Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_-4Mmn7oWYI8/TUiX_jFNLKI/AAAAAAAACls/smzQqUGyDPg/DSC03019.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_-4Mmn7oWYI8/TUiYGos75II/AAAAAAAAClw/Mf-C_9jClJE/DSC03016.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_-4Mmn7oWYI8/TUibRxLeglI/AAAAAAAACl0/bqTS91DBXHw/astrusia2.JPG[/IMG]

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Niestety ,mimo podania zaszczykow i kroplówki ,mała przed chwila zmarla. :-(:-(:-(Nie umierala sama , caly czas byla przy niej ,głaskała ja po główce :-(:-([/QUOTE]

[B][SIZE=4]Mój Boże :( poszła do Swojej pani. To mam dzisiaj struty wieczór.
Astra śpij spokojnie i czekaj spotkamy się.
[/SIZE][/B]
[']

[FONT=Tahoma]Przemijanie w boksie...

Nie płacz kochanie, nie myśl już tyle...
Popatrz na niebo, widzisz motyle?
One przyniosą Ci dobre wieści:
Między chmurami Psi Raj się mieści...

Czeka na Ciebie cała rodzina...
Myślisz, że kłamią? Nie! To nie kpina...
Zaufaj motylom mój mniejszy bracie
Bo ludziom już nie uwierzysz raczej.

Pomyśl-to co teraz to tylko zła mara...
A tego co winny dosięgnie kara...
Pomyśl-ból to złudzenie, otrzyj swe łzy...
Nie! Zamknij oczy! To nie są kły!

Teraz gdy zimno zalewa Twe ciało...
Pomyśl o słońcu, by nie bolało...
Czerwień krwi Twojej, to tylko róże...
Piękne, pachnące, tak bardzo duże...

Duże tak prawie jak twoja miłość...
Którą dla NIEGO niszczy otyłość...
Duże jak serce wciąż kochające...
Właśnie dla NIEGO jeszcze bijące...

Już pora odejść mój przyjacielu...
Wybacz mą zdradę, jest Was zbyt wielu...
Wiem, że wybaczysz, więc o co proszę?
Proszę wynagródź cierpienie Boże!

[SIZE=2]Dla wszystkich staruszków, które odeszły...i tych, które[U] jeszcze[/U] czekają
Gosikf & dogs[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Niestety ,mimo podania zaszczykow i kroplówki ,mała przed chwila zmarla. :-(:-(:-(Nie umierala sama , caly czas byla przy niej ,głaskała ja po główce :-(:-([/QUOTE]
Przepraszam ale z tego wszystkiego nie dopisałam ,ze Pani Ola cały czas była przy niej.:-(

Posted

[quote name='Isadora7'][B][SIZE=4]Mój Boże :( poszła do Swojej pani. To mam dzisiaj struty wieczór.
Astra śpij spokojnie i czekaj spotkamy się.
[/SIZE][/B]
[']

[FONT=Tahoma]Przemijanie w boksie...

Nie płacz kochanie, nie myśl już tyle...
Popatrz na niebo, widzisz motyle?
One przyniosą Ci dobre wieści:
Między chmurami Psi Raj się mieści...

Czeka na Ciebie cała rodzina...
Myślisz, że kłamią? Nie! To nie kpina...
Zaufaj motylom mój mniejszy bracie
Bo ludziom już nie uwierzysz raczej.

Pomyśl-to co teraz to tylko zła mara...
A tego co winny dosięgnie kara...
Pomyśl-ból to złudzenie, otrzyj swe łzy...
Nie! Zamknij oczy! To nie są kły!

Teraz gdy zimno zalewa Twe ciało...
Pomyśl o słońcu, by nie bolało...
Czerwień krwi Twojej, to tylko róże...
Piękne, pachnące, tak bardzo duże...

Duże tak prawie jak twoja miłość...
Którą dla NIEGO niszczy otyłość...
Duże jak serce wciąż kochające...
Właśnie dla NIEGO jeszcze bijące...

Już pora odejść mój przyjacielu...
Wybacz mą zdradę, jest Was zbyt wielu...
Wiem, że wybaczysz, więc o co proszę?
Proszę wynagródź cierpienie Boże!

[SIZE=2]Dla wszystkich staruszków, które odeszły...i tych, które[U] jeszcze[/U] czekają
Gosikf & dogs[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

:(
strasznie smutny wiersz
kochana Pani Ola, jak dobrze, że tak ciepła osoba była do końca z jamnisią

Posted

jest teraz ze swoją ukochaną Panią w lepszym świecie. :(

Proszę pomóżmy teraz tej kundliczce, która tak patrzy z przerażeniem w oczach .... może osobny wątek.... proszę, bo ona zaginie wśród reszty psów.....
[IMG]http://lh5.ggpht.com/_-4Mmn7oWYI8/TTRjTq_SY-I/AAAAAAAACh0/of0C6MI3yhk/IMG_5694.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='tanitka']jest teraz ze swoją ukochaną Panią w lepszym świecie. :(

[SIZE=5]Proszę pomóżmy teraz tej kundliczce, która tak patrzy z przerażeniem w oczach[/SIZE] .... może osobny wątek.... proszę, bo ona zaginie wśród reszty psów.....
[/QUOTE]

Dokładnie tak. Trzeba jej pomóc. Może ja w allegro cos dodam, zmienie?

A Astrze zrobiłam pożegnalnego newsa na [url]http://www.jamniki.eadopcje.org/[/url]

echh smutno :(

Posted

..przykro........

ale wspaniale że miała przy sobie człowieka, a nie umarła sama w zimnym boksie... Ciotki, zrobiłyście dla niej wszystko co tylko się dało...

teraz Astrusia biega za TM jak choża antylopka, zdrowa i pełna sił...

Posted

[quote name='tanitka']jest teraz ze swoją ukochaną Panią w lepszym świecie. :(

Proszę pomóżmy teraz tej kundliczce, która tak patrzy z przerażeniem w oczach .... może osobny wątek.... proszę, bo ona zaginie wśród reszty psów.....
[IMG]http://lh5.ggpht.com/_-4Mmn7oWYI8/TTRjTq_SY-I/AAAAAAAACh0/of0C6MI3yhk/IMG_5694.JPG[/IMG][/QUOTE]

Myslimy o niej w sobote miałam ja przewozic do hotelu ale powiedzieli mi w schronisku ze jest na izolatkach chora tak wiec nie pojechalm do schroniska mimo ze odwolalm swoje spotkania .W niedzile pani wetka byla zajeta ,a jak juz wychodzilam ze schroniska w koncu mi odpowiedzila co z Tinka .Okazalo sie ze wlasnie ja wyprowadzili na boksy ale ja juz musialm wracac do domu do swoich zwierzakow ,a do hotelu jest dosc daleko. Tka ze w niedzile ja przwioze bo niestety w tygodniu nie dam rady ,przyjezdzam do karkowa kiedy schronisko juz nie czynne.:shake:

Posted

czytam o Astrze i Beatko przypomina mi sie Kaja , która miałam wziąć i odeszła przy Tobie i tez miała wodę w płucach. Dajcie mi zdjęcia dla tej drugiej suni i tekst porobie troche ogłoszeń.
sama mam na BDT sunię sliczną młodziutką prawie jamniczkę długowłosą. Ogłaszam ją od miesiąca i bez skutku.

Posted

[quote name='wtatara']czytam o Astrze i Beatko przypomina mi sie Kaja , która miałam wziąć i odeszła przy Tobie i tez miała wodę w płucach. Dajcie mi zdjęcia dla tej drugiej suni i tekst porobie troche ogłoszeń.
sama mam na BDT sunię sliczną młodziutką prawie jamniczkę długowłosą. Ogłaszam ją od miesiąca i bez skutku.

Wando ,Astrunia czyli tak naprawde Tinka przynajmniej była jakis czas w domku i umierala w domku ,a nasza kajunia odeszla w gabinecie weterynaryjnym jeszcze tego samego dnia kiedy przyjechala ,mimo reanimacji .
Tinka czyli Astra jedzie w niedzile do hotelu wiec zrobimy jej zdjecia pojedyncze i poprosze o ogłoszenia ,a ty mi przyslij na maila zdjecie i opis figusi to wysle ja do krakowskiej.
Jak bym mogla Wando prosic to jeszcze chciala bym zebys mi gdzies oglosila mojego wegielka ktory mimo ze jest ladny i mlody siedzi w hotelu od maja oraz 1 rocznego łapka ktory siedzi od grudnia . Obydwa byly juz w gazetach ,maja nawet allegro i nic.

Posted

Kajunia umarła u weta, ale nie sama . Była z Tobą a to juz było bardzo duzo.ZA TO CI JESZCZE RAZ DZIĘKUJE.
Co do ogłoszeń to bede robic , tylko jak bede miec zdjecia.Figusi wysle dane - bardzo dziekuje