tikrasbildukas Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 HONDA PREMIUM TIKRAS BILDUKAS - CWC Po wystawie: SMILE FOR YOU TORNADO TIKRAS BILDUKAS - Zw. Ml. Wiecej zdjec: http://public.fotki.com/tatarudis/my_dogsmano_shunys/mile/ Quote
tikrasbildukas Posted December 9, 2003 Author Posted December 9, 2003 Moje gratulacje! Ciesie sie bardzo, bo dla malekiej Milly to byl "pierwszyj bal", a u pani Hondi - cieczka... Quote
Gosia Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Witaj! :P I gratulujemy dziewczynom! :wink: :D :angel: Gosia Quote
Wind Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Psiury piekne :) Pozycie wystawowe maja oponowane. Gratulacje ode mnie i od mego futrzanego potwora ;) pozdrawiam, Quote
Flaire Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 My też gratulujemy i zazdrościmy wytrymowanego wyglądu, bo Misia teraz straszliwie kudłata jest :( . Mam straszne zaległości i nie mam czasu wyrwać jej kłaków. Ale jak wyrwę, to będzie nagusek 8) Quote
tunio Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 gratulacje :D Ja Cerrego bede skubac na wiosne :roll: Quote
sylwia i boksery Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 gratulacje :DJa Cerrego bede skubac na wiosne :roll: Na rosół czy dla urody? :o :wink: Tikrasbildukas-gratulacje dla ślicznych dziewczynek i oczywiście dla Ciebie. :klacz: Quote
SzOlka Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Gratulacje :multi: gratulacje :multi: dla tak pieknych dziewczynek no i oczywiscie dla ich Pani Tikrasbildukas masz cudne szkoty Zreszta wszystkie szkoty sa cudne :lol: Powodzenia Quote
tikrasbildukas Posted December 10, 2003 Author Posted December 10, 2003 wszystkie szkoty sa cudne Co prawda, to prawda... Dziekuje z calego serdca wszystkim za cieple slowa! Quote
czapla Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Ja tez dolaczam sie do gratulacji - sliczne dziewczynki :laola: Quote
Flaire Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 czpluniu, pamiętam, że jestem Ci winna maila żeby się jakoś umówić. Ale ciągle się jeszcze nie wyrabiam :( . To na pewno się zmieni w przyszłym semestrze, bo ubywa mi zajęć, ale nie wiem, czy dużo wcześniej :cry: . Mam nadzieję, że z Twoim zdrówkiem wszystko oki. Quote
czapla Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Dzieki Flaire, zdrowko u mnie nienajgorsze :wink: Na wiadomosc czekam niecierpliwie :lol: i tak sobie mysle, ze jak tak cwiczycie te swoje piechy w niedziele, to moze bym wsiadla w samochod z jednym potworem i za jednym zamachem poznala wieksza ilosc dogomaniakow? Quote
Wind Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Jesli moge sie wtracic to Czapluniu jest to bardzo dobry pomysl!!! Prawie wszystkie "dziewczyny z podrzutka" bedzie mozna spotkac na sobotnim i niedzielnym treningu agility. Fajnie gdybys tam dotarla :) pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Prawie wszystkie "dziewczyny z podrzutka" bedzie mozna spotkac na sobotnim i niedzielnym treningu agility. Fajnie gdybys tam dotarla :)pozdrawiam, Zwłaszcza w niedzielę, bo mamay zawody! :oops: Quote
Panula Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Tiskrasbildukas nawet po takim czasie milo popodziwiac :))) ..jak to Fuka mowi takie archeologiczne zapedy ;) ...a jako, ze to dla mnie teraz na czasie - to zachwycam sie maludami :lilangel: - jakie boskie i jakie biale ;) hahaha, przynajmniej jeden ;) (... przefajne masz te wesole flash'owe gif'y, Flip i Flap cieszacy sie na cieczke :lol: extra!!!) Quote
Recommended Posts