Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię: Largo
rasa: husky
Miasto: Łowicz
kastracja: tak
szczepienia: przeciwko wściekliźnie; odrobaczony
Kontakt w sprawie adopcji:
Romka
m.gorzynska@wp.pl
tel. 604 101 165
mamanabank
organmaster@gazeta.pl
tel. 608 404 770
Opis Largo od dłuższego czasu widywany był w różnych miejscach miasta, niewiele o nim wiemy, ktoś zgłosił go do schroniska i tak czeka w zamknięciu na zmiłowanie ludzkie... Więcej informacji na temat psiaka wkrótce

Edit. Trochę znamy już Largo, wiemy, że nie przepada za towarzystwem innych psów, za to jest łagodny i przyjazny w stosunku do ludzi, ładnie chodzi na smyczy, daje się prowadzić, lubi zabiegi pielęgnacyjne i nad wszystko kocha spacery.

Wątek łowicki
http://www.dogomania.pl/threads/171870

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest w boksie z Aresem i Astonkiem...i już zdążył przyłożyć Astonowi w łapę...ma całą sierść w błocie...padało i boks znów jest mokry.Largo znaleziono w parku na Błoniach,do lecznicy przyprowadzili go jacyś młodzi ludzie...

Posted

Romka napisał(a):
Jest w boksie z Aresem i Astonkiem...i już zdążył przyłożyć Astonowi w łapę...ma całą sierść w błocie...padało i boks znów jest mokry.Largo znaleziono w parku na Błoniach,do lecznicy przyprowadzili go jacyś młodzi ludzie...

Pani prawnik :-) a może to są bezpodstawne oskarżenia? Może to Ares przyłożył Astonowi, jak wcześniej Erniemu, hę?

Posted

mamanabank napisał(a):
Pani prawnik :-) a może to są bezpodstawne oskarżenia? Może to Ares przyłożył Astonowi, jak wcześniej Erniemu, hę?

Z wizji lokalnej wynika,zupełnie co innego...z zeznań świadków(p.Marek)też...nie ma podstaw do oskarżenia Aresa...to niestety Largo...bo w boksie rządzi Aston,choć najłagodniejszy...i chłopcy sobie pogadali...

Posted

Bandyta,znów dziś narozrabiał...pilnuje miski,nie pozwolił jeść Astonowi i Aresowi...była niezła bijatyka...Aston już w lecznicy(tym razem kąpiel a nie szycie), a p .Marek powiedział,ze jutro przesadzi Largo do boksu drewnianego a do Aresa przejdzie Melka,która natomiast niezle dziś oberwała od Mangi...

Posted

Widziałam dzisiaj tego huskiego, o którym pisała Perdusia na wątku łowickim, chudy, brudny i mknął Podrzeczną jak burza, ledwie na mnie spojrzał, gdy cmoknęłam i już go nie było...

Posted

perdusia1 napisał(a):
Bo byłaś bez psa, tak to na pewno podszedłby chociażby przywitać się z kolegą, a ja słyszałam, że to jest pies z Armii Krajowej uciekł właścicielom ale oni położyli na nim krzyżyk.

To znaczy ,że nie chcą go odzyskać?

Posted

Bo byłaś bez psa, tak to na pewno podszedłby chociażby przywitać się z kolegą, a ja słyszałam, że to jest pies z Armii Krajowej uciekł właścicielom ale oni położyli na nim krzyżyk.

Posted

mamanabank napisał(a):
Mimo, że chudy i brudny jak 150. nie wyglądał na psa, który się zgubił, tylko jak pies, który poszukuje wrażeń, a nie ratunku (jak jeden z tych psów na j... Romka, wiesz?)

Nie wiem,zaćmienie...na PW poproszę...

Posted

mamanabank napisał(a):
co tam na PW :-) W naszych rozmowach funkcjonuje pojęcie "łowicki je... no, no, no ...baka" :-D

Trzeba było tak zaraz:lol:...no oczywiście "łowicki je...ka":diabloti:

Posted

Pięknie wyszedł na tych zdjęciach...myślę ,ze trzeba mu allegro zrobić...tylko zdjęcie z cała sylwetką wypada mieć...w sobote albo w niedzielę wyprowadzimy go...i zrobimy zdjęcia...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Dziewczyny kochane o jakim huskim mówicie? Bo u nas się pojawił chudy, z sierścią do wyczesania, chyba miał kolczatkę, ale nie jestem pewna.

Kaju, ten husky, o którym mowa jest taki jasny, jaśniejszy niż Largo, ja go widziałam na Podrzecznej. Czy on często przebywa u Was na osiedlu? Dałabyś radę zrobić mu zdjęcie? Podobne przesiaduje pod blokiem 43c.

Allegro zrobię Largo, jak tylko będą zdjęcia w całości. Largo jest teraz sam w nowym kojcu.

Posted

mamanabank napisał(a):
Kaju, ten husky, o którym mowa jest taki jasny, jaśniejszy niż Largo, ja go widziałam na Podrzecznej. Czy on często przebywa u Was na osiedlu? Dałabyś radę zrobić mu zdjęcie? Podobne przesiaduje pod blokiem 43c.

Allegro zrobię Largo, jak tylko będą zdjęcia w całości. Largo jest teraz sam w nowym kojcu.

Tak, jest cały szary, może nawet srebrny. Od 19.01 go nie widziałam.