sziba Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Alexandra29 napisał(a):Szibcia, czesałaś go może? Masz nowe fotki dla mnie:-) Ucałuj mordeczkę ode mnie.ok szczerze to nie czesałam :D ale juz wygląda lepiej teraz jak już jest bardziej ufny spróbuje go wyczesać zdjęcia hm w tym mrozie ciężko się robi wrrr jak jestem w schronie to nie wiem za którego się zabrać człowiek musiałby sie rozdwoić ;| ok ucałuje :) Quote
Alexandra29 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Hop, Hop Sziba to z tym czesaniem powstrzymaj się może aż te mrozy opadną. Cieplej mu:-) To nie ucieknie..... Jak się zrobi cieplej, a to już nie bawem wyczeszesz go i zrobisz mu sesję zdjęciową do nowych ogłoszeń:-) Quote
sziba Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Alexandra29 napisał(a):Hop, Hop Sziba to z tym czesaniem powstrzymaj się może aż te mrozy opadną. Cieplej mu:-) To nie ucieknie..... Jak się zrobi cieplej, a to już nie bawem wyczeszesz go i zrobisz mu sesję zdjęciową do nowych ogłoszeń:-) no tak tak :) dzisiaj widziałam go tylko na chwilke oj jak się cieszył myślał że pancia na spacerek zabierze;/ ale dziś byłam tam tylko dosłownie na chwile po psa jechał do nowego domku szkoda że to nie Maniuś . Quote
Alexandra29 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 sziba napisał(a):no tak tak :) dzisiaj widziałam go tylko na chwilke oj jak się cieszył myślał że pancia na spacerek zabierze;/ ale dziś byłam tam tylko dosłownie na chwile po psa jechał do nowego domku szkoda że to nie Maniuś . Oj Maniuś też znajdzie swój domek... Musi........ Trzymam kciuki za niego....... Quote
Alexandra29 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Witaj Maniuś:-) Już powoli zbliża się wiosna:-) będzie cieplej i przyjemniej Quote
sziba Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Jestem! Ostatnio bardzo krucho z czasem u mnie;/ Maniek niestety nadal w schronisku;/ W weekend wrzuce zdjęcia. Quote
sziba Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Pysioo napisał(a):Co z psem? Nadal w schronisku? Tak Maniuś nadal w schronisku. Quote
Pysioo Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 sziba napisał(a):Jestem! Ostatnio bardzo krucho z czasem u mnie;/ Maniek niestety nadal w schronisku;/ W weekend wrzuce zdjęcia. Czekamy na zdjęcia. Głaskanka dla psiaka :) Quote
Pysioo Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Czy można prosić o informacje dotyczące psa? Nadal masz z nim kontakt i szukasz mu domu? Quote
sziba Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Pysioo']Czy można prosić o informacje dotyczące psa? Nadal masz z nim kontakt i szukasz mu domu?[/QUOTE] Maniek nadal w schronisku.Widze go codziennie bo juz tam pracuje.Postaram się o jakieś nowe zdjęcia. Quote
Recommended Posts