Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

omi napisał(a):
Może warto zrobić jej wątek?

na ten moment to raczej nie , ponieważ nie będę miała czasu wejść do nich na boks i zrobic zdjecia(mam tylko jedne z boksu ) ,mam do wyprowadzenia dwa zaległe boksy do wyprowadzenia ,a muszę wcześniej wyjść ze schroniska na marsz przeciwko przemocy , do tego musze wyciagnac ze schroniska suczke ktora przyszla po zmarlej pani i jest chora na serce tak jak jamnisia ,a do tego ma guza .Tutaj nie ma czasu ,nie wiem tylko czy Elwirka (ma watek) pojdzie jutro do domku i bede miec wolny dom t.

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Astrunia żle znosi również pobyt w hotelu ,jest to pies domowy wiec boks dla niej i szczekanie psów rowniez ja przerazaja. Wszystkie psy w hotelu widac ze sa szczesliwe ,szczekaja ,merdaja ogonami ,lgna do człowieka ,chetnie wychodza na spacerki ,tylko Astrunia patrzy smutnie , ogonek ma zawieszony w dół . Wszystkie psiaki z hotelu sa uratowane ze złych warunkow ,odłowione w lesie lub na polu ,wziete ze schroniska po dłuższym pobycie wiec dla nich spacerki ,pełna micha gotownych pzysmakow to raj ale dla Astruni ,która jeszcze niedawno lezała ze na kanapie obok swojej pani?

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Isadora pieknie dziekuję .Wysle ci zdjecia z wczorajszej wizyty ,niestety mała jest przerazona wiec nawet zrobienie zdjec jest trudne ,ona boi sie aparatu:shake:

To wyślij, dostawię do aukcji i wówczas ją zdubluję na regionalne.

• 2 weeks later...
Posted

Cisza tutaj ,a Astrunia ma dzisiaj szanse na domek bo jedzie do programu zamiast mojego wegielka ,ktory czeka juz nie wiem ile w hotelu 6 czy 7 miesiecy ale on jest wychowaywany na jednostce wojskowej skad zostal wyzucony wiec w hotelu ma raj dlatego zabieram Astrunie.

Posted

Isadora7 napisał(a):
A ja wznowiłam aukcje. Czy nie było zapytań? Miała 3 obserwatorów.

Isadora bardzo dziekuje ,napisz mi na pw albo na maila ile jestem winna. Dzisiaj dzwonila pani z Warszawy ale ma 10 kotów ,a w hotelu okazało sie ,że Astra ma tendencje do gonienia kotów.

Posted

[quote name='Isadora7']To ja czekam na potwierdzenie i wtedy zamknę kolejną edycję allegro (jeszcze 3 dni):
http://allegro.pl/5-letnia-astra-jej-swiat-sie-zawalil-i1488154152.html

:cool1:

Isadora pieknie dziekuje i prosze o zamkniecie ,nie napisalas czy jestem cos winna za wznowienie ,ja poprostu sie na tym nie znam.
Astra od 2 godzin juz w nowym domku. Jak wychodzilam chciala isc za mna ale juz po chwili po domu chodzila za pania ,jak pani sobe siadla ,Astra sie polozyla .po pierwszej maja isc na pierwszy wspolny spacerek.Pani kupila Astrze piekne czerwone szeleczki i czara smyczke z czerwonymi dodatkami ,na wszelki wypadek kupila tez jeszcze jedne szeleczki w innym rozmiarze ale te podarowala dla innych psiakow .
Zdecja beda jak sie odrobie bo wysle wtedy do salabinki,ja zwykle