Foksia i Dżekuś Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 omi napisał(a):Może warto zrobić jej wątek? na ten moment to raczej nie , ponieważ nie będę miała czasu wejść do nich na boks i zrobic zdjecia(mam tylko jedne z boksu ) ,mam do wyprowadzenia dwa zaległe boksy do wyprowadzenia ,a muszę wcześniej wyjść ze schroniska na marsz przeciwko przemocy , do tego musze wyciagnac ze schroniska suczke ktora przyszla po zmarlej pani i jest chora na serce tak jak jamnisia ,a do tego ma guza .Tutaj nie ma czasu ,nie wiem tylko czy Elwirka (ma watek) pojdzie jutro do domku i bede miec wolny dom t. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Astrunia żle znosi również pobyt w hotelu ,jest to pies domowy wiec boks dla niej i szczekanie psów rowniez ja przerazaja. Wszystkie psy w hotelu widac ze sa szczesliwe ,szczekaja ,merdaja ogonami ,lgna do człowieka ,chetnie wychodza na spacerki ,tylko Astrunia patrzy smutnie , ogonek ma zawieszony w dół . Wszystkie psiaki z hotelu sa uratowane ze złych warunkow ,odłowione w lesie lub na polu ,wziete ze schroniska po dłuższym pobycie wiec dla nich spacerki ,pełna micha gotownych pzysmakow to raj ale dla Astruni ,która jeszcze niedawno lezała ze na kanapie obok swojej pani? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Prosze o pomoc w ogłaszaniu Astruni lub dt. Quote
Isadora7 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Podnoszę przypomnę zanim swoje wstawie wstawię Quote
tanitka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 biedna sunia, zawalił jej się świat na głowę :( Quote
Isadora7 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Allegro główne na woj. małpopolskie http://allegro.pl/5-letnia-astra-jej-swiat-sie-zawalil-i1460117961.html Jeszcze szukam pomysłu na tytuł, i dołożę aukcje regionalne. :cool1::cool1::cool1: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Isadora7 napisał(a):Allegro główne na woj. małpopolskie http://allegro.pl/5-letnia-astra-jej-swiat-sie-zawalil-i1460117961.html :cool1::cool1::cool1: Isadora pieknie dziekuję .Wysle ci zdjecia z wczorajszej wizyty ,niestety mała jest przerazona wiec nawet zrobienie zdjec jest trudne ,ona boi sie aparatu:shake: Quote
Isadora7 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Isadora pieknie dziekuję .Wysle ci zdjecia z wczorajszej wizyty ,niestety mała jest przerazona wiec nawet zrobienie zdjec jest trudne ,ona boi sie aparatu:shake: To wyślij, dostawię do aukcji i wówczas ją zdubluję na regionalne. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Isadora7 napisał(a):To wyślij, dostawię do aukcji i wówczas ją zdubluję na regionalne. Isadora prosze podaj mi adres mailowy , sory ale nie moge go odnaleźć Quote
Isadora7 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Isadora prosze podaj mi adres mailowy , sory ale nie moge go odnaleźć patyk@cad.pl Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Isadora7 napisał(a):patyk@cad.pl Juz wysyłam Quote
wtatara Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 gdzie sa zdjecia tej suni i jakis tekst. Dzieki za zdjecia pieska- zabieram sie za ogłoszenia Quote
salibinka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Zdjęcia przysłane przez Beatkę: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Cisza tutaj ,a Astrunia ma dzisiaj szanse na domek bo jedzie do programu zamiast mojego wegielka ,ktory czeka juz nie wiem ile w hotelu 6 czy 7 miesiecy ale on jest wychowaywany na jednostce wojskowej skad zostal wyzucony wiec w hotelu ma raj dlatego zabieram Astrunie. Quote
Isadora7 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 A ja wznowiłam aukcje. Czy nie było zapytań? Miała 3 obserwatorów. Quote
salibinka Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Nie mogłam oglądać - jest jakiś odzew po "Kundlu"? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Isadora7 napisał(a):A ja wznowiłam aukcje. Czy nie było zapytań? Miała 3 obserwatorów. Isadora bardzo dziekuje ,napisz mi na pw albo na maila ile jestem winna. Dzisiaj dzwonila pani z Warszawy ale ma 10 kotów ,a w hotelu okazało sie ,że Astra ma tendencje do gonienia kotów. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 salibinka napisał(a):Nie mogłam oglądać - jest jakiś odzew po "Kundlu"? Tak byl jeden telefon z Mysłowic ale to nie dom dla Astry ,psiaki mieszkaja w budynku obok domu bo w domu mieszkaja koty. przekazalam kontakt innym. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Astra jutro jedzie do domu z ogłoszenia z dziennika .Tamarko dzieki Quote
Isadora7 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Astra jutro jedzie do domu z ogłoszenia z dziennika .Tamarko dzieki To ja czekam na potwierdzenie i wtedy zamknę kolejną edycję allegro (jeszcze 3 dni): http://allegro.pl/5-letnia-astra-jej-swiat-sie-zawalil-i1488154152.html :cool1: Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Isadora7']To ja czekam na potwierdzenie i wtedy zamknę kolejną edycję allegro (jeszcze 3 dni): http://allegro.pl/5-letnia-astra-jej-swiat-sie-zawalil-i1488154152.html :cool1: Isadora pieknie dziekuje i prosze o zamkniecie ,nie napisalas czy jestem cos winna za wznowienie ,ja poprostu sie na tym nie znam. Astra od 2 godzin juz w nowym domku. Jak wychodzilam chciala isc za mna ale juz po chwili po domu chodzila za pania ,jak pani sobe siadla ,Astra sie polozyla .po pierwszej maja isc na pierwszy wspolny spacerek.Pani kupila Astrze piekne czerwone szeleczki i czara smyczke z czerwonymi dodatkami ,na wszelki wypadek kupila tez jeszcze jedne szeleczki w innym rozmiarze ale te podarowala dla innych psiakow . Zdecja beda jak sie odrobie bo wysle wtedy do salabinki,ja zwykle Quote
JamniczaRodzina. Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Uff dobrze ,że chociaż ona doczekała się nowego domku .Bądz szczęśliwa Astruniu z nową panią. Quote
Isadora7 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']Uff dobrze ,że chociaż ona doczekała się nowego domku .Bądz szczęśliwa Astruniu z nową panią. A ja mam następny podobny "zestawik" :( http://jamniki.eadopcje.org/psiak/170 :cool3: Quote
salibinka Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Szczęścia, Astruniu. Cieszę się i czekam, Beatko, na zdjęcia. Quote
Recommended Posts