Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:Dog_run:ŁAJTUSIU .... pokaż nam , że jest ci dobrze i niczego tobie nie brakuje .....
Panie Kierowniku ..... prosimy o zdjęcie , tylko jedno , chociaż jedno ..... będziemy wszyscy się cieszyć szczęściem ŁAJTUSIA.
:modla::modla::modla::modla: Panie kierowniku .... pukam do pana serduszka i proszę wyczochrać Łajtusia od nas....

Posted

[quote name='stonka1125']Łajtka nie ma i raczej nie będzie.......Jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności pies właśnie poszedł do adopcji..................
...a ja w takie cuda nie wierzę......

Re-mak normalnie....

Posted

Zaglądam do psiaczka, nawet nic nie pisząc.
Gdzieś głęboko tli się iskra nadziei, że jednak zobaczymy fotki uśmiechniętego Łajtka.

Posted

ja też codziennie zaglądam....

terra napisał(a):
Zaglądam do psiaczka, nawet nic nie pisząc.
Gdzieś głęboko tli się iskra nadziei, że jednak zobaczymy fotki uśmiechniętego Łajtka.

Posted

prosimy o wieści .... tylko to, że jest ci dobrze i niczego Łajtusiu ci nie brakuje .... czekamy, czekamy, czekamy ..... myślimy i pamiętamy .... tylko jedna fotka, tylko jeden wpis .....

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
i zdaje sié ze nie bédzie :) (to taki usmiech przez gorycz i lzy)

Chyba rozumiem, tyle serca i starań włożyłaś, by odmienić jego los.....hmmm dzień jak co dzień....

Posted

a osóbka, która obiecała oczywiście bywa na dogo, ale teraz już nie na wątku Łajtka.
Ja już niestety nie czekam, wyrzucam ten wątek z sybskrypcji, bo mi łamie serce każde spojrzenie na niego, każde podejrzenie, że nowy wpis oznacza, że zostały wklejone cudne foty Łajtka - żywego i szczęśliwego. Dość głupoty :(