Seaside Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :( Biedactwo ....właśnie trafiłąm na wątek... Gerdunia na 1 stronę!!! Quote
*Gajowa* Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Gerduniu przepychaj się do przodu... Quote
Irkowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 komu maila przechodniego do rozsyłania? prosze o maile ;) Quote
Irkowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 narazie poszly 2 maile :) dzieki dziewczyny :) Quote
siekowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 doszło do mnie :lol: zaczełam rozsyłanie Quote
siekowa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 do Gerdusi nikt dzisiaj nie zaglądał Quote
AleksandraJ Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ja jestem ;) ciagle czekam na wiesci o niej.. Quote
Lulka Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 probowalam dzis ja poglaskac, ale ona nie zyczy sobie tego niestety, jak tylko sie na nai uwage zwroci ucieka Quote
ayshe Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 dawno nie mialam czasu zajrzec do Gerdy.czy moge prosic o takiego przechodniego meila?porozsylam gdzie sie da.aysheb@interia.pl. Quote
nati_92 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Dawno mnie nie bylo ale juz podnosze sunke i prosze o tego przechodniego maila moj mail nati_925@o2.pl Quote
siekowa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Lulka napisał(a):probowalam dzis ja poglaskac, ale ona nie zyczy sobie tego niestety, jak tylko sie na nai uwage zwroci ucieka ja z pewnym psem robiłam tak,że zawsze gdy przyjeżdżałam do azylu siadałam obok niego na ziemi przez jakieś 10min i udawałam że go nie ma,przykładowo w tym czasie głaskałam innego psa,po jakimś czasie przekonał sie,że nic mu złego nie zrobie zaczął chodzić po biurze i z niego wychodzić gdy byli w nim ludzie(wcześniej było tak,że gdy ktoś był w biurze to cały czas siedział w swoim ciemnym kącie pod biurkiem)teraz jest mniej zestresowany,daje się nawet pogłaskać i podchodzi do ludzi,jest z nim coraz lepiej ale przed nim jeszcze długa droga nie mam kiedy odwiedzić Gerduni :-( w jej przypadku najważniejsze jest to by unikać z nią kontaktu wzrokowego ale to zapewne wszyscy wiecie,czy ktoś próbuje czegoś podobnego jak pisałam wyżej?jak ona teraz reaguje na ludzi? Quote
*Gajowa* Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Zaglądam na ten wątek zawsze bo Gerda zachowuje sie identycznie jak moja Gaja na początku. Ktoś musiał ja bardzo skrzywdzić i naprawa jej psychiki będzie trwała wiele miesięcy. Oby jak najszybciej znalazł się TEN człowiek. Quote
siekowa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 cóż musi sie znaleźć wkrótce ten domek bo coraz więcej ludzi go szuka! Quote
Seaside Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No Kochana na 1 stronę! Maile w sieci już krążą! Mamy nadzieję że znajdzie się ktoś odpowiedzialny kto pomoże ci się znów otworzyć :( Quote
Irkowa Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 za chwile wysle Wam drogie Panie maila przechodniego :) rozmawialam z kierowniczka schroniska :( zainteresowanych - ZERO!!! :shake: Quote
erka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 A może ja trzeba wstawić na Allegro? Jeżeli nie jest, to czy mógłby ktoś to zrobić? Albo jakieś plakaciki, wyciskacze łez dobrze by było porozwieszać. Quote
ekardas Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Trzy lata temu wzięlam dokładnie takiego samego owczarka ze schroniska z Sosnowca, suczkę szczenną o czym wiedział tylko poprzedni właściciel, bo sądze ze dlatego sie jej pozbył, pobita, z przetrącona łapą i pokrzywioną psychiką trafiła do mnie miałam ich w sumie z suka 11 sztuk, wierzcie mi wraz z męzem odchowaliśmy małe, oddaliśmy po 2 miesiącach w dobre ręce, mieszkanie zdemolowane odremontowaliśmy a suńkę nasza owczarka tak kochamy i ona nas- Dlatego zabierz tą suczkę daj jej ciepło miłość niech uwierzy w człowieka.... Quote
Lulka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 erka napisał(a):A może ja trzeba wstawić na Allegro? Jeżeli nie jest, to czy mógłby ktoś to zrobić? Albo jakieś plakaciki, wyciskacze łez dobrze by było porozwieszać. allegro jest, zawsze ktos obserwuje ale na tym sie konczy Quote
*Gajowa* Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Gerda musi znaleźć wspaniały domek... Quote
Seaside Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 i już zaczyna się kolejny dzień...... Może to dziś ktoś pokocha Gerdunię .... Quote
Recommended Posts