koosiek Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Jednak dzisiaj zajęłam się tym bazarkiem, no i jest: Adoptuj psiaka z porcelany! Mam nadzieję, że trochę kasy się uzbiera, bo Dingo na minusie, muszkieterzy po wczorajszej wizycie weta mają 200 zł długu, nie jest za ciekawie :roll: Quote
koosiek Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Psiaki z Celestynowa :) O te: http://www.dogomania.pl/threads/200790 Quote
golf Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 zbieram maly bazarek dla Dingo.Maly, ale moze choc pare groszy wpadnie.. Quote
koosiek Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Wielkie, wielkie dzięki! Na moim bazarku ani jednego kupującego :( Nie wiem, coś z tym Dingo mi nie idzie, mało medialny jest :( Quote
Kana Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dziewczyny wrzucajcie wszystkie bazarki w pierwszą stronę żeby potem nie bylo że ktoś czegoś nie rozliczyl. Quote
yumanji Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Koosiek juz wie,Dingo jest pro-koci,a w ogole jest przesympatyczny.Przytulasty,wdzieczny,wesoly i bezproblemowy do innych psow.Mial lekkie starcie z takimi mlokosami wjego wieku,ale sie chlopaki dogadali. Quote
Kana Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Do obcych podchodzi z rezerwą i zajmuje mu chwilę oswojenie się z nimi ale do swoich...cud miód malina! Za Yumą skoczyłby w ogień :) Quote
yumanji Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Kamila Proc napisał(a):to ja go podniose Ciezki nie jest... Quote
golf Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 yumanji , koosiek pisala ze wybierasz sie z Dingo do lecznicy na kastracje. Teraz maja kolejki, z uwagi na miesiac kastracji, ale umowie Was, tylko napisz jakie dni na pewno odpadaja. Bedzie to zapewne godzina przedpoludniowa, i raczej nie weekend. Najwczesniej za tydzien.. Quote
koosiek Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Dziękuję za piękne zdjęcia :) Może teraz będzie jakiś odzew z ogłoszeń? Załatwię młodemu allegro. BTW, on jest strasznie fotogeniczny, w rzeczywistości nie jest taki ładny :p Quote
Kana Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 koosiek Ty chyba okulary umyj :) On jest bardzo ladny, maly kompaktowy i filigranowej budowie. Super pies. Quote
koosiek Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 E tam, zwykły kundel ;) A jakiej on jest w tej chwili wielkości? Jak go zabierałam, był taki do połowy łydki - odrósł choć trochę od ziemi? EDIT: doszła wpłata Blueberry - 15 zł. Dzięki! Quote
winter7 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Czekaj no niech tylko się uspokoi u Pimpusia, to weźmiemy się za Dingo. :) Ile jesteś teraz na minusie? Podeślę cosik. :) Grunt to się nie poddawać. Quote
koosiek Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 W tej chwili niecałe 30 złotych na minusie, ale do końca miesiąca trzeba zebrać 300 zł, żeby zapłacić na hotel. No i jeszcze ok. 100 zł na karmę, bo to, co kupiłam, starczy na mniej więcej miesiąc. Za chwilę zabiorę się za bazarek z rzeczami od Golf - Golf, wielkie dzięki! BTW, Winter, dostałaś moje pw odnośnie aparatu? ;) Yumanji, mam pytanie, czy korzystasz ze smyczy, którą zostawiłam dla Dingo? Jeśli nie, to czy mogłabyś mi ja przesłać (przeleję kasę na wysyłkę)? Bardzo by mi się teraz przydała taka mocna smycz. Quote
winter7 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 BTW, Winter, dostałaś moje pw odnośnie aparatu? ;-) Dostałam, ale masz zapchaną skrzynkę i nie mogę wysłać odp. To ja przeleję Ci 50 zł i kupię karmę. Wyślijcie mi tylko adres dostawy. PS. Czy znacie może jakąś fundację, która udostępni konto do wpłat na Pimpusia? Quote
koosiek Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Dziękuję :) Masz konto, czy przesłać? Karmę kupiłam niedawno, także póki co nie jest potrzebna, dopiero jakoś za miesiąc. Co do konta, to może VIVA? A możesz mi odpisać na koosiek.psy@op.pl? Muszę odkopać skrzynkę i trochę mi to zajmie. Quote
Recommended Posts