mamanabank Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Imię: Largo Wiek: ok. 3 lat płeć: pies rasa: husky Miasto: Łowicz kastracja: tak szczepienia: przeciwko wściekliźnie; odrobaczony Kontakt w sprawie adopcji: Romka m.gorzynska@wp.pl tel. 604 101 165 mamanabank organmaster@gazeta.pl tel. 608 404 770 Opis Largo od dłuższego czasu widywany był w różnych miejscach miasta, niewiele o nim wiemy, ktoś zgłosił go do schroniska i tak czeka w zamknięciu na zmiłowanie ludzkie... Więcej informacji na temat psiaka wkrótce Edit. Trochę znamy już Largo, wiemy, że nie przepada za towarzystwem innych psów, za to jest łagodny i przyjazny w stosunku do ludzi, ładnie chodzi na smyczy, daje się prowadzić, lubi zabiegi pielęgnacyjne i nad wszystko kocha spacery. Wątek łowicki http://www.dogomania.pl/threads/171870 Quote
kajkoowa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Cześć Largo! Jak będę mieć dostęp do normalnego komputera to wrzucę zdjęcia. Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jest w boksie z Aresem i Astonkiem...i już zdążył przyłożyć Astonowi w łapę...ma całą sierść w błocie...padało i boks znów jest mokry.Largo znaleziono w parku na Błoniach,do lecznicy przyprowadzili go jacyś młodzi ludzie... Quote
mamanabank Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Romka napisał(a):Jest w boksie z Aresem i Astonkiem...i już zdążył przyłożyć Astonowi w łapę...ma całą sierść w błocie...padało i boks znów jest mokry.Largo znaleziono w parku na Błoniach,do lecznicy przyprowadzili go jacyś młodzi ludzie... Pani prawnik :-) a może to są bezpodstawne oskarżenia? Może to Ares przyłożył Astonowi, jak wcześniej Erniemu, hę? Quote
perdusia1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Kaja10014 napisał(a):Cześć Largo! Jak będę mieć dostęp do normalnego komputera to wrzucę zdjęcia. Zapraszam do mnie udostępnię komputer. Quote
Paula03 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jak będą zdjęcia i jakiś opis to mogę go ogłosić ;) Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 mamanabank napisał(a):Pani prawnik :-) a może to są bezpodstawne oskarżenia? Może to Ares przyłożył Astonowi, jak wcześniej Erniemu, hę? Z wizji lokalnej wynika,zupełnie co innego...z zeznań świadków(p.Marek)też...nie ma podstaw do oskarżenia Aresa...to niestety Largo...bo w boksie rządzi Aston,choć najłagodniejszy...i chłopcy sobie pogadali... Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 I ja takiemu bandycie wątek prowadzę? O la boga! To już wiem dlaczego mnie kazałaś wątek zakładać. Dla siebie zostawiasz same słodziaki! Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Bandyta,znów dziś narozrabiał...pilnuje miski,nie pozwolił jeść Astonowi i Aresowi...była niezła bijatyka...Aston już w lecznicy(tym razem kąpiel a nie szycie), a p .Marek powiedział,ze jutro przesadzi Largo do boksu drewnianego a do Aresa przejdzie Melka,która natomiast niezle dziś oberwała od Mangi... Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Widziałam dzisiaj tego huskiego, o którym pisała Perdusia na wątku łowickim, chudy, brudny i mknął Podrzeczną jak burza, ledwie na mnie spojrzał, gdy cmoknęłam i już go nie było... Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 perdusia1 napisał(a):Bo byłaś bez psa, tak to na pewno podszedłby chociażby przywitać się z kolegą, a ja słyszałam, że to jest pies z Armii Krajowej uciekł właścicielom ale oni położyli na nim krzyżyk. To znaczy ,że nie chcą go odzyskać? Quote
perdusia1 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Bo byłaś bez psa, tak to na pewno podszedłby chociażby przywitać się z kolegą, a ja słyszałam, że to jest pies z Armii Krajowej uciekł właścicielom ale oni położyli na nim krzyżyk. Quote
perdusia1 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Romka napisał(a):To znaczy ,że nie chcą go odzyskać? Na to wygląda, z tego co się dowiedziałam to mają dość jego ucieczek. Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Mimo, że chudy i brudny jak 150. nie wyglądał na psa, który się zgubił, tylko jak pies, który poszukuje wrażeń, a nie ratunku (jak jeden z tych psów na j... Romka, wiesz?) Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 mamanabank napisał(a):Mimo, że chudy i brudny jak 150. nie wyglądał na psa, który się zgubił, tylko jak pies, który poszukuje wrażeń, a nie ratunku (jak jeden z tych psów na j... Romka, wiesz?) Nie wiem,zaćmienie...na PW poproszę... Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 co tam na PW :-) W naszych rozmowach funkcjonuje pojęcie "łowicki je... no, no, no ...baka" :-D Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 mamanabank napisał(a):co tam na PW :-) W naszych rozmowach funkcjonuje pojęcie "łowicki je... no, no, no ...baka" :-D Trzeba było tak zaraz:lol:...no oczywiście "łowicki je...ka":diabloti: Quote
kajkoowa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Dziewczyny kochane o jakim huskim mówicie? Bo u nas się pojawił chudy, z sierścią do wyczesania, chyba miał kolczatkę, ale nie jestem pewna. Quote
Romka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Pięknie wyszedł na tych zdjęciach...myślę ,ze trzeba mu allegro zrobić...tylko zdjęcie z cała sylwetką wypada mieć...w sobote albo w niedzielę wyprowadzimy go...i zrobimy zdjęcia... Quote
mamanabank Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Kaja10014 napisał(a):Dziewczyny kochane o jakim huskim mówicie? Bo u nas się pojawił chudy, z sierścią do wyczesania, chyba miał kolczatkę, ale nie jestem pewna. Kaju, ten husky, o którym mowa jest taki jasny, jaśniejszy niż Largo, ja go widziałam na Podrzecznej. Czy on często przebywa u Was na osiedlu? Dałabyś radę zrobić mu zdjęcie? Podobne przesiaduje pod blokiem 43c. Allegro zrobię Largo, jak tylko będą zdjęcia w całości. Largo jest teraz sam w nowym kojcu. Quote
kajkoowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 mamanabank napisał(a):Kaju, ten husky, o którym mowa jest taki jasny, jaśniejszy niż Largo, ja go widziałam na Podrzecznej. Czy on często przebywa u Was na osiedlu? Dałabyś radę zrobić mu zdjęcie? Podobne przesiaduje pod blokiem 43c. Allegro zrobię Largo, jak tylko będą zdjęcia w całości. Largo jest teraz sam w nowym kojcu. Tak, jest cały szary, może nawet srebrny. Od 19.01 go nie widziałam. Quote
perdusia1 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Kaja10014 napisał(a):Tak, jest cały szary, może nawet srebrny. Od 19.01 go nie widziałam. Ja też nie widziałam go już z 5 dni. Mam nadzieję, że nic mu nie jest. Quote
Romka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Nie było czasu wyprowadzić Largo na spacer... Quote
Recommended Posts