Glutofia Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Historia jest tak zawiła że sama się pogubiłam. Pani wzięła sucz od kogoś kto się przeprowadzał więc stała mu się zbędna. Wzięła trudno powiedziec z litości czy z jakiego innego powodu w każdym razie decyzja totalnie nieprzemyślana bo pani w zasadzie nie ma w ogóle w domu i nie ma czasu dla suńki. Sunia jest strasznie przylepna, uległa i troszke lękliwa ale bardzo poczciwa. Ma 2 lata i na imię ma Krysia. Może mieszkać z kotem. Za parę dni napisze coś więcej na jej temat na razie zbyt krótko jest w hoteliku by cokolwiek powiedzieć Krysia: Quote
vena&vivi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Sie zamelduje :) napisz co potrzebne? Quote
Glutofia Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 w tej chwili poza ogłoszeniami nic. Suczka ma zapewnioną opiekę wet odrobaczą zaszczepią Domu trza szukac nic więcej biorę się do ogłoszeń Quote
vena&vivi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 rozumiem - ja dzis wysyłam jeszcze pw o moje dwa "podopieczne" ale jutro przyłącze sie do ogłoszeń :) Quote
Glutofia Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Kryia ma ogłoszenia.Potrzebuję sprawdzic dom w Radzyniu!! Tym koło Zielonej Góry. Może ktoś pomóc? Quote
tayga Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Monisiu, wpisz prośbę w tytule wątku. A ja wrzucam prosbę na FB :) Quote
tayga Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Wrzuciłam w kilka zwierzolubnych grup, mam nadzieję, że ktoś się odezwie. Jutro zrobię wydarzenie Axelowi. Jeśli trzeba jeszcze jakiejś bidzie daj znać :) Quote
ancyk1 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 skontaktujcie się z Medarem z Fundacji Emir on jest z tamtych okolic i z pewnością prześwietli domek Quote
Glutofia Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 dzieki!!! Już jest osoba która podjedzie domek sprawdzić. Dzięki !! Quote
faith35 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 trzymamy i nie puszczamy.. to wspaniała sunia, z pewnością jej się powiedzie :) Szkoda, że innych psiaków tak nie rozchwytują, dożyca ma szczęście.....:) Quote
Glutofia Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 domek ok :) Jeszcze z panią nie rozmawiałam kiedy będzie mogła sunie zabrać. pani jest w trakcie przeprowadzki do domu i pewnie jeszcze chwilę jej to zajmie Quote
faith35 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Glutofia napisał(a):domek ok :) Jeszcze z panią nie rozmawiałam kiedy będzie mogła sunie zabrać. pani jest w trakcie przeprowadzki do domu i pewnie jeszcze chwilę jej to zajmie SUPER!!!!!!! :):) Cieszę się baaardzo :* Quote
Glutofia Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Krysia jednak trafiła do innego domku oto jej foty; Quote
tayga Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Piękna szczęsliwa Krysiunia :) Cudne foty!!! Quote
faith35 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 super!!!! Widać, że jej tam dobrze! :) Quote
Recommended Posts