Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieczorem 12 grudnia 2010 jadąc w stronę Cigacic na odcinku drogi między Chynowem a Zawadą zauważyliżmy z mężem błąkającego sie między autami psa. Suczka była bardzo przestraszona i każda próba jej schwytania kończyła się niepowodzeniem. Było wtedy bardzo ślisko na drodze i potrącenie jej było tylko kwestią czasu. Chcieliśmy tego uniknąć jednak nie udało się. Na naszych oczach została potrącona i ciągnięta na zderzaku ok 40metrów. Byliśmy pewni, że to niemożliwe aby przeżyła taki wypadek, a jednak cuda się zdarzają. LUCKY, bo tylko tak na imię może mieć prawdziwa szczęściara, trafiła do nas i do lekarza. Jak się później okazało bez poważniejszego uszczerbku na zdrowiu. Jest przesympatycznym psiakiem, pełnym werwy i zawsze skorym do zabawy. Jest towarzyska w stosunku do ludzi i innych psów. Umie chodzić na smyczy, zna zasady dobrego wychowania jakie panują w domu oraz zna podstawowe komendy.
Mimo rozwieszenia plakatów nie znalazł sie jej właściciel, dlatego LUCKY szuka nowego domu! LUCKY została przez nas odrobaczona i zaszczepiona.Teraz tylko czeka na to aby ktoś stworzył jej prawdziwy dom. Niestety u nas nie może zostać.
Jej wiek szacujemy na ok 2lat.Jej zdjęcia pod linkiem

http://www.dogomania.pl/site/gallery/d/8127/
niestety nie umiem ich wstawić bezpośrednio do wątku:oops:.

Jeśli ktoś może stworzyć jej nowy, kochający dom, proszę o kontakt.
pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Nie używam FB, więc jeśli możesz zrobić to bardzo proszę . Lucky w tej chwili jest w hotelu dla psów PSIA SFORA pod Zieloną Górą. Tel kontaktowy 510878524

Posted

Lucky jest na stronie schroniska, w dziale "Psy do adopcji" ;) Trzeba ogłosić sunię. [B]dobka[/B] może wykupisz jej pakiet ogłoszeniowy na bazarku? 66 ogłoszeń za 10 zł, tylko potrzebny opis historii suni, gdzie przebywa i zdjęcia. Pozdrawiam :)

• 2 weeks later...
Posted

Tak wiem, że LUCKY jest na stronie Schroniska :), ja na Dogo jestem bardzo rzadko i nie za bardzo się orientuję. Jak mam wykupić ten bazarek? Jej historia jest w pierwszym poście, zdjęcia też mam.

• 1 month later...
Posted

Nie jestem zbyt oblatana w szukaniu domków dla psiakó, ale dlatego tu jestem i liczę na Waszą pomoc. Podpowiedzcie mi gdzie ją mogę jeszcze reklamować?