Jump to content
Dogomania

Kraków biedaki ze schronu w pilnej potrzebie Omar ma dom!!!!!!

Recommended Posts

Posted

zakładam wątek wspólny, bardziej z poczucia obowiazku niż z nadzieją, że szybko domy się znajdą. Poniewaz jednak strona oficjalna schroniska w ogóle nie jest aktualizowana i na razie nie będzie, to warto tu te psy pokazać. A nóż ktos je zauważy.. zdjęcia robiła moja koleżanka i to ona prosiła mnie o pomoc.
Sunia szara w łatki ma na imię Darma fota 1 i 2. wiek 8 lat. Mieszkała w domu z ogrodem, nie potradi zostawać sama w domu. Mieszkała ze starszymi osobami. Po śmierci właścicielki jej córka oodała ją do schroniska. Została pogryziona już na kwarantannie i bardzo bardzo się boi psów. jeszcze jest w szpitalu, ale zaraz niedługo wraca na boksy wspólne.

Omar niewyczesany onkowaty od lutego w schronie. łagodny, poniżej kolana, bardzo sympatyczny i garnący się do ludzi.

szukają domu.

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Black-sheep zaraz wklei foty.

Posted

DARMA

Wciąż czeka na dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To wspaniała, śliczna sunia, bardzo towarzyska i radosna!
Kto da jej dom, to żywe srebro w schronisku!!!!

POTOP
ma dom

PAJKO
w domu

OMAR
już w domku:)

Posted

dzięki wielkie Black-sheep za wklejenie. jesteś kochana.:loveu: Jagienkę ominęło, bo pewnie Miśka uciekiniwera tuli do snu. :eviltong:A psy jak widać bardzo bardzo miłe, przeslodkie...

Posted

AgaG napisał(a):
dzięki wielkie Black-sheep za wklejenie. jesteś kochana.:loveu: Jagienkę ominęło, bo pewnie Miśka uciekiniwera tuli do snu. :eviltong:A psy jak widać bardzo bardzo miłe, przeslodkie...

Aga TY masz chyba szpiegów... :crazyeye: :eviltong: Może jak się w końcu tel o Murzyna zaczną urywać to któreś będzie miało szczęście... :roll:

Posted

[quote name='AgaG'] Darma fota 1 i 2. Po śmierci właścicielki jej córka oodała ją do schroniska.
Kochana córeczka zajęła się ulubieńcem mamusi... :angryy: Nie no wiem, różna mogła być sytuacja, ale i tak to jest przykre...

Posted

najwięcej wie o Pajko Małgosia wolontriuszka, bo go wyprowadza na spacerki i dba, żeby mu się lapki wzmocniły.. bardzo mu szuka domku. ja juz ,myslę o plakatach dla staruszka. :lol:

Posted

Każdy z tych piesków potrzebuje domku szybciutko.. a "Kundel" jeszcze daleko daleko, dopiero po 15 września...

Posted

Nikt tu prawie nie zagląda... Oj krakusy!:mad:

Posted

[quote name='zaba14']hmm... nie wydaje mi się że to ten sam pies ale może zobaczcie...
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15497
Wilczek znalazł dom w Krakowie... chociaz to chyba nie te same psy..:roll:
Mają podobne umaszczenie, ale Wilczek ma takie charakterystyczne "zawijasy" z ciemnej sierści przy pysku, a Omar ich nie ma. I Wilczek ma udo blond a Omar ma całe ciemne... (Czuje jakbym się bawiła w "znajdź szczegóły różniące te dwa obrazki", bo psiaki faktycznie podobne)

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:Hurra !!! Potop ma dom!!!!! Ktoś go zauważył tu u nas i wziął:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

AgaG napisał(a):
zakładam wątek wspólny, bardziej z poczucia obowiazku niż z nadzieją, że szybko domy się znajdą.

A widzisz, niespodzianka :multi: :multi: :multi: . To black_sheep może przy zdjęciu napiszesz, że ma już dom, albo Aga przy pierwszym poście. Zauważyłam tytuł zmieniony... :)