nati_92 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 i obytaki ktos dostrzegł nasza Gerdzię Quote
*Gajowa* Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Piękna i smutna Gerda prosi o domek... Quote
siekowa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 jejku jak mi smutno,na tyle sposobów próbowałam przekonać rodziców i nic :shake: oni wolą z paru powodów onkowatego szczeniaka :-( jeśli możecie to napiszcie gdzie była dawana suńka do ogłoszeń i będe ją dawać gdzie sie da i czy pierwszy tekst jest dobry czy coś sie jeszcze zmieniło Quote
siekowa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 strasznie mi szkoda psów takich jak Gerda a to wszystko przez durnych ludzi:mad: pomagam takim biednym istotkom w azylu i są naprawdę duże postępy od czasu kiedy bały sie wszystkiego... Quote
Lulka Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 jest allegro, wyborcza i oferta moze daj na eoferty, eurocity, http://ogloszenia.4lapy.info/ w przyklejonych jest temat o ogloszeniach, tam jest duzo linkow dzieki wielkie za pomoc Jest nastepny owczarek do wziecia, pies 2 letni z rodowodem, normalny, moze isc do domu z dzieckiem, z tym ze tylko do domu z ogrodem, bo zyl cale zycie na dworze i teraz w bloku marnieje w oczach Quote
AniaB Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Gerda, no co z tobą. Szukaj domku - i serduszek kochających!! Quote
Radek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Na pewno znajdzie. Musi być gdzieś ktoś, kto pokocha ONkę wymagającą dużo serca. Quote
erka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Nasza kielecka ON-ka od sadysty wyleguje się teraz u Radka w łóżku :razz: Mam nadzieję, że Gerdzie też tak się poszczęści . Radku, nie masz jakiegoś brata?:cool3: Quote
Radek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Niestety brata brak. A rodzina cała zapsiona. Ale na pewno Gerdzia znajdzie swojego człowieka i nie będzie już mieć takiej przerażonej mordki. Quote
zuziaM Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 A czy zachowanie suni dalej takie, jak bylo ? ? ? Przepraszam, ale nie wyczytalam chyba, zeby byla jakas poprawa i sunia juz sie mniej bala ? Mam dwie sunie w domu ( z dogomanii ) malutka i srednia. A za kilka dni odbieramy trzecia ( czeka na nas w domku tymczasowym-az sie przeprowadzimy do nowego domu). Wszystkie beda mieszkaly w domu. Budujemy teraz kojce przy nowym domu, do ktorego sie przeprowadzamy juz w pazdzierniku ( poczatek ). Budy beda gotowe za jakies 3 tygodnie. Chcemy sie zaoferowac jako tymczasowi opiekunowie psiakow potrzebujacych natychmiastowej pomocy ( ale wylacznie duzych mogacych przebywac w kojcu ). Oczywiscie zapewnimy wszystkim "pensjonariuszom" duza porcje codziennych spacerow i opieke lekarska. Najprawdopodobniej jako pierwszy, jesli nie znajdzie domku, trafi do nas Lord-podhalan. Jesli bedziemy mogli pomoc i Gerdzie - to za niedlugi czas jestesmy do dyspozycji. Chociaz uwazam, ze ona powinna raczej od razu trafic do domu stalego, gdzie bedzie w centrum uwagi, bo wszelkie zmiany moga niezbyt korzystnie wplywac na jej samopoczucie..... Quote
*Gajowa* Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Piękna, przerażona mordka Gerdusi musi wreszcie kogoś zniewolić... Quote
*Gajowa* Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Co u Gerdy ? Czy jest zainteresowanie nią ? Quote
Lulka Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 niestety nie w ogole jest mikre zainteresowanie adopcjami, a juz takiej suni jak Gerda to...ehh... ona nie podejdzie do człowieka, jak się zblizam albo wołam to stanie i patrzy i juz kombinuje jak by tu uciec :shake: co do tymczasu to ja nie potrafie powiedziec, to by musial sie wypowiedziec jakis behawiorysta Quote
erka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Czy ktoś z nią pracuje? Może , jeżeli nie znajdzie sie domek docelowy , mozna by skorzystać z oferty zuziM? Zawsze to o wiele lepiej niz w schronisku. Quote
Irkowa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 ona musi jak najszybciej opuscic schron Quote
erka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Takie piękne smutne oczy i mądre spojrzenie......:placz: Quote
Lulka Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 niestety chrupek ma racje, ona w schronie nie ma szans ani na adopcje ani na zycie:( nikt z nia nie pracuje, bo nie ma takiej mozliwosci propozycja Zuzi jest swietna, tylko ta odleglosc..... :shake: Quote
AleksandraJ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :painting: :painting: Nic nie obiecuje szukam jej domku.Prosze bez przedwczesnych nadziei bo potem boli jak czlowiek sie rozczarowuje ale prosilabym o kilka zdjęć i napisanie mi gdzie by bylo jej najlepiej tzn czy ktos moze miec juz psa łagodnego, czy musi to byc osoba bez psa? itp BEDE WDZIECZNA Quote
nati_92 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 ZuziaM ma racje bierze naszego Lordzika na tymczas ale moze jesli na prawde nikt do tej pory nie zechce Gerdy to pomyslcie nad jej oferta zawsze to dla niej lepiej niz siedziec w schronie Quote
Lulka Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 zdjęcia są na 1 i 14 stronie musi byc koniecznie dom z ogrodem, zeby sunia mogla sobie swobodnie chodzic, osoba cierpliwa, kochajaca, rozumiejaca :loveu: z psami sunia nie ma zadnego problemu, moze z nimi mieszkac Quote
Recommended Posts