Xantia72 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [CENTER]Witam. Mam 3 letnią Donkę. Jak na moje oko to mój pies miał 1 raz cieczkę i to 11.11.2009r i od tego czasu nie dostała jeszcze cieczki gdyż jak za 1 razem miała cieczkę to na podwórku były psy a teraz już nie ma i mi się wydaje że od tego czasu ona jeszcze nie dostała. Czy to normalne ?? Mi się wydaje że nie... :placz: [/CENTER] Quote
przeszlus Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Źle ci sie wydaje(jak na moje oko) ;) Może jej nie zauważasz ? Gdzie suńka mieszka ? Quote
Xantia72 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Pies mieszka w kojcu na dworze. Jak na moje oko to ona nie ma tak obfitych cieczek. Albo wogóle ich nie ma . Oby nie ; ( Quote
Autodiagnostyka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ma raczej tylko nie widzisz.Moja 2 letnia skonczyla teraz 4 cieczke.Dokladnie z zegarkiem na reku dostaje je co 6 miesiecy max 3 tygodnie poslizgu.Nie zapomnij pilnowac pieska bo do mojej przylaza po 2 km nawet i dalej pod dom. Quote
Recommended Posts