Asiaczek Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 daga10011 napisał(a):Ringi dla molosów skandalicznie małe poza stadionem ,za trybunami:roll:. My CWC i CACIB ale byla opcja taka lub ewentualnie lok 2 i res CACIB (2 suki w rasie) ,wiec nie ma czego swietowac:lol: Nie gadaj, nie gadaj, bo następnego takiego razu nie będzie;) Gratulacje!!! Pzdr. Quote
tatankas Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 tu_ania_tu napisał(a):tatankas, ale album! Ja się nigdy nie rozdrabniam:eviltong:-psiaki DOLCE VITA Głogośka,OLIVIER Kariera i AMBER Mare Balticum wyściskane,wycałowane,ja upaćkana,ośliniona,ale szczęśliwa:multi::multi::multi:-te trzy psiaki z charakteru przecudne:loveu::loveu::loveu:.Z innymi niestety nie miałam aż tak bliskich kontaktów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
omry Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Wczoraj na wystawie zdziwiła mnie jedna sytuacja, a mianowicie mój chłopak uwielbia buldogi angielskie. Spotkaliśmy hodowczynię z dwoma, więc podchodzimy, ja robię zdjęcia, a mój chłopak do babki zagadał, żeby poopowiadała coś o rasie, bo chce usłyszeć też coś od hodowcy, nie tylko z Internetu. Jedyne, co hodowczyni nam powiedziała, to to, że w tamtym roku buldog angielski zagryzł rottka, z którego nie było co ratować, po czym zaczęła wciskać nam wizytówkę. Może sobie pomyślała, że skoro pyta młody chłopak, to pewnie będzie chciał mieć psa agresywnego i w taki sposób chciała zachęcić do kupna szczeniaka. Nawet jeśli, to chyba powinna takich osób unikać, a nie jeszcze zachęcać? Wizytówki nie wzięliśmy, a szkoda, bo bym wiedziała teraz, jakiej hodowli unikać.. Quote
Lupi Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Przedstawię swoją owczarkę niemiecką Rewia Kenola suki, kl. szczeniąt, 1 WO, NSwR Quote
Lupi Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 I jeszcze jedno z Best Puppy - ale niestety do ścisłego finału nie weszłyśmy Quote
jamnicze Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Bardzo serdecznie gratulujemy wszystkim wystawcom i dziękujemy za mile spędzona niedzielą :) magdola napisał(a):mam ponad 400, głównie grzywek:D No to dawaj, na grzywki też miło popatrzeć :) Darianna napisał(a):Sajducha szaleje :D Gratulacje! Dzięki :) Hawanka napisał(a):Gratulacje!!!:) Dzięki :) ewelinabuck napisał(a):a ja dzis wojowalam na wystawie w Szczecinie i tym samym wywalczylam z psami Krokus murkamka-cacib,NPwR Błyskotka Basta- BOB, IV BIS weteran , BOG II i chyba o niczym nie zapomnialam fotki beda jak amiska wstawi Gratulacje!!! jeszcze raz powiem, że wygranie rasy przez weterana to duże osiągnięcie!!! :) Miło było poznać :) daga10011 napisał(a):Ringi dla molosów skandalicznie małe poza stadionem ,za trybunami:roll:. My CWC i CACIB ale byla opcja taka lub ewentualnie lok 2 i res CACIB (2 suki w rasie) ,wiec nie ma czego swietowac:lol: Jak to nie ma! Oczywiście jest się z czego cieszyć i szczerze gratuluję. Nawet jak jest 1 suka w rasie może zejść tylko z oceną i bez żadnych wniosków, już parę razy coś takiego widziałam, ostatnio wczoraj na ringu basków, suka w klasie otwartej (była sama) dostała doskonałą i to wszystko, nawet CWC jej sędzina nie przyznała. Quote
Guest Patiti Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ma ktoś może zdjęcia z MP z niedzieli?:) Quote
Paula&Goofi Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Asiaczek napisał(a): Paula - dziękuję. Sajdi na finałach została niezauwazona, niestety... Pzdr. Nie ma za co ;) A szkoda, bo Sajdunia bardzo ładna sunia ^^ Quote
Zuza i Noddy Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Jeszcze ciepłe wieści ze Szczecina: ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - Best Baby! NAZIR Ameba (1/2 Asiaczek;) - Best Puppy! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB!!! LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!!!!!!! Czekamy na finały... Edit: ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - weszła do finałowej 6-tki... Pzdr. Taka mała poprawka Ofi dosk. 2, r.CACIB Quote
irishsetters Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 My też się pochwalimy, po ciężkiej podróży pociągiem Nasze rudzielce wywalczyły wszystko! :) Quinniver's Old Time Rock 'N' Roll - dosk.I/III, CWC, CACIB ; USS Virginia z Arislandu - dosk.I, CWC, CACIB ; American Dollar z Arislandu - BOB, BIS Weteran III, BOG ! Quote
Darianna Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 No no no,,, pociągiem? Marto, p. Jadwigo, ogromny szacun :) i gratulacje oczywiście :) Quote
jamnicze Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 irishsetters napisał(a):My też się pochwalimy, po ciężkiej podróży pociągiem Nasze rudzielce wywalczyły wszystko! :) Quinniver's Old Time Rock 'N' Roll - dosk.I/III, CWC, CACIB ; USS Virginia z Arislandu - dosk.I, CWC, CACIB ; American Dollar z Arislandu - BOB, BIS Weteran III, BOG ! Ode mnie też gratulacje, piękny wynik!!! :) Quote
Marta666 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 macsow1 napisał(a):a zna ktoś wyniki BOG IX, BIS?????? I miejsce BIS zajął mastiff angielski,III norwich terier,a za chiny nie mogę sobie przypomnieć kto II - jamnik? w BOG gr.9 1 miejsce miał mops Quote
irishsetters Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Darianna napisał(a):No no no,,, pociągiem? Marto, p. Jadwigo, ogromny szacun :) i gratulacje oczywiście :) Postanowiliśmy zrobić sobie wycieczkę w 5 osób i 4 psy ;) i opłacało się, bo zmęczenie osłodziły wyniki Naszyh rudzielców :) BIS II - Pomeranian Quote
Darianna Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Ja tak do Katowic z Brando jechałam pkp i też było warto ;) Magiczna recept na wygraną ? ;) Quote
Marta666 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 irishsetters napisał(a):BIS II - Pomeranian aaaaa no tak :) Quote
FredziaFredzia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 W mojej galerii od strony 12 jest fotorelacja z niedzieli - siostra latała z aparatem po całej wystawie, więc może jakiś wasz pies się załapał? :) Quote
ewelinabuck Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 wyszlam na focie masakra ale pogoda tez byla haha rewelacyjna burza i deszcz i sloneczko i znow to samo .. Quote
Asiaczek Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 irishsetters napisał(a):My też się pochwalimy, po ciężkiej podróży pociągiem Nasze rudzielce wywalczyły wszystko! :) Quinniver's Old Time Rock 'N' Roll - dosk.I/III, CWC, CACIB ; USS Virginia z Arislandu - dosk.I, CWC, CACIB ; American Dollar z Arislandu - BOB, BIS Weteran III, BOG ! Brawo:) No i kto wygrał to jamnicze porónanie? http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/22-66.jpg Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 na parach odpadlismy:(wszystkie jamniory znaczy sie ale pozniej zaszalalam:):) Quote
SandraNatan Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Marta666 napisał(a):kto II - jamnik? jamnik był IV :) Quote
Recommended Posts