yumanji Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Mysle,ze ok.Jest tez dosc glosny,ale to sie moze zmieni,jak bedzie mial swojego czlowieka.W ogl moze tego nie pisac,ale potem w razie rozm tel,warto wspomniec,zeby nie bylo zaskoczenia. Quote
koosiek Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Ok, po weekendzie ruszam z ogłaszaniem go :) I mam cichutką nadzieję, że taki młodziak szybko znajdzie dom... Quote
golf Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 mam nadzieje ze telefony beda sie urywaly!!! Quote
yumanji Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 malicja napisał(a):zagladam do dzieciaka! To juz nie taki dzieciak,jak sie dzis okazalo.Puscilam go luzem na podworko z wysterylizowana na szczescie PIGGY,ale i tak chlopina szczescia probowal. Quote
koosiek Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Dingo może być wykastrowany na koszt gminy, z której trafił do schroniska. Nie wiem, czy on jest już w odpowiednim wieku? Jeśli tak, to może warto umówić go na kastrację? Zajrzyjcie proszę na ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/200790-Celestyn%C3%B3w-na-cito-DT-dla-mikro-suni-porzuconej-w-lesie!?p=16270402&viewfull=1#post16270402 Maciupeńka sunia wyrzucona w lesie potrzebuje na cito DT, została umieszczona w stodole ale dzisiaj ma z niej zniknąć :( Quote
koosiek Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Doszła wpłata 50 zł od Ewu :) Dingo brakuje jeszcze 20 zł do następnej opłaty za hotel! Wrzuciłam go na kilka portali, to, co pamietam: gumtree ale.gratka eoferty, cafeanimal szerlok ojej olx adopcje.rg adopcjapsa, warsza Quote
Igiełka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 sorry za off ZAPRASZAM NA BAZAR DLA CHORYCH BEZDOMNYCH SZCZENIĄT Kup miłość,ciepło i jedzonko!Super Cegiełki!Dla chorych i niekochanych-do 18.02.g.10 Quote
basiek8 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Psiaczku do góry, może ktoś cię wypatrzy. Quote
yumanji Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Nie mam w tej chwili netu,jakby co,prosze dzwonic. Quote
golf Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 do gory Dingo!!! a kastracja ,jasne ze w lecznicy z kotrj "pochodzi" oczywiscie kewsta trans jak zwykle. Ja go moge z Wawy pdebrac i zawiezc do lecznicy.Tylko na kastracje trzeba sie wczesniej umowic. Quote
yumanji Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Czy on ma dobre zdjecia do ogloszen,xczy sprobowac mu cos zrobic? Quote
koosiek Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Zdjęcia ma tylko te z pierwszego postu+te od Ciebie, przydałyby się jeszcze jakieś. Z tą kastracją pomyślę w przyszłym tygodniu, ale musiałby ktoś go zawieźć do Warszawy i z powrotem - niestety nie jestem w stanie nawet zwrócić za benzynę... Także znając życie nic z tego nie wyjdzie :roll: Doszły wpłaty: Gabi79 - 5 zł Hesia - 30 zł Bardzo dziękuję! Quote
yumanji Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 koosiek napisał(a):Zdjęcia ma tylko te z pierwszego postu+te od Ciebie, przydałyby się jeszcze jakieś. Z tą kastracją pomyślę w przyszłym tygodniu, ale musiałby ktoś go zawieźć do Warszawy i z powrotem - niestety nie jestem w stanie nawet zwrócić za benzynę... Także znając życie nic z tego nie wyjdzie :roll: Doszły wpłaty: Gabi79 - 5 zł Hesia - 30 zł Bardzo dziękuję! Dobra,postaram sie cos zrobic,choc on jest szybki jak blyskawica.Kastracja u mojego weta kosztowalaby maks 170 zl,wiec pomysl.Nie wiem,czy jest sens wlec go do w-wy ,bo transport bedzie kosztowal. Quote
madame_mi Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Co tam u Dingo słychać? Maluszku do góry! Quote
yumanji Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Na zdjecia trzeba poczekac pare dni,mam problem z aparatem.Dingo super,biega bez smyczy ,ladnie sie pilnuje ,wczoraj tez biegal po podworku cztery godziny z astkowata Piggy i chlopakami.Psami chlopakami.Troche sie stawia ,ale w sumie bez awantur.B mily,slodki,nastawiony na czlowieka opiesek.Brakuje mu troche oglady,m in doprowadza mnie do szalu.bo skacze b wysoko i trafia mnie czesto pyskiem,glowa w nos.B energiczny!apetyt dopisuje,dawalam mu te karme do oporu,wiec troszke przybral. Quote
koosiek Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 No i przez to wyjadanie karmy już prawie nie ma :( I funduszy na nią też nie - a właśnie przybyli mi dwaj nowi hotelowicze, maleńkie psiaki, które w tym mrozie koczowały przy ruchliwej drodze: http://www.dogomania.pl/threads/200790 Bardzo proszę o nawet najdrobniejsze deklaracje, bo inaczej Dingo będzie miał głodówkę :-( Przelałam za hotel na następny miesiąc, więc na jego koncie zostało tylko 5 zł... Quote
koosiek Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Podnoszę, bo sytuacja Dingo bardzo nieciekawa :( Może ktoś potrafi wrzucić go na fb? Quote
Recommended Posts