przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Rady pomysły, dom - tu wszystko jednocześnie jest potrzebne !!!!!! Strasznie ciężka sprawa !!!!!!!! Biedactwo - jak mogli ???????? Quote
ayshe Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 jaka jest mozliwosc oddania suni na tymczas?moze znajdzie sie tymczasowy dom chociaz.ja juz sie zalamalam bo nikt nie chce tej kochanej suni.ludzie sie boja psa z problemami a ludzie sa przeciez odpowiedzialni za problemy tego psa. Quote
Lulka Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 bedzie mozna ja zabrac na tymczas, tylko oczywiscie musialby byc to baaaaardzo powazny dom, zeby nie bylo po paru dniach, nie radzimy sobie i buch spowrotem do schronu, bo to juz sunia przerabiała :-( Quote
erka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Szukamy kogoś, kto pokazałby Gerdusi,że nie wszyscy są źli.:roll: Quote
*Gajowa* Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Gerdusia przypomina się na dobranoc... Quote
GoniaP Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Gerdunia chodź ze mną na pierwszą stronę. Quote
GoniaP Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Gerda szuka odpowiedzialnego opiekuna, który pozwoli jej odzyskać wiarę w czlowieka i ktory da jej już tylko wiele milości do końca jej dni!!! Quote
ayshe Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 na gore mala.potrzebny ci dom.ja ze swojej strony ponawiam oferte opieki behawioralnej dla nowych opiekunow dziewczynki.szukam tez nowego odpowiedzialnego domu.na razie nic nie udalo mi sie znalezc :shake: .ale pamietam o tobie gerda slonko. Quote
*Gajowa* Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Gerdunia dziś trochę zapomniana... szuka domku. Quote
*Gajowa* Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Nikt do ciebie dziś nie zajrzał Gerduniu... Quote
Lulka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 ostatnio chrupek jej nie widziala, czekamy na info co z nią Quote
Radek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Lulka napisał(a):ostatnio chrupek jej nie widziala, czekamy na info co z nią Chyba nic sie nie stało? Quote
Lulka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Sunia jest, ukrywa sie teraz w pomieszczeniu, gdzie jest duza ilosc kanap :evil_lol: Quote
Radek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 No cóż, kanapa to najodpowiedniejsze miejsce dla ONki :evil_lol: Quote
Lulka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 szkoda tylko, ze nie we wlasnym domku :-( Quote
*Gajowa* Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 A już miałam po cichutku nadzieję, ze Gerda domek znalazła... Quote
Seaside Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 No to wołamy dalej o domek dla skrzywdzonej przez człowieka psinki :( Bardzo prosimy, ten pies naprawdę potrzebuje miłości. I otworzy się znów gdy ją dostanie :( Quote
Radek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Piękna, przerażona Gerda. Czy znajdzie się ktoś, kto nauczy ją ufać? Quote
Irkowa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dostalam maila w sprawie suni : Witam... Trafiłam dziś na Waszą stronę.. Znalazłam ogłoszenie o adopcji Gerdy ... Nie mam pojęcia kiedy było ono zamieszczone i czy jest nadal aktualne. Nie wiem tez w jakim mieście przebywa ten piesek. od 2 miesięcy szukam psa dla siebie. Dziś stwierdziłam ze wbrew pozorom nie jest to łatwa sprawa. Mam chęci ... chce pomóc..a wszyscy mi to utrudniają. Mieszkam w Poznaniu... Codziennie szukam w necie psów najbardziej potrzebujących.. Znajduję .. piszę... pytam.. i albo przechodzi to bez echa... albo ktos wymysla problem typu "za daleko" "jaki transport ?!" itp. A przeciez jak sie chce .. i wlozy sie trochę chęci to łatwo jest pokonać takie przeszkody. Bylam w Schronisku w Poznaniu .. niestety informacje na temat psów które się tam znajdują sa marne. Ponad godzinę szukałam psa dla siebie .. znlazłam kilka..ale ze tak powiem miały zle metryki :) Poniewaz szukam psa tolerującego inne psy i koty. Mialam juz tez pieska dla siebie ze schroniska ze Sląska...roziwazałam problem transportu... czekałam na niego..ale niestety sunia zdechła po strylizacji :( Mieskam sama . w lipcu stracilam swego psiaka i juz nie moge sie doczekac nowego domownika... jednak wszystko jest przeciwko mnie ! Nie chcę kupowac psa.. nie chće szczeniaka.. chce psa który jest w potrzebie ...nie ma szans na adopcję , jest brzydki ..chory ..czy tez slepy itd. :P Dlatego po raz kolejny wysyłam maila ..z pytaniem o ta piękną suczkę.. Być moze tym razem sie uda. Z góry dziękuję za odp, Ps. Jesli Gera ma juz sczesliwy domek.. to chętnie dowiem sie czegos wiecej o innym potrzebującym psiaku. Wazne jest dla mnie tylko to ..by tolerowal psy i koty..gdyz..czasami bedzie miał z nimi stycznośc .. i zeby nie był zbyt duzy ( gdyz mieszkam w mieszkaniu) wiem ze Gerda to wiekszy pies..ale urzekła mnie swoimi oczkami ..i jestem gotowa przełamac to swoje jedno "ale" . Quote
Recommended Posts