Matagi Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Iza. napisał(a):Ja sie cały czas jeszcze zastawiam ;) A Ty jedziesz ? Nieeee:shake: Ale mam przesyłke specjalna do Szczecina i szukam kogos z Białegostoku lub okolic;) Quote
Iza. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Matagi napisał(a):Nieeee:shake: Ale mam przesyłke specjalna do Szczecina i szukam kogos z Białegostoku lub okolic;) To jak bym się ewentualnie zdecydowała, to dam Ci znać :) Quote
magdola Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 iza napisał(a):a gdzie to jest dokładnie napisane w regulaminie bo ja przeczytalam cały i nie znaalazłam??? (moze mam jakiś nieaktualny) ja czytałam z zeszłego roku, bo chciałam wziąc swoje Quote
daga10011 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Bede jechala z Grudziadza przez Bydgoszcz w sobote po poludniu do Szczecina -zostaje na noc i wracam w niedziele,moge kogos zabrac z psem -byle nie agresywnym;) ) Quote
jamnicze Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Codziennie zaglądam i jeszcze nic. Przypominam, że mam w samochodzie wolne miejsce z Gdańska na niedzielę. :) Quote
Beata & Oscar Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Witam,mam w samochodzie wolne miejsce do Szczecina.Wyjeżdżam z Wałbrzycha. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 daga10011 napisał(a):Tak wiem:lol:.Ciekawe kiedy stawki beda... Wydaje mi się, że tak ok. na tydzięń przed wystawą... większość Oddziałó tak robi:) Pzdr. Quote
Guest Patiti Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 http://www.szczecin.zkwp.pl/2011_Szczecin_CACIB_wykaz_wystawcow.pdf http://www.szczecin.zkwp.pl/2011_Szczecin_CACIB_plan.pdf 1. Przyjmowanie psów zgłoszonych na wystawę oraz wydawanie katalogów w godz. 8.00 - 10.00 2. Początek oceny psów w ringach o godz. 10.30 3. Przy wejściu na teren wystawy należy przedstawić aktualne świadectwo szczepienia psa przeciwko wściekliźnie. 4. Potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia upoważnia do wolnego wstępu jednej osoby z jednym zgłoszonym psem, w dniu jego wystawiania. 5. Wstęp na teren wystawy mają wyłącznie psy ujęte w katalogu. 6. Na terenie wystawy oraz terenach przyległych obowiązuje ZAKAZ SPRZEDAŻY SZCZENIĄT. Quote
omry Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 jo-jo, dogów nigdy za mało! Ja jadę tam szczególnie po to, by nacieszyć oczy tymi najwspanialszymi psami na świecie :) Quote
jo-jo Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 omry, ja to raczej w roli fotografo-handlera, bo własnego doga pozostawię w domu ;))) Quote
ARBACODA Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Witam wszystkich! Szukamy miejscowki dla jednego ludzia i jednej milej suki ;) (w obie strony) do szczecina z bydgoszczy (a jeszcze lepiej z malej miejscowosci błądzim,znajdujacej sie miedzy tucholą a świeciem,bo pewnie bedziemy sie tam wtedy wczasowac). Pozdrawiam! Quote
bonia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 W tym roku jest bardzo utrudniony dojazd na wystawę z powodu przebudowy ulic ,wklejam link do mapy objazdu http://www.szczecin.zkwp.pl/2011_dojazd_na_wystawe.gif Quote
Av. Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ja wybieram się w sobotę z moją Grzywką (suka, klasa młodzieży). Quote
ARBACODA Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 arbacoda napisał(a):witam wszystkich! Szukamy miejscowki dla jednego ludzia i jednej milej suki ;) (w obie strony) do szczecina z bydgoszczy (a jeszcze lepiej z malej miejscowosci błądzim,znajdujacej sie miedzy tucholą a świeciem,bo pewnie bedziemy sie tam wtedy wczasowac). Pozdrawiam! zapomnialam sprecyzowac,chodzi nam o niedziele. Quote
FredziaFredzia Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Dla korzystających z facebooka - http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=116353248452068 Quote
kacperub Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Mam pytanie i prośbę zarazem :) czy jedzie ktoś z Warszawy, ale tylko na sobotę i miałby miejsce dla jednej osoby i klatki z 2 whippetami :) Quote
jamnicze Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Jest już plan sędziowania i spis wystawców. Już się nie mogę doczekać, tym bardziej, że będzie wystawiana siostrzenica mojej Sajdusi :) Quote
Asiaczek Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 jo-jo napisał(a):a ja nadal myśle czy jechać, hihi Jedź!!!! Bo ja mam zamówienie na cudne fotki basków:) A Twoje foteczki to juz marka sama w sobie:) jamnicze napisał(a):Jest już plan sędziowania i spis wystawców. Już się nie mogę doczekać, tym bardziej, że będzie wystawiana siostrzenica mojej Sajdusi :) Oj, zawojuje Ciebie Romka:) Ona ma taki przylepny charakterek, lubi ludzi, lgnie do nich i cieszy się jak mała małpeczka, gdy ktoś ja pogłaszcze:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Dostałam dzisiaj potwierdzenie:) Wszystko w porzadku we zgłoszeniem, opłata itp. Numerek jest... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Asiaczek napisał(a):Dostałam dzisiaj potwierdzenie:) Wszystko w porzadku we zgłoszeniem, opłata itp. Numerek jest... Pzdr. O to ja tez muszę sprawdzić, ale pewnie jak do was dzisiaj doszło to u mnie jutro będzie. Quote
jamnicze Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 U nas też dzisiaj w skrzynce znalazłam numerek na wystawę :) Quote
Asiaczek Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ja zawsze mówię, że jak wystawcy zaczynają dostawać potwierdzenia, to zaczyna się odliczanie:) Pzdr. Quote
Recommended Posts