agusiazet Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Joodith napisał(a):Skarbnik się melduje, doszły pieniążki od rodziców Maciusia 35 zł, stan konta 460 zł. Joodith, czy mogłabyś w jednym miejscu zebrać darczyńców? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Agusia, ale na pierwszej stronie, w I poście jest to zebrane :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Agusia - ja się zgadzam na tego psiaka, Tola pisała do Angeliki, która chyba też się zgadza. Więc cicho sza, ustalamy na pw! Quote
agusiazet Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Agusia - ja się zgadzam na tego psiaka, Tola pisała do Angeliki, która chyba też się zgadza. Więc cicho sza, ustalamy na pw! Dzięki serdeczne!!! Quote
zadra Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 agusiazet napisał(a):Dzięki serdeczne!!! Przykro,że mamy"kreta"na wątkach. Quote
agusiazet Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 zadra napisał(a):Przykro,że mamy"kreta"na wątkach. Zadro, przecież tu każdy może zajrzeć, wątki są jawne. Szkoda tylko, że ten umowny kret nie docenia naszych działań, tylko je sabotuje, a to wychodzi na niekorzyść zamojskich zwierzaków!!! Quote
zadra Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 agusiazet napisał(a):Zadro, przecież tu każdy może zajrzeć, wątki są jawne. Szkoda tylko, że ten umowny kret nie docenia naszych działań, tylko je sabotuje, a to wychodzi na niekorzyść zamojskich zwierzaków!!! Tak zajrzec z dobrymi intencjami!!! W tym przypadku jest odwrotnie. Quote
Tola Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Dzisiaj - zgodnie z wolą wpłącajacych - ze schroniska został zabrany kolega Łajtka - [B]Baj; który od paru godzin jest juz w hoteliku w Brzyściu. [/B] Jak dam radę - wrzucę pózniej zdjęcia[B].[/B] Baj to duzy pies, który spędził w schronie ponad 2 lata. Spokojnie zniósł podróż, potem poobsikiwał cały teren hoteliku, zapoznał się z niektórymi koleżankami. Dostał własne pomieszczenie, posłanko. Trochę popłakiwał, gdy został sam. Wszystkiego dobrego piesku. Nie udało się z Łajtkiem; moze z tobą będzie inaczej. Quote
Tola Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Baj z kolegami jeszcze w schronie (drugi z lewej) [IMG]http://img813.imageshack.us/img813/9310/p1070531.jpg[/IMG] Quote
stonka1125 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Łajtuchu, wierzę że gdzieś jesteś, mam nadzieję że może jeszcze się zobaczymy....... Quote
Tola Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Baj - pierwsze chwile na wolności [IMG]http://img199.imageshack.us/img199/1255/42127131.jpg[/IMG] [IMG]http://img535.imageshack.us/img535/1531/53451650.jpg[/IMG] Quote
animalon Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Parę dni mojej nieobecności, wchodzę z nadzieją ,że ŁAJTUŚ w hoteliku a tutaj taki SZOK..... nie wierzę!!!! On miałbyć mój!!! Gdy szukałam pieska do adopcji , moje serducho zabiło do niego:loveu: .... był taki smutny, taki zrezygnowany, ale po przeanalizowaniu moich możliwości mieszkaniowych z bólem serca musiałam z niego zrezygnować. Jednak cały czas sercem byłam przy nim i martwiłam się o niego. Szukałam go w necie, aby inaczej mu pomóc. Jakże się ucieszyłam ,że ma założony wątek i nadzieję na cudowną przyszłość ! Jaką ulgę poczułam ! A dzisiaj słyszę , że ŁAJTUŚ zniknął......:placz::placz::placz: BAŁAGAM WAS:modla::modla::modla::modla::modla: zróbcie wszystko, żeby ustalić co się znim stało. Jak trzeba idźcie na Policję z podejrzeniem popełnienia przestępstwa. Wszyscy martwią się o pieska - czy na prawdę jest mu lepiej? Jeżeli tak to odetchniemy z ulgą. Czekam niecierpliwie na wieści. Quote
agusiazet Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Zapraszam na wątek Baja: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201325-Baju-baju-chc%C4%99-do-raju%21%21%21-Zamojski-Baj-szuka-domu%21%21%21?p=16222585#post16222585"]http://www.dogomania.pl/threads/201325-Baju-baju-chc%C4%99-do-raju!!!-Zamojski-Baj-szuka-domu!!!?p=16222585#post16222585[/URL] Quote
Tola Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy chcieli pomóc Łajtkowi; jego widok wciąz wzrusza i na pewno na zawsze pozostanie w naszej pamięci. Przykro mi, ze tak wyszło. Życie jednak toczy się dalej i kolejny pies czeka na pomoc. Zapraszamy więc na wątek Baja, ktory - jak napisała agusiazet - swoje nowe życie zawdzięcza właśnie Łajtkowi. Quote
Szarotka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='animalon']Parę dni mojej nieobecności, wchodzę z nadzieją ,że ŁAJTUŚ w hoteliku a tutaj taki SZOK..... nie wierzę!!!! On miałbyć mój!!! Gdy szukałam pieska do adopcji , moje serducho zabiło do niego:loveu: .... był taki smutny, taki zrezygnowany, ale po przeanalizowaniu moich możliwości mieszkaniowych z bólem serca musiałam z niego zrezygnować. Jednak cały czas sercem byłam przy nim i martwiłam się o niego. Szukałam go w necie, aby inaczej mu pomóc. Jakże się ucieszyłam ,że ma założony wątek i nadzieję na cudowną przyszłość ! Jaką ulgę poczułam ! A dzisiaj słyszę , że ŁAJTUŚ zniknął......:placz::placz::placz: BAŁAGAM WAS:modla::modla::modla::modla::modla: zróbcie wszystko, żeby ustalić co się znim stało. Jak trzeba idźcie na Policję z podejrzeniem popełnienia przestępstwa. Wszyscy martwią się o pieska - czy na prawdę jest mu lepiej? Jeżeli tak to odetchniemy z ulgą. Czekam niecierpliwie na wieści.[/QUOTE] To trzeba by zmienic zaloge schroniska ............... bo to nie pierwszy pies, ktory zniknal .......... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Animalon - widzisz, przykro mi ze tak jak wszyskie my nigdy sié nie dowiesz co sié stalo z tá nieszczésná psiná. Niestety, dopóki ten chory swiat jest w takiej formie w jakiej jest nie uzyskamy info o Lajtku. Malo tego - jak to zwykle bywalo ludzie, którzy chcieliby sié czegos dowiedziec sá mieszani z blotem - ot byc moze ja zostané w ogóle zbanowana, bo usilowalam na dogo przynajmniej otworzyc oczy i wykryc kreta. Takze niestety, dopóki bédá tacy okrutni, nawet wsród niby milosnikow zwierzát, dopóty te biedaki bédá cierpiec i umierac. Bajek jest sliczny, mam nadziejé, ze to poczátek jego zycia :) Quote
animalon Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Czyli jak to ? Nie będziecie dociekać co się z pieskiem stało naprawdę? Bajek zasługuje na życie tak samo jak i inne milion piesków. Ale to nie znaczy , żeby tak lekką ręką /odnoszę takie wrażenie/ zostawić Łajtusia. Przecież nie jesteście maszynkami do szukania domów dla psiaków. Przecież to nie akord... Jeżeli jest w adopcji , to sądzę ,że dla spokoju władze schroniska udostępnią taką informację - a jeżeli został skatowany jak te w Dyminach? To trzeba zamknąć oczy i udawać, że się nic nie stało? Bo jest inne stado do adopcji? Dziewczyny ! Co z Wami???? Quote
Tola Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Na zamojskim wątku Zunia obiecała dostarczyc zdjęcie Łajtka z nowego domu. Quote
Szarotka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='animalon']Czyli jak to ? Nie będziecie dociekać co się z pieskiem stało naprawdę? Bajek zasługuje na życie tak samo jak i inne milion piesków. Ale to nie znaczy , żeby tak lekką ręką /odnoszę takie wrażenie/ zostawić Łajtusia. Przecież nie jesteście maszynkami do szukania domów dla psiaków. Przecież to nie akord... Jeżeli jest w adopcji , to sądzę ,że dla spokoju władze schroniska udostępnią taką informację - a jeżeli został skatowany jak te w Dyminach? To trzeba zamknąć oczy i udawać, że się nic nie stało? Bo jest inne stado do adopcji? Dziewczyny ! Co z Wami????[/QUOTE] [B]Kazdy robi tyle ile jest w stanie. Jezeli sie z czyms nie zgadzasz, to dzialaj !!!!!!!!!!!![/B] Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Animalon - jestes jeszcze "swieza" i myslisz, ze wszystko sié da zalatwic. Ja wlasnie dostalam kolejne punkty karne, za to ze wyrazilam swoje zdanie Szamance na temat przyznania mi punktów karnych. Bez slowa kobieta dodala mi kolejne. Tak wiéc zegnam sié z Wami wstépnie, bo nie bédé na forum gdzie modka robi co jej sié zywnie podoba. Mam na szczéscie numery do wiékszosci, bédé tez odwiedzac wátki psiaków. Niestety, widac przyszedl czas bym i ja sié przekonala ze na forum tym dziala klika. Quote
Szarotka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 A skad wiesz, ze masz punkty karne ?? Nawet nie wiedzialam, ze takie istnieja. Cala banicja siedzi na forum u Jamora :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Szarotko masz w profilul zresztá przychodzá tez bardzo mile pw (oczywiscie na wátku oficjalnie nie :) ) Quote
Szarotka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Szarotko masz w profilul zresztá przychodzá tez bardzo mile pw (oczywiscie na wátku oficjalnie nie :) )[/QUOTE] Ide do Twojego profilu sie napatrzec :):) Quote
Recommended Posts