeszcze jest w szpitalu, ale zaraz niedługo wraca na boksy wspólne. Omar niewyczesany onkowaty od lutego w schronie. łagodny, poniżej kolana, bardzo sympatyczny i garnący się do ludzi. szukają domu. Quote
black sheep Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 DARMA Wciąż czeka na dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To wspaniała, śliczna sunia, bardzo towarzyska i radosna! Kto da jej dom, to żywe srebro w schronisku!!!! POTOP ma dom PAJKO w domu OMAR już w domku:) Quote
AgaG Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 dzięki wielkie Black-sheep za wklejenie. jesteś kochana.:loveu: Jagienkę ominęło, bo pewnie Miśka uciekiniwera tuli do snu. :eviltong:A psy jak widać bardzo bardzo miłe, przeslodkie... Quote
black sheep Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ślicznościowe! Ostatnio jak byłam w schronie wyprowadzałam Potopika:) Podobno trzeba na niego uważać, i "lepiej go nie głaskać". A to taki anioł spacerowy! Quote
kiwi Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 wracam za tydzien ale niestety pomocna bde dopiero w okolicy pazdzienika:( ot sesja.... Quote
Jagienka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 AgaG napisał(a):dzięki wielkie Black-sheep za wklejenie. jesteś kochana.:loveu: Jagienkę ominęło, bo pewnie Miśka uciekiniwera tuli do snu. :eviltong:A psy jak widać bardzo bardzo miłe, przeslodkie... Aga TY masz chyba szpiegów... :crazyeye: :eviltong: Może jak się w końcu tel o Murzyna zaczną urywać to któreś będzie miało szczęście... :roll: Quote
Jagienka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='AgaG'] Darma fota 1 i 2. Po śmierci właścicielki jej córka oodała ją do schroniska. Kochana córeczka zajęła się ulubieńcem mamusi... :angryy: Nie no wiem, różna mogła być sytuacja, ale i tak to jest przykre... Quote
kiwi Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 black_sheep, zmniejsz te zdjecia bo zaraz moderator je wywali Quote
iwonamaj Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Niestety, mogę tylko podrzucic, chociaż psinki takie słodkie... Quote
agusiazet Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Psy prześliczne, ale niestety siedzą w schronie!!! Podnoszę!!! Pajko jest przecudny!!! Quote
AgaG Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 najwięcej wie o Pajko Małgosia wolontriuszka, bo go wyprowadza na spacerki i dba, żeby mu się lapki wzmocniły.. bardzo mu szuka domku. ja juz ,myslę o plakatach dla staruszka. :lol: Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Każdy z tych piesków potrzebuje domku szybciutko.. a "Kundel" jeszcze daleko daleko, dopiero po 15 września... Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 oki zmiejsze fotki, mam nadzieje ze jeszcze będą, bo teraz nie wiem czy się wyrobie Quote
agusiazet Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Psiaczki, wędrójcie na pierwszą stronę!!! Quote
AgaG Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Nikt tu prawie nie zagląda... Oj krakusy!:mad: Quote
Jagienka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 AgaG napisał(a):Nikt tu prawie nie zagląda... Oj krakusy!:mad: Melduje się :lol: Quote
zaba14 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 hmm... nie wydaje mi się że to ten sam pies ale może zobaczcie... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15497 Wilczek znalazł dom w Krakowie... chociaz to chyba nie te same psy..:roll: Quote
Magdarynka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Opisy + kontakt poprosze to wystawię psiaki na aukcjach. Quote
black sheep Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Zrobiłam pożadki z fotkami, teraz mozna lepiej ogarnąć psinki wzrokiem:):):) Quote
Jagienka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='zaba14']hmm... nie wydaje mi się że to ten sam pies ale może zobaczcie... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15497 Wilczek znalazł dom w Krakowie... chociaz to chyba nie te same psy..:roll: Mają podobne umaszczenie, ale Wilczek ma takie charakterystyczne "zawijasy" z ciemnej sierści przy pysku, a Omar ich nie ma. I Wilczek ma udo blond a Omar ma całe ciemne... (Czuje jakbym się bawiła w "znajdź szczegóły różniące te dwa obrazki", bo psiaki faktycznie podobne) Quote
AgaG Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu:Hurra !!! Potop ma dom!!!!! Ktoś go zauważył tu u nas i wziął:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Jagienka Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 AgaG napisał(a):zakładam wątek wspólny, bardziej z poczucia obowiazku niż z nadzieją, że szybko domy się znajdą. A widzisz, niespodzianka :multi: :multi: :multi: . To black_sheep może przy zdjęciu napiszesz, że ma już dom, albo Aga przy pierwszym poście. Zauważyłam tytuł zmieniony... :) Quote
agusiazet Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Gratulacje, jeden psiak ma domek. Reszta też szuka!!! Podnoszę!!! Quote
Recommended Posts