Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zadra napisał(a):
Przykro,że mamy"kreta"na wątkach.

Zadro, przecież tu każdy może zajrzeć, wątki są jawne. Szkoda tylko, że ten umowny kret nie docenia naszych działań, tylko je sabotuje, a to wychodzi na niekorzyść zamojskich zwierzaków!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Zadro, przecież tu każdy może zajrzeć, wątki są jawne. Szkoda tylko, że ten umowny kret nie docenia naszych działań, tylko je sabotuje, a to wychodzi na niekorzyść zamojskich zwierzaków!!!

Tak zajrzec z dobrymi intencjami!!! W tym przypadku jest odwrotnie.

Posted

Dzisiaj - zgodnie z wolą wpłącajacych - ze schroniska został zabrany kolega Łajtka - [B]Baj; który od paru godzin jest juz w hoteliku w Brzyściu. [/B]
Jak dam radę - wrzucę pózniej zdjęcia[B].[/B]
Baj to duzy pies, który spędził w schronie ponad 2 lata.
Spokojnie zniósł podróż, potem poobsikiwał cały teren hoteliku, zapoznał się z niektórymi koleżankami.
Dostał własne pomieszczenie, posłanko.
Trochę popłakiwał, gdy został sam.
Wszystkiego dobrego piesku.
Nie udało się z Łajtkiem; moze z tobą będzie inaczej.

Posted

Baj - pierwsze chwile na wolności

[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/1255/42127131.jpg[/IMG]

[IMG]http://img535.imageshack.us/img535/1531/53451650.jpg[/IMG]

Posted

Parę dni mojej nieobecności, wchodzę z nadzieją ,że ŁAJTUŚ w hoteliku a tutaj taki SZOK..... nie wierzę!!!! On miałbyć mój!!! Gdy szukałam pieska do adopcji , moje serducho zabiło do niego:loveu: .... był taki smutny, taki zrezygnowany, ale po przeanalizowaniu moich możliwości mieszkaniowych z bólem serca musiałam z niego zrezygnować. Jednak cały czas sercem byłam przy nim i martwiłam się o niego. Szukałam go w necie, aby inaczej mu pomóc. Jakże się ucieszyłam ,że ma założony wątek i nadzieję na cudowną przyszłość ! Jaką ulgę poczułam ! A dzisiaj słyszę , że ŁAJTUŚ zniknął......:placz::placz::placz:
BAŁAGAM WAS:modla::modla::modla::modla::modla: zróbcie wszystko, żeby ustalić co się znim stało.
Jak trzeba idźcie na Policję z podejrzeniem popełnienia przestępstwa. Wszyscy martwią się o pieska - czy na prawdę jest mu lepiej? Jeżeli tak to odetchniemy z ulgą. Czekam niecierpliwie na wieści.

Posted

Zapraszam na wątek Baja:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/201325-Baju-baju-chc%C4%99-do-raju%21%21%21-Zamojski-Baj-szuka-domu%21%21%21?p=16222585#post16222585"]http://www.dogomania.pl/threads/201325-Baju-baju-chc%C4%99-do-raju!!!-Zamojski-Baj-szuka-domu!!!?p=16222585#post16222585[/URL]

Posted

Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy chcieli pomóc Łajtkowi; jego widok wciąz wzrusza i na pewno na zawsze pozostanie w naszej pamięci.
Przykro mi, ze tak wyszło.

Życie jednak toczy się dalej i kolejny pies czeka na pomoc.
Zapraszamy więc na wątek Baja, ktory - jak napisała agusiazet - swoje nowe życie zawdzięcza właśnie Łajtkowi.

Posted

[quote name='animalon']Parę dni mojej nieobecności, wchodzę z nadzieją ,że ŁAJTUŚ w hoteliku a tutaj taki SZOK..... nie wierzę!!!! On miałbyć mój!!! Gdy szukałam pieska do adopcji , moje serducho zabiło do niego:loveu: .... był taki smutny, taki zrezygnowany, ale po przeanalizowaniu moich możliwości mieszkaniowych z bólem serca musiałam z niego zrezygnować. Jednak cały czas sercem byłam przy nim i martwiłam się o niego. Szukałam go w necie, aby inaczej mu pomóc. Jakże się ucieszyłam ,że ma założony wątek i nadzieję na cudowną przyszłość ! Jaką ulgę poczułam ! A dzisiaj słyszę , że ŁAJTUŚ zniknął......:placz::placz::placz:
BAŁAGAM WAS:modla::modla::modla::modla::modla: zróbcie wszystko, żeby ustalić co się znim stało.
Jak trzeba idźcie na Policję z podejrzeniem popełnienia przestępstwa. Wszyscy martwią się o pieska - czy na prawdę jest mu lepiej? Jeżeli tak to odetchniemy z ulgą. Czekam niecierpliwie na wieści.[/QUOTE]
To trzeba by zmienic zaloge schroniska ............... bo to nie pierwszy pies, ktory zniknal ..........

Posted

Animalon - widzisz, przykro mi ze tak jak wszyskie my nigdy sié nie dowiesz co sié stalo z tá nieszczésná psiná. Niestety, dopóki ten chory swiat jest w takiej formie w jakiej jest nie uzyskamy info o Lajtku. Malo tego - jak to zwykle bywalo ludzie, którzy chcieliby sié czegos dowiedziec sá mieszani z blotem - ot byc moze ja zostané w ogóle zbanowana, bo usilowalam na dogo przynajmniej otworzyc oczy i wykryc kreta. Takze niestety, dopóki bédá tacy okrutni, nawet wsród niby milosnikow zwierzát, dopóty te biedaki bédá cierpiec i umierac.

Bajek jest sliczny, mam nadziejé, ze to poczátek jego zycia :)

Posted

Czyli jak to ? Nie będziecie dociekać co się z pieskiem stało naprawdę? Bajek zasługuje na życie tak samo jak i inne milion piesków. Ale to nie znaczy , żeby tak lekką ręką /odnoszę takie wrażenie/ zostawić Łajtusia. Przecież nie jesteście maszynkami do szukania domów dla psiaków. Przecież to nie akord... Jeżeli jest w adopcji , to sądzę ,że dla spokoju władze schroniska udostępnią taką informację - a jeżeli został skatowany jak te w Dyminach? To trzeba zamknąć oczy i udawać, że się nic nie stało? Bo jest inne stado do adopcji? Dziewczyny ! Co z Wami????

Posted

[quote name='animalon']Czyli jak to ? Nie będziecie dociekać co się z pieskiem stało naprawdę? Bajek zasługuje na życie tak samo jak i inne milion piesków. Ale to nie znaczy , żeby tak lekką ręką /odnoszę takie wrażenie/ zostawić Łajtusia. Przecież nie jesteście maszynkami do szukania domów dla psiaków. Przecież to nie akord... Jeżeli jest w adopcji , to sądzę ,że dla spokoju władze schroniska udostępnią taką informację - a jeżeli został skatowany jak te w Dyminach? To trzeba zamknąć oczy i udawać, że się nic nie stało? Bo jest inne stado do adopcji? Dziewczyny ! Co z Wami????[/QUOTE]
[B]Kazdy robi tyle ile jest w stanie. Jezeli sie z czyms nie zgadzasz, to dzialaj !!!!!!!!!!!![/B]

Posted

Animalon - jestes jeszcze "swieza" i myslisz, ze wszystko sié da zalatwic. Ja wlasnie dostalam kolejne punkty karne, za to ze wyrazilam swoje zdanie Szamance na temat przyznania mi punktów karnych. Bez slowa kobieta dodala mi kolejne. Tak wiéc zegnam sié z Wami wstépnie, bo nie bédé na forum gdzie modka robi co jej sié zywnie podoba. Mam na szczéscie numery do wiékszosci, bédé tez odwiedzac wátki psiaków. Niestety, widac przyszedl czas bym i ja sié przekonala ze na forum tym dziala klika.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Szarotko masz w profilul zresztá przychodzá tez bardzo mile pw (oczywiscie na wátku oficjalnie nie :) )[/QUOTE]

Ide do Twojego profilu sie napatrzec :):)