Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nieustająco trzymam kciuki ,fajnie że już wykastrowany i pokorekcie, moja bida poschroniskowa we wtorek miala robione oczy :)

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Schronisko odwiedziły dzisiaj dzieciaczki dziewczynka ok 12 lat i dwóch chłopców ok 4-7 lat chyba :crazyeye::eviltong: Maniuś był nimi strasznie zaciekawiony podchodził wąchał i nadstawiał łepek do pieszczot :cool3:

Posted

sziba napisał(a):
Schronisko odwiedziły dzisiaj dzieciaczki dziewczynka ok 12 lat i dwóch chłopców ok 4-7 lat chyba :crazyeye::eviltong: Maniuś był nimi strasznie zaciekawiony podchodził wąchał i nadstawiał łepek do pieszczot :cool3:

Sziba to świetna wiadomość. No to teraz nie ma co się bać o dzieci...
Szkoda że nikt chłopca nie odwiedza:-( Ja teraz sama nie mam na nic czasu. Jak on się miewa? Masz te nowe fotki?

Posted

Alexandra29 napisał(a):
Sziba to świetna wiadomość. No to teraz nie ma co się bać o dzieci...
Szkoda że nikt chłopca nie odwiedza:-( Ja teraz sama nie mam na nic czasu. Jak on się miewa? Masz te nowe fotki?

Nie mam postaram się zrobić w tym tygodniu.
Jest już bardziej "otwarty" ogólnie jest kochany .

Posted

Maniuś sam sie domaga juz pieszczot trąca głowką żeby tylko być głaskanym kochany Maniut:loveu:

A tu ze swoją ekipą na spacerku i to i tak jeszcze nie wszyscy ;)

Posted

Alexandra29 napisał(a):
No słodki jest Maniuś, oczka mu łzawią jeszcze, bidulek:-( Domku znajdz się!

Ale lepiej już ma z tymi oczkami goją mu się :)

Posted

Bardzo przepraszam za offtop.

Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt.

Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć.
Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie.

Posted

Alexandra29 napisał(a):
Witaj Maleńki. Nikt do Ciebie nie zagląda;-( Przykro:-(

Sziba jakieś nowe wieści? Nikt się nie odezwał? Co tam u małego?

Nikt sie nie odzywa:( a Maniuś ma się dobrze jutro wezme go na spacerek dziś nie dałam rady.

Posted

MyszkaMiki napisał(a):
Bardzo przepraszam za offtop.

Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt.

Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć.
Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie.

http://images40.fotosik.pl/593/3962738f04d182aamed.jpg

Boże...Psychol to musiał zrobić. Wyć się chce!!!! Tragedia goni tragedię.
Ile on musiał wycierpieć :placz:
[']

Posted

Na Shar pei world forum pojawiła się osoba szukajaca psa do adopcji.
Pozwoliłam sobie skopjować jej post.

Witam poszukuję psa do adopcji lecz piesek musi lubić inne zwierzęta za względu na to iż mam już Sznaucera miniaturkę i kotka. Oraz dzieci bo moja córka ma 8 lat. Posiadam dom z ogrodem nad jeziorem obok lasu więc piesek będzie miał dobrze u nas. Wszelkie oferty proszę kierować pod adres gp500@wp.pl ;ub gg 10550018

Posted

[quote name='A.K.']Na Shar pei world forum pojawiła się osoba szukajaca psa do adopcji.
Pozwoliłam sobie skopjować jej post.

Witam poszukuję psa do adopcji lecz piesek musi lubić inne zwierzęta za względu na to iż mam już Sznaucera miniaturkę i kotka. Oraz dzieci bo moja córka ma 8 lat. Posiadam dom z ogrodem nad jeziorem obok lasu więc piesek będzie miał dobrze u nas. Wszelkie oferty proszę kierować pod adres gp500@wp.pl ;ub gg 10550018

Ok dzięki zaraz tam napisze.

Posted

Sziba, w zadnym wypadku nie dawaj mu psa, okazalo sie ze to osoba nie jest warta zaufania. Zaraz wkleje jakie ostrzezenie ukazalo sie na forum!!!

pozwoliłam sobie skopiować apel elizy72 który zamieściła na SPW :shake:

UWAGA NA TEGO GOśCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z Adopcji Buldogów wziął buldoga, a później wystawił go do sprzedania za 200 zł. Na szczęście pies został mu odebrany.
Znalazł sobie chłop sposób na życie
http://www.buldogangielski.info/foru...pic.php?t=1968

gp500 spieprzaj stąd dziadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='A.K.']Sziba, w zadnym wypadku nie dawaj mu psa, okazalo sie ze to osoba nie jest warta zaufania. Zaraz wkleje jakie ostrzezenie ukazalo sie na forum!!!

pozwoliłam sobie skopiować apel elizy72 który zamieściła na SPW :shake:

UWAGA NA TEGO GOśCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z Adopcji Buldogów wziął buldoga, a później wystawił go do sprzedania za 200 zł. Na szczęście pies został mu odebrany.
Znalazł sobie chłop sposób na życie
http://www.buldogangielski.info/foru...pic.php?t=1968

gp500 spieprzaj stąd dziadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już wszystko wiem a tego pajaca wypi... w kosmos!!!!!!!!!!

Posted

Alexandra29 napisał(a):
No i jestem po długiej nie obecności. Jak się Maniuś masz?

Maniuś ma się super szaleje za piłeczką byliśmy ostatnio na spacerku szalał jak oszalały całkiem inny pies .