Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysle,ze ok.Jest tez dosc glosny,ale to sie moze zmieni,jak bedzie mial swojego czlowieka.W ogl moze tego nie pisac,ale potem w razie rozm tel,warto wspomniec,zeby nie bylo zaskoczenia.

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malicja napisał(a):
zagladam do dzieciaka!

To juz nie taki dzieciak,jak sie dzis okazalo.Puscilam go luzem na podworko z wysterylizowana na szczescie PIGGY,ale i tak chlopina szczescia probowal.

Posted

Dingo może być wykastrowany na koszt gminy, z której trafił do schroniska. Nie wiem, czy on jest już w odpowiednim wieku? Jeśli tak, to może warto umówić go na kastrację?

Zajrzyjcie proszę na ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/200790-Celestyn%C3%B3w-na-cito-DT-dla-mikro-suni-porzuconej-w-lesie!?p=16270402&viewfull=1#post16270402
Maciupeńka sunia wyrzucona w lesie potrzebuje na cito DT, została umieszczona w stodole ale dzisiaj ma z niej zniknąć :(

Posted

Doszła wpłata 50 zł od Ewu :) Dingo brakuje jeszcze 20 zł do następnej opłaty za hotel!

Wrzuciłam go na kilka portali, to, co pamietam:
gumtree
ale.gratka
eoferty,
cafeanimal
szerlok
ojej
olx
adopcje.rg
adopcjapsa,
warsza

Posted

do gory Dingo!!!
a kastracja ,jasne ze w lecznicy z kotrj "pochodzi"
oczywiscie kewsta trans jak zwykle.
Ja go moge z Wawy pdebrac i zawiezc do lecznicy.Tylko na kastracje trzeba sie wczesniej umowic.

Posted

Zdjęcia ma tylko te z pierwszego postu+te od Ciebie, przydałyby się jeszcze jakieś.

Z tą kastracją pomyślę w przyszłym tygodniu, ale musiałby ktoś go zawieźć do Warszawy i z powrotem - niestety nie jestem w stanie nawet zwrócić za benzynę... Także znając życie nic z tego nie wyjdzie :roll:

Doszły wpłaty:
Gabi79 - 5 zł
Hesia - 30 zł

Bardzo dziękuję!

Posted

koosiek napisał(a):
Zdjęcia ma tylko te z pierwszego postu+te od Ciebie, przydałyby się jeszcze jakieś.

Z tą kastracją pomyślę w przyszłym tygodniu, ale musiałby ktoś go zawieźć do Warszawy i z powrotem - niestety nie jestem w stanie nawet zwrócić za benzynę... Także znając życie nic z tego nie wyjdzie :roll:

Doszły wpłaty:
Gabi79 - 5 zł
Hesia - 30 zł

Bardzo dziękuję!

Dobra,postaram sie cos zrobic,choc on jest szybki jak blyskawica.Kastracja u mojego weta kosztowalaby maks 170 zl,wiec pomysl.Nie wiem,czy jest sens wlec go do w-wy ,bo transport bedzie kosztowal.

Posted

Na zdjecia trzeba poczekac pare dni,mam problem z aparatem.Dingo super,biega bez smyczy ,ladnie sie pilnuje ,wczoraj tez biegal po podworku cztery godziny z astkowata Piggy i chlopakami.Psami chlopakami.Troche sie stawia ,ale w sumie bez awantur.B mily,slodki,nastawiony na czlowieka opiesek.Brakuje mu troche oglady,m in doprowadza mnie do szalu.bo skacze b wysoko i trafia mnie czesto pyskiem,glowa w nos.B energiczny!apetyt dopisuje,dawalam mu te karme do oporu,wiec troszke przybral.

Posted

No i przez to wyjadanie karmy już prawie nie ma :( I funduszy na nią też nie - a właśnie przybyli mi dwaj nowi hotelowicze, maleńkie psiaki, które w tym mrozie koczowały przy ruchliwej drodze: http://www.dogomania.pl/threads/200790
Bardzo proszę o nawet najdrobniejsze deklaracje, bo inaczej Dingo będzie miał głodówkę :-( Przelałam za hotel na następny miesiąc, więc na jego koncie zostało tylko 5 zł...