Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak jestesmy w schronie, to mozna powiedziec ze ja odwiedzamy, ale sunia zaraz ucieka jak sie na nia spojrzy, ni ganiam za nia bo to bez sensu raczej :shake:

Posted

:-( To ona w tym schronie nie ma żadnych szans.

Trzeba liczyć tylko na to, że kogoś wzruszą jej smutne oczy, weźmie ją , okaże troche miłości, a ona z pewnością się odpłaci wiernością i przywiązaniem.
To naprawdę jest satysfakcja jeżeli wyprowadzimy na prostą psa w takim stanie , o wiele większa niz kupno bezproblemowego szczeniaczka.

Posted

Lulka napisał(a):
jak jestesmy w schronie, to mozna powiedziec ze ja odwiedzamy, ale sunia zaraz ucieka jak sie na nia spojrzy, ni ganiam za nia bo to bez sensu raczej :shake:

Aż przykro czytać :shake:
Biedna ta sunia, powinna w końcu zauroczyć kogoś odpowiedzialnego.
Mogę się tylko podpisać pod tym, że taki pies jak Gerda daje dużo satysfakcji.
Pierwszego dnia gdy Saruśka dotarła do mnie był problem z wchodzeniem do windy, niepewność i nieufność gdy na nią spojrzałem, a dziś po 2 miesiącach inny pies.
Do windy pierwsza :) o nieufności w stosunku do mnie można zapomnieć, właściwie to zostałem adwokatem psa :cool3:

Posted

Kiedyś przeczytałam na dogo post ZuziM, w którym oferowała domy tymczasowe dla dużych psów od jesieni. Może spróbowałybyście do niej napisać.

Posted

ona sie w domu przy odpowiednich ludziach zmieni na 100%
nie tak dawno pojechal do adopcji taki sam dzikus, nie mozna bylo go poglaskac, a teraz....przytulanka rodziny. A nowa pani bardzo sie dziwila jak jej mowilysmy ze piesek w schronie nie pozwalal sie dotykac i uciekal.
Nasza Gerdunia potrzebuje spokojnego kacika (nawet domu tymczasowego), zeby zaufala czlowiekowi i wtedy bedzie na pewno prosciej o domek staly.

Posted

Takiego bezmiaru nieszczęścia to dawno nie widziałam !!!!!
Ludzie POMOCY !!!!!!!
Tu chyba trzeba miesięcy by psinkę wyprowadzić z depresji.
Bardzo, bardzo dobry człowiek potrzebny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosimy - szukajcie takiej Osoby !!!!!!!!

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):

Ludzie POMOCY !!!!!!!
Tu chyba trzeba miesięcy by psinkę wyprowadzić z depresji.

Na pewno zajmie to kilka miesięcy, ale ktoś, kto zdecyduje się podarować jej dom zyska przyjaciela na całe życie. Takiej osobie Gerda odda całe swoje serce.