ayshe Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jakby sie dalo jej dawac rybki w puszkach.np.2 razy w tygodniu do karmy albo moze witaminy na siersc dac dla suni albo jakas karme bysmy kupili?aaaa mysle o tobie mala. moze jakos onkowo ja nazwijcie?;). Quote
Lulka Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 z psami ona bardzo dobrze funkcjonuje, tylko jak sie czlowiek pojawia to ucieka Quote
ayshe Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Gerda-ladnie.:p . a dom tymczasowy wchodzi w gre? Quote
Lulka Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 .......................................... Quote
ayshe Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 natychmiast na gore "Gerda" .:loveu: . Lulka jakbym byla potrzebna do czegos dla niej to pisz.moze byc na pw.:cool1: .obojetne.czy jak karma dla niej by byla to ktos by jej dawal ta karme?czy witaminy na ta siersc? Quote
Lulka Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 regularnie to nie ma co liczyc, ja jej moge sypnac jak bede ale raz dwa razy w tygodniu to nie wiem czy to ma sens. Quote
AniaB Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Jaka chodząca łagodnośc! Bidulka, widać, ze zalekniona. Uszka nie stoją... Mina też raczej smutna... Oj bida, bida.. Quote
Radek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 AniaB napisał(a):Jaka chodząca łagodnośc! Bidulka, widać, ze zalekniona. Uszka nie stoją... Mina też raczej smutna... Oj bida, bida.. Miesiąc w dobrym, spokojnym domu i zmieniłaby się nie do poznania. Quote
AniaB Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Na pewno! A moze nawet krócej... Bo to nie jest pies agresywny ale zalekniony. Duzo miłosci i ucha sie poniosą!! Quote
Lulka Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Radek napisał(a):Miesiąc w dobrym, spokojnym domu i zmieniłaby się nie do poznania. tylko gdzie ten dobry dom????:-( Quote
nati_92 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 KochaniutkaVgdyby tylko sie tak nie bala od razu znalazla by dom ale nad tym da sie popracowac Quote
Radek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Może to, że Gerda jest psem, który będzie wymagał sporo pracy spowoduje, że nie trafi do przypadkowego człowieka, tylko do osoby zakochanej w psach i odpowiedzialnej. Quote
*Gajowa* Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Jaka smutaska z tej Gerdy...chciałabym zobaczyć ją uśmiechnietą... Quote
ayshe Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 boszsz.no te ostatnie zdejcia mnie kompletnie rozwalily:placz: .jaka biedna sunia.jak mozna onka doprowadzic do takiego stanu:scream7: . komu sliczna lagodna sunia?dobry kochajacy domek potrzebny.o zesz ze ja mam taka france w domu:mad: . Quote
AniaB Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No własnie ja też mam francę straszna w domu i jestem kompletnie zablokowana nawet jako dom tymczasowy.. Szkoda, wielka szkoda... Gerdula - do góry!! Quote
ayshe Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 wpadlam podniesc mala i zaraz spowrotem na szkolenie.ale wieczorem zajrze.:cool3: Quote
Lulka Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 ja tez odwiedze bidulke nie ma zadnego odzewu z ogloszen :shake: ludzie nie chca klopotliwych psow :shake: :placz: Quote
*Gajowa* Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ala są też tacy, którzy kochają właśnie takie "kłopotliwe"... Quote
Recommended Posts