dobka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Wieczorem 12 grudnia 2010 jadąc w stronę Cigacic na odcinku drogi między Chynowem a Zawadą zauważyliżmy z mężem błąkającego sie między autami psa. Suczka była bardzo przestraszona i każda próba jej schwytania kończyła się niepowodzeniem. Było wtedy bardzo ślisko na drodze i potrącenie jej było tylko kwestią czasu. Chcieliśmy tego uniknąć jednak nie udało się. Na naszych oczach została potrącona i ciągnięta na zderzaku ok 40metrów. Byliśmy pewni, że to niemożliwe aby przeżyła taki wypadek, a jednak cuda się zdarzają. LUCKY, bo tylko tak na imię może mieć prawdziwa szczęściara, trafiła do nas i do lekarza. Jak się później okazało bez poważniejszego uszczerbku na zdrowiu. Jest przesympatycznym psiakiem, pełnym werwy i zawsze skorym do zabawy. Jest towarzyska w stosunku do ludzi i innych psów. Umie chodzić na smyczy, zna zasady dobrego wychowania jakie panują w domu oraz zna podstawowe komendy. Mimo rozwieszenia plakatów nie znalazł sie jej właściciel, dlatego LUCKY szuka nowego domu! LUCKY została przez nas odrobaczona i zaszczepiona.Teraz tylko czeka na to aby ktoś stworzył jej prawdziwy dom. Niestety u nas nie może zostać. Jej wiek szacujemy na ok 2lat.Jej zdjęcia pod linkiem http://www.dogomania.pl/site/gallery/d/8127/ niestety nie umiem ich wstawić bezpośrednio do wątku:oops:. Jeśli ktoś może stworzyć jej nowy, kochający dom, proszę o kontakt. pozdrawiam Quote
dobka Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Proszę popytajcie wśród znajomych, może ktoś zechce przygarnąć tą słodką sunię Quote
tayga Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Potrafisz zrobić suni wydarzenie na FB? Jeśli nie ja to zrobię. Muszę tylko wiedzieć gdzie slicznota przebywa i mieć namiary na Ciebie :) Quote
dobka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Nie używam FB, więc jeśli możesz zrobić to bardzo proszę . Lucky w tej chwili jest w hotelu dla psów PSIA SFORA pod Zieloną Górą. Tel kontaktowy 510878524 Quote
tayga Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ja ją widziałam w Stożnem!!!! Tylko nie wiedziałam wtedy, że to ona. Byłam tam dostarczyć doga :) Wydarzenie zrobię dzisiaj. Quote
faith35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Lucky jest na stronie schroniska, w dziale "Psy do adopcji" ;) Trzeba ogłosić sunię. [B]dobka[/B] może wykupisz jej pakiet ogłoszeniowy na bazarku? 66 ogłoszeń za 10 zł, tylko potrzebny opis historii suni, gdzie przebywa i zdjęcia. Pozdrawiam :) Quote
dobka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Tak wiem, że LUCKY jest na stronie Schroniska :), ja na Dogo jestem bardzo rzadko i nie za bardzo się orientuję. Jak mam wykupić ten bazarek? Jej historia jest w pierwszym poście, zdjęcia też mam. Quote
dobka Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Nie jestem zbyt oblatana w szukaniu domków dla psiakó, ale dlatego tu jestem i liczę na Waszą pomoc. Podpowiedzcie mi gdzie ją mogę jeszcze reklamować? Quote
canis_16 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Zrobic mu ogłoszenia w internecie, jeśli tego nie potrafisz albo nie masz czasu zawsze mozesz wykupić pakiet ogłoszeń na bazarku ogłoszeniowym Quote
dobka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 W inernecie jest już od jakiegoś czasu w różnych miejscach. Jak się wykupuje ten bazarek z ogłoszeniami? Quote
canis_16 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 na forum psy w potrzebie w akcjach masz bazarek musisz znaleźć taki który oferuje zrobienie ogłoszeń np. http://www.dogomania.pl/threads/203853-30-ogłoszeń-za-5-zł-na-sznaucery-do-31.III.do-godziny-20.00.-Zapraszamy! na wątku piszesz że chciałabyś pakiecik ogłoszeń i prosisz o numer konta po wpłaceniu pieniążków cioteczki robią ogłoszenia:) Quote
Merime Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Pomoc za pomoc, razem możemy szybciej znaleźć im dom! http://www.dogomania.pl/threads/204535-Pomoc-za-pomoc!-%29?p=16536340#post16536340 Quote
Recommended Posts