Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alexandra29 napisał(a):
Szibcia, czesałaś go może? Masz nowe fotki dla mnie:-) Ucałuj mordeczkę ode mnie.ok

szczerze to nie czesałam :D ale juz wygląda lepiej teraz jak już jest bardziej ufny spróbuje go wyczesać zdjęcia hm w tym mrozie ciężko się robi wrrr jak jestem w schronie to nie wiem za którego się zabrać człowiek musiałby sie rozdwoić ;| ok ucałuje :)

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hop, Hop

Sziba to z tym czesaniem powstrzymaj się może aż te mrozy opadną. Cieplej mu:-) To nie ucieknie..... Jak się zrobi cieplej, a to już nie bawem wyczeszesz go i zrobisz mu sesję zdjęciową do nowych ogłoszeń:-)

Posted

Alexandra29 napisał(a):
Hop, Hop

Sziba to z tym czesaniem powstrzymaj się może aż te mrozy opadną. Cieplej mu:-) To nie ucieknie..... Jak się zrobi cieplej, a to już nie bawem wyczeszesz go i zrobisz mu sesję zdjęciową do nowych ogłoszeń:-)

no tak tak :) dzisiaj widziałam go tylko na chwilke oj jak się cieszył myślał że pancia na spacerek zabierze;/ ale dziś byłam tam tylko dosłownie na chwile po psa jechał do nowego domku szkoda że to nie Maniuś .

Posted

sziba napisał(a):
no tak tak :) dzisiaj widziałam go tylko na chwilke oj jak się cieszył myślał że pancia na spacerek zabierze;/ ale dziś byłam tam tylko dosłownie na chwile po psa jechał do nowego domku szkoda że to nie Maniuś .

Oj Maniuś też znajdzie swój domek... Musi........ Trzymam kciuki za niego.......

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

sziba napisał(a):
Jestem! Ostatnio bardzo krucho z czasem u mnie;/ Maniek niestety nadal w schronisku;/ W weekend wrzuce zdjęcia.

Czekamy na zdjęcia. Głaskanka dla psiaka :)

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Pysioo']Czy można prosić o informacje dotyczące psa? Nadal masz z nim kontakt i szukasz mu domu?[/QUOTE]

Maniek nadal w schronisku.Widze go codziennie bo juz tam pracuje.Postaram się o jakieś nowe zdjęcia.