Rodzice Maciusia :) Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 o jezu... Angelika, Ty moze sié pomylilas? Kurcze, jesli nie, to chyba sprawa Lajtucha jest zalatwiona i mozna go juz wyciagnac. Bo mialby wplaty na 2 m-ce... Quote
Tola Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 :multi: Bardzo dziękujemy! Łajtus - ty nawet nie wiesz chłopaku co sie tutaj szykuje:cool3: A ja nie mogę dodzwonić się do stonki:mad: Quote
angelako Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 dokładnie o to chodzi żeby szybko go wyciągnąć:) jakby sie wam udało to byłby super:) a z tego futrzaka to będzie piekne psisko jak tylko zadba sie o jego sierściucha i napewno znajdzie szybko dom Quote
terra Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ależ bieda z tego psiaka. Proszę o konto, dorzucę parę groszy. ps. nr konta otrzymałam. Wpłaciłam 20 zł. dla Lajtusia. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 no to Lajtek wycalowalby Angeliké gdyby tylko mógl. Biedna psina :) Trzeba go wyciágac, za ostatni miesiác sié jakos nazbiera, albo bazarki, albo sié pójdzie po zebraku :) Quote
Negrita8 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 jasne, ze tak - wyciągać jak najprędzej ! ... i dalej zbierać kaskę. Przy okazji Joodith - doszło 50 zł ode mnie? Quote
zadra Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Jutro zadzwonię do fryzjera i zapytam się o koszty kapieli i strzyzenia. Quote
Szarotka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 To swietnie :):) to sa cuda na dogo :):) Quote
Joodith Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Negrita8']jasne, ze tak - wyciągać jak najprędzej ! ... i dalej zbierać kaskę. Przy okazji Joodith - doszło 50 zł ode mnie? Negrita doszło, ale 70 zł :eviltong::loveu: Terra Twoje 20 zł także już dopłynęło :buzi: stan konta Łajtusia wynosi 425 zł :jumpie: Quote
stonka1125 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Wszyscy kochani jesteście :) Bardzo się cieszę że wszystko zaczyna się układać, oby tak dalej.....Czekam na odpowiedź w sprawie kastracji Łajtucha, trzeba zacząć mysleć o transporcie..... Quote
Tola Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jeszcze trzeba pomyslec o tych kołtunach, nie wiem jak to ugryźć... Quote
Tola Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Poszukujemy kogoś, kto za zwrot kosztów paliwa przewiezie Łajtka do hoteliku. Może macie kogos znajomego, kto zechce podjechać. Mamy klatkę dla psa. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 bédzie latwiej jak sié wypisze trasé. Gdzie jest ten Brzysc? Moze sié da szukac kogos po trasie, zeby jak najbardziej kosztow uninknac. Moze np. Zadra go zabierze z Zamoscia do Lublina, bo chyba jedzie w weekend, znam tez jeszcze jedna osobe, która moze w przyszlym tyg go z zamoscia do kstawu dowiozla. Po trochu po trochu i moze .. Quote
Tola Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Rodzice Maciusia :) napisał(a):bédzie latwiej jak sié wypisze trasé. Gdzie jest ten Brzysc? Moze sié da szukac kogos po trasie, zeby jak najbardziej kosztow uninknac. Moze np. Zadra go zabierze z Zamoscia do Lublina, bo chyba jedzie w weekend, znam tez jeszcze jedna osobe, która moze w przyszlym tyg go z zamoscia do kstawu dowiozla. Po trochu po trochu i moze .. To nie na Lublin tylko na Mielec. Lub na Kraków do pewnego momentu... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 tak, i jak juz trasa bédzie wiadoma to na wátek transportowy já wrzucic i zbierac po trochu kazdego :) moze sié láczony by udalo..? Quote
agusiazet Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jest jakaś szansa na transport i wcześniejsze oporządzenie Łajtusia? Quote
Żunia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Łajtka nie ma w schronie. Wszelkie pytania należy zadawać kierownikowi ( tak usłyszałam ). Nieprzyjemnie mi było. Quote
agusiazet Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Oooooooooooooooooooooo................. Quote
stonka1125 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Nie wierzę, po prostu nie wierzę, to jacyś są..........ja nie wiem jak określić takich ludzi......nie ogarniam po prostu...... Żunia może coś więcej????????????????? Quote
Recommended Posts