nabiz Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30074 Wiecie gdzie ona mieszka? Tak dokładniej niż tylko w Łodzi? Narazie jeszcze nie wiem czy będę mogła wziąć którąś. Bardzo bym chciała ale widzę jednak pewne opory u mojej drugiej połówki. Pracuję jeszcze nad przekonaniem go, ale jest ciężko. Nie chcę też na siłę go zmuszać, bo domyślam się, że nie będzie łatwo, a chciałabym aby mi pomagał (psychicznie i fizycznie). Dam mu kilka dni jeszcze, powiercę dziurę w brzuchu, porobię dobre obiadki i może może.... Quote
*Gajowa* Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Piękna ONka do góry. Czy ona ma jakieś imę ? Quote
nabiz Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 No właśnie jak ona ma na imię? Ta z Łodzi, biedulka, nie z Józefowa. Quote
ayshe Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Lulka'] przypominam ze to jest watek tej suni.ona potrzebuje pomocy i domu.podnosze . Quote
ayshe Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 czy ktos ja wstawil na owczarka pl.?czy mozna tez wstawic jej watek do nas na dgm na onki?bo tu ciagle spada. Quote
Lulka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 na owczarku jest, a na dgm w owczarkach chyba nie bardzo prosze i dziekuje :lol: Quote
ayshe Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 bardzo prosze juz zakladam.mam chetna do adopcji wirtualnej-karma ,wet.ja moge zajac sie lekami dziewczynki. halo halo!nikt nie chce dac domku takiej slicznej suni?:razz: Quote
AniaB Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Pewnie jest tu stado takich co by chciali domek dać, ale nie mogą..:placz: Ale podnosimy - moze jeszcze sa tacy, którzy miejsce znajda!! Quote
ayshe Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 no wlasnie czy ona ma jakies imie?czy trzeba ja wspomoc karma lub czyms tam?moze jakies plakaty wydrukowac i pozawieszac?i robic przesiew do adopcji. ludzie a moze tymczas?zeby chociaz miala swoja kanape w domku i do kogo glowe wtulac? jak moge pomoc?moge sprobowac pozamieszczac ja w necie w ogloszeniach tylko nie wiem czy mi sie uda bo ja trochu tepa jestem do komputera:oops: . Quote
ayshe Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 na gore.co ty robisz tak daleko?:mad: :evil_lol: Quote
erka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Piękna, a jakie mądre oczy, pełne smutku:-( Quote
ayshe Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 erka napisał(a):Piękna, a jakie mądre oczy, pełne smutku:-( wpadlam na dgm tylko po to zeby cie podniesc dziewczynko.zadzwonili do mnie ludzie ktorzy chca adoptowac onka lae boja sie ze nie dadza sobie z toba rady slonko:-( .i maja synka w wieku 7lat.baaardzo ruchliwego.:cool1: . Quote
erka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 No chyba rzeczywiście nadpobudliwy dzieciak nie nadaje się do suni, która potrzebuje w spokoju dojść do siebie. Nasza kielecka Sarunia, też ON-ka od sadysty znalazła swój nowy cudowny dom. Życzę takiego samego tej sunieczce. Urzekła mnie swoim spojrzeniem,cudna, widać ,że bardzo mądra sunia. Quote
ayshe Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 do gory mala.nadal szukam ci domku.moze cie ktos zobaczy kto ma miejsce w serduchu dla ciebie.szukamy spokojnego domku dla dziewczynki ktora musi zobaczyc ze do ludzkich rak mozna sie przytulac a nie przed nimi kulic. Quote
Lulka Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='ayshe']wpadlam na dgm tylko po to zeby cie podniesc dziewczynko.zadzwonili do mnie ludzie ktorzy chca adoptowac onka lae boja sie ze nie dadza sobie z toba rady slonko:-( .i maja synka w wieku 7lat.baaardzo ruchliwego.:cool1: . moze te by wzieli jest extra http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29538 tez z Józefowa Quote
ayshe Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Lulka']moze te by wzieli jest extra http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29538 tez z Józefowa dalam im tez taka propozycje.:cool3: . dlaczego ludzie boja sie brac psy ze schronu:angryy: ?czasem to az mnie telepie jak tlumacze.ech.wszyscy ktorzy zglaszaja sie do mnie po wybor szczeniaka onka sa przeze mnie namawiania do adopcji[mam pare argumentow;) ].w kazdym razie mowilam im o tej drugiej suni-moze sie zdecyduja.maja narade rodzinna zrobic w kazdym razie a to ju jakis kroczek,niewielki ale zawsze. sunia do gory.musi cie byc widac.:cool3: . sunia czeka na dom.swoja przystan .ma wiecej do zaoferowania w zamian za to niz dostanie.:p Quote
ayshe Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 do gory.gdzies ty spadla? dlaczego nikt cie nie widzi:shake: .kochani onki to takie psy ktore szybko adaptuja sie do nowych warunkow.i wpasowuja sie w nowe stado bez reszty.maja ogromne psychiczne mozliwosci adaptacyjne i ta dziewczynka tak samo.te oczy sa smutne bo onek bez swojego stada,rodziny,bez przewodnika ktory jest dla niego bogiem moze miec tylko takie oczy.czekamy na kogos kto rozpali te oczka i pokaza sie w nich ogniki a nie takie bolesne oczekiwanie. Quote
Lulka Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 ludzie boją sie psa z problemami, tu jest potrzebny ktos z doswiadczeniem mamy niestety problem ze skórą :shake: Na pupie robi się przeswit, nie wiem czy to na pchły? ostatnio wkropiłam jej krople, wiec pchly powinny byly pojsc sobie. Moze nerwy? Albo jakas choroba skóry, tylko jak ją wetowi pokazać? Quote
*Gajowa* Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Biedna sunia... a czy wet zagląda do tego schronu ? Quote
Lulka Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 .................................. Quote
*Gajowa* Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Podnoszę na dobranoc bezimienną ONkę... Quote
Lulka Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 własnie ciotki, imie moze bysmy dały tej pieknosci ogłaszam konkurs Quote
ayshe Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 to moze byc "hot spot".pokazalabym to wetowi.bo jak suka zacznie to wygryzac to sie zainfekuje,ropa bedzie i ogolnie to malo fajne.najprawdopodobniej jest brudna.i malo szczotkowana.jak pchel nie ma to tylko to...albo.......to stresowe.ech.moze moglabym ja zobaczyc albo co bo ja juz po scianach chodze zeby jej znalezc dom a tu kicha.aneczka zglosila chec tymczasowki ale oni maja 2 psy i nie iwem czy mala dala by u nich rade.my mamy problem ze jestesmy totalnie zapsieni i juz nic sie nie wcisnie.jak z jej psychika?moze jakos pomoc? Quote
Recommended Posts