kinia098 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Przepraszam :oops: Staruszek Dan już ponad pół roku czeka w hoteliku na dom ! Ze względu na wiek pewnie jeszcze tam trochę posiedzi :-( Ma 110zł stałych deklaracji, a miesięcznie potrzebne jest 200zł. Brakuje więc jeszcze tylko/aż ? 90zł ! Prosimy, dorzuć piątaka ! :loveu::loveu::loveu: -> http://www.dogomania.pl/threads/186633-B.schorowany-i-stary-ASTEK-w-schronisku-!-Potrzebny-spokojny-k%C4%85t-na-stare-lata-!?p=14781803#post14781803 Zapraszam również na wątek starej, schorowanej suni, która cały czas podupada na zdrowiu i potrzebuje pieniędzy na leki :( -> http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-smutna..SPOWODOWA%C5%81A-WYPADEK-!-UCIEK%C5%81A-Z-DT!-S%C5%82awno-okolice Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='kinia098']Przepraszam :oops: Staruszek Dan już ponad pół roku czeka w hoteliku na dom ! Ze względu na wiek pewnie jeszcze tam trochę posiedzi :-( Ma 110zł stałych deklaracji, a miesięcznie potrzebne jest 200zł. Brakuje więc jeszcze tylko/aż ? 90zł ! Prosimy, dorzuć piątaka ! :loveu::loveu::loveu: -> http://www.dogomania.pl/threads/186633-B.schorowany-i-stary-ASTEK-w-schronisku-!-Potrzebny-spokojny-k%C4%85t-na-stare-lata-!?p=14781803#post14781803 Zapraszam również na wątek starej, schorowanej suni, która cały czas podupada na zdrowiu i potrzebuje pieniędzy na leki :( -> http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-smutna..SPOWODOWA%C5%81A-WYPADEK-!-UCIEK%C5%81A-Z-DT!-S%C5%82awno-okolice Niestety nie jestem w stanie pomoc ,sama oprocz dwoch swoich starych chorych psow mam w hotelu 3 w tym jednego 12 letniego staruszka ktory siedzi juz 1.5 roku i pewnie bedzie siedzial do konca swoich dni .Astrunie w hotelu ma oplacac pani Ola z tym ze jej obiecalam ze jak wydam jednego psa to bede sie dozucac polowe do hotelu. Quote
wtatara Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Beatko teraz mam wiecej czasu , więc jak tylko bede miec dane porobie troche ogłoszeń Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dzieki Salabince moje staruszki beda w niedziele wyprowadzone tak jak zwykle bo Ania obiecała przewiesc Astrunie do hoteliku Wielkie dzieki w imieniu swoim i moich staruszków Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='wtatara']Beatko teraz mam wiecej czasu , więc jak tylko bede miec dane porobie troche ogłoszeń[/QUOTE] Juz wysłalam ,wielkie dzieki:lol: Quote
salibinka Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Dzieki Salabince moje staruszki beda w niedziele wyprowadzone tak jak zwykle bo Ania obiecała przewiesc Astrunie do hoteliku Wielkie dzieki w imieniu swoim i moich staruszków[/QUOTE] Beatko :), to Tobie i pani Oli nieustajace podziękowania. Staruszki mają Ciebie a wraz z Tobą najcenniejszy dla nich czas - skarb deficytowy w schroniskowych warunkach... Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Isadora7 napisał(a):Ja Astrze zrobie allegro oczywscie Isadora będę wdzięczna,jak tylko będziemy mieli zdjęcia i będziemy wiedzieć coś na temat jej stanu zdrowia to od razu cie poproszę i wyśle pieniążki;) . Quote
Isadora7 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nie ma sprawy, serce mi sie łamie na 777 kawałków jak widzę psiaki po zmarłych właścicielach. To może być każdy z nas nigdy nie wiadomo komu bliżej. Quote
malagos Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 a jak ta druga sunia sie trzyma ? Ma jakies imię? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 malagos napisał(a):a jak ta druga sunia sie trzyma ? Ma jakies imię? W schronisku Tina bo kierowca przemienil imiona ale z domu Astra ,Jest juz bezpieczna w hotelu .Jest wysterylizowanA I PODOBNA ZDROWA ,BEDZIEMY OBSEROWOWAC. Ania jak tylko bedzie miec czas wysle zdjecie .Jest cudowna ,bylam dzisiaj u dziewczynek na boksie ,Ania tez mówi ze bardzo grzeczna . Gorzej z druga sunia ktora ma 6 lat ,oddana przez rodzine z domu bo pani pojechala do szpitala ,była razem z tnka i astra na kwarantanie , a teraz na boksie .Widac ze przeraza ja schronisko ,niesmialo podchodzi do czlowieka z nadzieja ze ja ktos zabierze ale niestety funduszy brak nastepnego psa w hotelu. Quote
salibinka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Astra jest wspaniałą suczką. Dobrze radzi sobie ze strachem, szybko go przełamuje. Szuka oparcia w człowieku. Już w połowie drogi weszła mi na kolana i wtulała się do końca przysypiając. łagodna i spokojna. Na widok kota jednak miała odruch pogoni, więc tu trzeba poobserwować. Zdjęcia nie są dobre - stres Astry plus niepogoda: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Astra jest bezpieczna ,a cudowna pani Ola jak wczoraj usłyszała odemnie ,ze staruszek 15 letni Ferdynand ,ktory juz ponad 5 lat jest w schronisku ,ktory oslepł i juz bardzo sie zatacza wychodzac na spacerek ,ktory ma 2 ogromne guzy postanowiła go adoptowac żeby swoje ostatnie dni ,miesiace ? mial kochajacy domek i jutro jedzie po niego do schroniska. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Isadora7 napisał(a):Ja Astrze zrobie allegro oczywscie Isadora czy te zdjecia ktore sa na watku wystarcza do alegro? pewnie dobrze by bylo tez dac to zdjecia z jamniczka i napisac ze jej juz nie ma i chcemy uratowac jej kolezanka? Jezeli te zdjecia wystarcza czy mam przeslac na alegro tyle co ostatnio? Quote
Isadora7 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Isadora czy te zdjecia ktore sa na watku wystarcza do alegro? pewnie dobrze by bylo tez dac to zdjecia z jamniczka i napisac ze jej juz nie ma i chcemy uratowac jej kolezanka? Jezeli te zdjecia wystarcza czy mam przeslac na alegro tyle co ostatnio? Tak zamiezrałąm wstrącić zdjęcie z jamniczką. Wystarczą mi te które są na wątku. Czy to ma być fullserwis? Dane kontaktowe tak jak były? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Isadora7 napisał(a):Tak zamiezrałąm wstrącić zdjęcie z jamniczką. Wystarczą mi te które są na wątku. Czy to ma być fullserwis? Dane kontaktowe tak jak były? Tak telefon do mnie 504-470-635, A tn fulserwis to tak jak ostatnio? jezeli tak to bardxzo prosze Quote
Isadora7 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Tak telefon do mnie 504-470-635, A tn fulserwis to tak jak ostatnio? jezeli tak to bardxzo prosze Tak fullserwis u mnie tak wygląda. OK tak zrobię. Być może wyjdzie coś taniej, nie wie. Ale powiem jak już będzie wiadomo namacalnie to nadwyżka zostanie na kolejną edycję. taką mam informacje jak poniżej, ale uwierzę jak już zobaczę bo już kiedyś tak było i się okazało że tylko na jeden dzień. Od 9 lutego w Allegro będzie obowiązywał nowy cennik. Obniżymy koszty opcji promowania i dopasujemy je do kategorii. Jednocześnie zmienimy zasady naliczania opłat za cenę minimalną i wystawienie przedmiotu na 14 dni. Nie zmienimy cennika Sklepów Allegro. Co zmienimy? Opcja Kup teraz! będzie bezpłatna w całym Allegro. W większości kategorii podświetlenie będzie kosztować tylko 3 zł. Znacznie obniżymy opłaty za stronę kategorii i stronę główną Allegro oraz pakiet. W 3 kategoriach miniaturka będzie gratis, a w 5 zapłacisz za nią tylko 5 gr. W 8 kategoriach stanieje wyróżnienie. Wprowadzimy także nowe zasady naliczania opłat za 2 opcje: Zmiana kosztu wystawienia na 14 dni. Wybierasz jednocześnie wyróżnienie, stronę kategorii i/lub stronę główną Allegro? Zapłacisz 1 zł. Bez opcji promowania za 14 dni policzymy 50 gr. Wzrost opłaty za cenę minimalną za niesprzedane przedmioty. Zapłacisz za nią 1,5% ceny wyjściowej, ale nie mniej niż 5 zł. Po co zmieniamy cennik? W niektórych kategoriach cena przedmiotu bywa znacznie niższa od opłaty za promowanie, więc korzystanie z opcji dodatkowych może być nieopłacalne. Mamy nadzieję, że dzięki niższym opłatom za dodatkowe opcje lepiej wypromujesz aukcje w Allegro. Kupujący szybciej do Ciebie trafią, więc wystawianie na dłuższy czas będzie niepotrzebne, a opłaty za cenę minimalną będziemy naliczać rzadziej. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Isadora7 napisał(a):Tak fullserwis u mnie tak wygląda. OK tak zrobię. Być może wyjdzie coś taniej, nie wie. Ale powiem jak już będzie wiadomo namacalnie to nadwyżka zostanie na kolejną edycję. taką mam informacje jak poniżej, ale uwierzę jak już zobaczę bo już kiedyś tak było i się okazało że tylko na jeden dzień. Isadora juz wysłałm i pieknie dziekuje. Quote
omi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']W schronisku Tina bo kierowca przemienil imiona ale z domu Astra ,Jest juz bezpieczna w hotelu .Jest wysterylizowanA I PODOBNA ZDROWA ,BEDZIEMY OBSEROWOWAC. Ania jak tylko bedzie miec czas wysle zdjecie .Jest cudowna ,bylam dzisiaj u dziewczynek na boksie ,Ania tez mówi ze bardzo grzeczna . Gorzej z druga sunia ktora ma 6 lat ,oddana przez rodzine z domu bo pani pojechala do szpitala ,była razem z tnka i astra na kwarantanie , a teraz na boksie .Widac ze przeraza ja schronisko ,niesmialo podchodzi do czlowieka z nadzieja ze ja ktos zabierze ale niestety funduszy brak nastepnego psa w hotelu. A ta 6 letnia sunia ma wątek? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 omi napisał(a):A ta 6 letnia sunia ma wątek? Nie nie ma ,oglłosilam ja w krakowskiej ale nie bylo zadnego telefonu . Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Isadora juz wysłałm i pieknie dziekuje. Isadora dotarły pieniazki? Quote
Isadora7 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Isadora dotarły pieniazki? Tak własnie miałam potwierdzać. Biore sie dzisiaj za dziewczyne Quote
omi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Nie nie ma ,oglłosilam ja w krakowskiej ale nie bylo zadnego telefonu . Może warto zrobić jej wątek? Quote
Recommended Posts