erka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Czy ktoś wie co tram u Gerdy? Czy trochę mniej nieufna? Czy ktoś ją odwiedza? Quote
*Gajowa* Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 No właśnie czy ktoś ją odwiedza i jak się wtedy Gerda zachowuje ? Quote
Lulka Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 jak jestesmy w schronie, to mozna powiedziec ze ja odwiedzamy, ale sunia zaraz ucieka jak sie na nia spojrzy, ni ganiam za nia bo to bez sensu raczej :shake: Quote
erka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :-( To ona w tym schronie nie ma żadnych szans. Trzeba liczyć tylko na to, że kogoś wzruszą jej smutne oczy, weźmie ją , okaże troche miłości, a ona z pewnością się odpłaci wiernością i przywiązaniem. To naprawdę jest satysfakcja jeżeli wyprowadzimy na prostą psa w takim stanie , o wiele większa niz kupno bezproblemowego szczeniaczka. Quote
*Gajowa* Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Zgadzam sią to jest duża satysfakcja i naprawdę warto podjąć się wezwania... Quote
Radek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Lulka napisał(a):jak jestesmy w schronie, to mozna powiedziec ze ja odwiedzamy, ale sunia zaraz ucieka jak sie na nia spojrzy, ni ganiam za nia bo to bez sensu raczej :shake: Aż przykro czytać :shake: Biedna ta sunia, powinna w końcu zauroczyć kogoś odpowiedzialnego. Mogę się tylko podpisać pod tym, że taki pies jak Gerda daje dużo satysfakcji. Pierwszego dnia gdy Saruśka dotarła do mnie był problem z wchodzeniem do windy, niepewność i nieufność gdy na nią spojrzałem, a dziś po 2 miesiącach inny pies. Do windy pierwsza :) o nieufności w stosunku do mnie można zapomnieć, właściwie to zostałem adwokatem psa :cool3: Quote
Irkowa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 bardzo P I L N I E poszukujemy domu zastępczego dla tej biednej suni.... prosze pomozcie!!!! :shake: Quote
erka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Kiedyś przeczytałam na dogo post ZuziM, w którym oferowała domy tymczasowe dla dużych psów od jesieni. Może spróbowałybyście do niej napisać. Quote
Lulka Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 ona sie w domu przy odpowiednich ludziach zmieni na 100% nie tak dawno pojechal do adopcji taki sam dzikus, nie mozna bylo go poglaskac, a teraz....przytulanka rodziny. A nowa pani bardzo sie dziwila jak jej mowilysmy ze piesek w schronie nie pozwalal sie dotykac i uciekal. Nasza Gerdunia potrzebuje spokojnego kacika (nawet domu tymczasowego), zeby zaufala czlowiekowi i wtedy bedzie na pewno prosciej o domek staly. Quote
*Gajowa* Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Smutna i przestraszona Gerda się przypomina... Quote
andzia69 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 podesłałam zdjęcia jednemu panu - jeśli by się zdecydował - musiałaby być doszczepiona na nosówkę - zobaczymy co odpowie. Quote
przyjaciel_koni Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Życzę suczusi dobrego domu ! Wyrozumiałego i cierpliwego ! Taka piękna - musi ktoś ją pokochać !!!! Quote
erka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 No i co andziu69, czy jest jakaś szansa dla Gerduni? Quote
AleksandraJ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 erka, Chrupek mowila ze ZuziaM nie odpowiada :( Chrupku jak bedziesz to sie odezwij do mnie...! Quote
przyjaciel_koni Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Takiego bezmiaru nieszczęścia to dawno nie widziałam !!!!! Ludzie POMOCY !!!!!!! Tu chyba trzeba miesięcy by psinkę wyprowadzić z depresji. Bardzo, bardzo dobry człowiek potrzebny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosimy - szukajcie takiej Osoby !!!!!!!! Quote
Lulka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 tej sunce chocby tymczas bardzo pomogł Quote
Radek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 przyjaciel_koni napisał(a): Ludzie POMOCY !!!!!!! Tu chyba trzeba miesięcy by psinkę wyprowadzić z depresji. Na pewno zajmie to kilka miesięcy, ale ktoś, kto zdecyduje się podarować jej dom zyska przyjaciela na całe życie. Takiej osobie Gerda odda całe swoje serce. Quote
Recommended Posts