Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sonia71 napisał(a):
mam slaby wzrok ale....czy w poscie 2 na drugim zdjeciu on nie krwawi ...wydaje mi się że sierść za uchem jest czerwona...oby mi się wydawało :(

Łajtek był wtedy pogryziony; to chyba pierwsze jego zdjęcia ze schronu

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój pies jak wykonuje wyżej wymienioną czynność jest wesolutki jak skowronek, ma ogon w górze, uśmiecha sie do całego świata i spieszy się żeby już jak najprędzej osiurać kolejny krzaczek, Łajtek ma spuszczony łeb, ogon i po prostu wykonuje czynność fizjologiczną.

Posted

Tak jak pisałam wcześniej zapłacę Łajtkowi za miesiąc i kupię karmę, najlepiej jakąś regenerującą, ale wcześniej wypadałoby go choć trochę ogarnąć, jeśli chodzi o sierść! I czy miałby go kto przywieść do Brzyścia?

Posted

agusiazet napisał(a):
Tak jak pisałam wcześniej zapłacę Łajtkowi za miesiąc i kupię karmę, najlepiej jakąś regenerującą, ale wcześniej wypadałoby go choć trochę ogarnąć, jeśli chodzi o sierść! I czy miałby go kto przywieść do Brzyścia?

Aga - wielkie dzięki:loveu:
Tylko teraz nie wiem, jak to dalej zorganizowac...
Z tego co wiem, stonka prosiła o wykastrowanie psa...
Ze zdjec, ktore wrzuciła ostanio Zunia na wątek zamojski wynika, ze łajtek nadal jest w boksach ogólnych - czyli kastracji jeszcze nie było.
Dajemy sobie spokój z kastacją i zabieramy psa, czy czekamy?
Kontakt do hoteliku wysyłam do stonki; do Ciebie Ania nalezy chyba teraz decyzja:cool3:

Posted

Myślałam żeby dać Łajtusa na facebook, zdjęcie i kilka słów o nim z prośbą o pomoc, tylko jakiś kontakt by się przydał. Nie wiem co o tym myślicie.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Myślałam żeby dać Łajtusa na facebook, zdjęcie i kilka słów o nim z prośbą o pomoc, tylko jakiś kontakt by się przydał. Nie wiem co o tym myślicie.

Bardzo by się przydała taka pomoc, konto udostępniła Joodith!

Posted

witam, trafiłam przypadkiem na dogo i od 2 tygodni śledzę wątek Szansy - tam zobaczyłam Łajtusia :placz:, chcę pomóc więc się zarejestrowałam. Proszę o nr konta - narazie jednorazowo 50 zł

Posted

Negrita8 napisał(a):
witam, trafiłam przypadkiem na dogo i od 2 tygodni śledzę wątek Szansy - tam zobaczyłam Łajtusia :placz:, chcę pomóc więc się zarejestrowałam. Proszę o nr konta - narazie jednorazowo 50 zł

Witam Negrita i dziękujemy serdecznie za chęć pomocy!!! Taki Łajtusiów na dogo jest sporo, niestety:(

Posted

[quote name='Negrita8']witam, trafiłam przypadkiem na dogo i od 2 tygodni śledzę wątek Szansy - tam zobaczyłam Łajtusia :placz:, chcę pomóc więc się zarejestrowałam. Proszę o nr konta - narazie jednorazowo 50 zł
Super Negrita! Jeżeli jesteś na facebooku to podaję link do Łajtusiowego wydarzenia, roześlij do znajomych może ktoś zechce łajtucha wesprzeć a może nawet domek się objawi :)
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=175806792454906

Posted

Szarotka napisał(a):
A macie jakies miejsce dla niego na te 3 miesiace ??

może go przyjąć hotelik w Brzyściu ale trzeba go poogarniać na miejscu, no i kasa na kolejne miesiące potrzebna, a jeszcze pewnie leczenie skóry, ehhhhhhh........

Ja w tej chwili nie mogę pomóc ani organizacyjnie ani finansowo, mam trzy tymczasowe szczyle i sama utrzymuje Mundka u Jamora (mam też stałe deklaracje na inne psy na dogo), poza tym cztery koty(trzy tymczasowe), 6 psów(w tym dwa wieczne tymczasy) wszystko to z jednej wypłaty utrzymujemy sami (tylko leczenie szczeniaków opłaca gmina z której zostały odłowione, reszte finansujemy my) i już praktycznie nie ruszam się z domu poza spacerami, w tej chwili nawet trudno mi myśleć o czymkolwiek poza wyadoptowaniem szczyli bo jestem wykończona i cała w goownach. Trudno mi też z takiej odległości być decyzyjną w sprawie Łajtka.......

Posted

[quote name='Dogo07']To znaczy chodzi mi o jakiś kontakt mailowy i telefoniczny. Ja nie wiem czy można na fb publicznie konto podawać.
Razcej nie powinno się...
Negrita - witamy na dogo:lol:
Dziękujemy za pomoc:loveu: