Guest malva Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 nieustająco trzymam kciuki ,fajnie że już wykastrowany i pokorekcie, moja bida poschroniskowa we wtorek miala robione oczy :) Quote
Alexandra29 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 no to dobrze że kastrację ma chłopak za sobą. Sziba a ten telefon to chyba żart, de......pełno do okoła...... Quote
sziba Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Schronisko odwiedziły dzisiaj dzieciaczki dziewczynka ok 12 lat i dwóch chłopców ok 4-7 lat chyba :crazyeye::eviltong: Maniuś był nimi strasznie zaciekawiony podchodził wąchał i nadstawiał łepek do pieszczot :cool3: Quote
Alexandra29 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 sziba napisał(a):Schronisko odwiedziły dzisiaj dzieciaczki dziewczynka ok 12 lat i dwóch chłopców ok 4-7 lat chyba :crazyeye::eviltong: Maniuś był nimi strasznie zaciekawiony podchodził wąchał i nadstawiał łepek do pieszczot :cool3: Sziba to świetna wiadomość. No to teraz nie ma co się bać o dzieci... Szkoda że nikt chłopca nie odwiedza:-( Ja teraz sama nie mam na nic czasu. Jak on się miewa? Masz te nowe fotki? Quote
sziba Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Alexandra29 napisał(a):Sziba to świetna wiadomość. No to teraz nie ma co się bać o dzieci... Szkoda że nikt chłopca nie odwiedza:-( Ja teraz sama nie mam na nic czasu. Jak on się miewa? Masz te nowe fotki? Nie mam postaram się zrobić w tym tygodniu. Jest już bardziej "otwarty" ogólnie jest kochany . Quote
sziba Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Maniuś sam sie domaga juz pieszczot trąca głowką żeby tylko być głaskanym kochany Maniut:loveu: A tu ze swoją ekipą na spacerku i to i tak jeszcze nie wszyscy ;) Quote
Alexandra29 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 No słodki jest Maniuś, oczka mu łzawią jeszcze, bidulek:-( Domku znajdz się! Quote
sziba Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Alexandra29 napisał(a):No słodki jest Maniuś, oczka mu łzawią jeszcze, bidulek:-( Domku znajdz się! Ale lepiej już ma z tymi oczkami goją mu się :) Quote
Alexandra29 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 sziba napisał(a):Ale lepiej już ma z tymi oczkami goją mu się :) No to cieszę się. Sziba mogłabyś zmienić tytuł watku? Wstaw Mix Shar-pei Quote
MyszkaMiki Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Bardzo przepraszam za offtop. Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt. Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć. Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie. Quote
Alexandra29 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Witaj Maleńki. Nikt do Ciebie nie zagląda;-( Przykro:-( Sziba jakieś nowe wieści? Nikt się nie odezwał? Co tam u małego? Quote
sziba Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Alexandra29 napisał(a):Witaj Maleńki. Nikt do Ciebie nie zagląda;-( Przykro:-( Sziba jakieś nowe wieści? Nikt się nie odezwał? Co tam u małego? Nikt sie nie odzywa:( a Maniuś ma się dobrze jutro wezme go na spacerek dziś nie dałam rady. Quote
Alexandra29 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 sziba napisał(a):Nikt sie nie odzywa:( a Maniuś ma się dobrze jutro wezme go na spacerek dziś nie dałam rady. A zrobiłaś to alegro? Quote
sziba Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Alexandra29 napisał(a):A zrobiłaś to alegro? Czekam za kodem od rejestracji pocztą przyjdzie. Quote
Pysioo Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Bez allegro ciężko będzie go wypromować... Quote
sziba Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Był telefon w sprawie Mańka zobaczymy co z tego wyniknie . Quote
anetta Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 MyszkaMiki napisał(a):Bardzo przepraszam za offtop. Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt. Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć. Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie. http://images40.fotosik.pl/593/3962738f04d182aamed.jpg Boże...Psychol to musiał zrobić. Wyć się chce!!!! Tragedia goni tragedię. Ile on musiał wycierpieć :placz: ['] Quote
A.K. Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Na Shar pei world forum pojawiła się osoba szukajaca psa do adopcji. Pozwoliłam sobie skopjować jej post. Witam poszukuję psa do adopcji lecz piesek musi lubić inne zwierzęta za względu na to iż mam już Sznaucera miniaturkę i kotka. Oraz dzieci bo moja córka ma 8 lat. Posiadam dom z ogrodem nad jeziorem obok lasu więc piesek będzie miał dobrze u nas. Wszelkie oferty proszę kierować pod adres gp500@wp.pl ;ub gg 10550018 Quote
sziba Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='A.K.']Na Shar pei world forum pojawiła się osoba szukajaca psa do adopcji. Pozwoliłam sobie skopjować jej post. Witam poszukuję psa do adopcji lecz piesek musi lubić inne zwierzęta za względu na to iż mam już Sznaucera miniaturkę i kotka. Oraz dzieci bo moja córka ma 8 lat. Posiadam dom z ogrodem nad jeziorem obok lasu więc piesek będzie miał dobrze u nas. Wszelkie oferty proszę kierować pod adres gp500@wp.pl ;ub gg 10550018 Ok dzięki zaraz tam napisze. Quote
A.K. Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Sziba, w zadnym wypadku nie dawaj mu psa, okazalo sie ze to osoba nie jest warta zaufania. Zaraz wkleje jakie ostrzezenie ukazalo sie na forum!!! pozwoliłam sobie skopiować apel elizy72 który zamieściła na SPW :shake: UWAGA NA TEGO GOśCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z Adopcji Buldogów wziął buldoga, a później wystawił go do sprzedania za 200 zł. Na szczęście pies został mu odebrany. Znalazł sobie chłop sposób na życie http://www.buldogangielski.info/foru...pic.php?t=1968 gp500 spieprzaj stąd dziadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sziba Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='A.K.']Sziba, w zadnym wypadku nie dawaj mu psa, okazalo sie ze to osoba nie jest warta zaufania. Zaraz wkleje jakie ostrzezenie ukazalo sie na forum!!! pozwoliłam sobie skopiować apel elizy72 który zamieściła na SPW :shake: UWAGA NA TEGO GOśCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z Adopcji Buldogów wziął buldoga, a później wystawił go do sprzedania za 200 zł. Na szczęście pies został mu odebrany. Znalazł sobie chłop sposób na życie http://www.buldogangielski.info/foru...pic.php?t=1968 gp500 spieprzaj stąd dziadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już wszystko wiem a tego pajaca wypi... w kosmos!!!!!!!!!! Quote
Alexandra29 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No i jestem po długiej nie obecności. Jak się Maniuś masz? Quote
sziba Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Alexandra29 napisał(a):No i jestem po długiej nie obecności. Jak się Maniuś masz? Maniuś ma się super szaleje za piłeczką byliśmy ostatnio na spacerku szalał jak oszalały całkiem inny pies . Quote
Alexandra29 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Szibcia, czesałaś go może? Masz nowe fotki dla mnie:-) Ucałuj mordeczkę ode mnie.ok Quote
Recommended Posts